30.11.11

Stavrid prăjit

Stavrid prăjit


Retete pentru a prepara stavridul prajit.
Se mai folosesc ca materii prime pentru preparare stavrid, peste, ulei, boia, sare.
Iarna se poate spune că începe Postul Crăciunului, o perioadă care curăţă organismul înainte de mâncărurile grese ce vor veni de Sărbătorile de iarnă. Fructele nu mai sunt proaspete, ele fiind ori conservate, ori uscate. Salatele trec incet pe varza, castraveti de sera sau cam tot ce se tine in camara. În perioada de post se evită orice alimente de origine animală, deci şi lactatele, fiind acceptate doar legume, fructe, cereale, ciuperci… doar vegetale.
Succes in aplicarea lor.
Acesata reteta o puteti vedea in format jpg.

29.11.11

REŢETĂ DE POST: Salată din ciuperci poloneză

REŢETĂ DE POST: Salată din ciuperci poloneză



Reteta de post. Retete pentru a prepara salata de ciuperci poloneză.
Se mai folosesc ca materii prime pentru preparare ciuperci, ulei, usturoi, sare, otet, foi dafin, piper.

28.11.11

REŢETĂ DE POST: Salată bulgărească din ciuperci

REŢETĂ DE POST: Salată bulgărească din ciuperci

Reteta de post. Retete pentru a prepara salata bulgareasca de ciuperci.
Se mai folosesc ca materii prime pentru preparare ciuperci, ulei, usturoi, sare, otet, foi dafin, piper.

Iarna se poate spune că începe Postul Crăciunului, o perioadă care curăţă organismul înainte de mâncărurile grese ce vor veni de Sărbătorile de iarnă. Fructele nu mai sunt proaspete, ele fiind ori conservate, ori uscate. Salatele trec incet pe varza, castraveti de sera sau cam tot ce se tine in camara. În perioada de posrt se evită orice alimane de origine animală, deci şi lactatele, fiind acceptate doar legume, fructe, cereale, ciuparci doar vegetale.
Succes in aplicarea lor.
Acesata reteta o puteti vedea in format jpg.

27.11.11

REŢETĂ DE POST: Ciuperci la grătar

REŢETĂ DE POST: Ciuperci la grătar 



Reteta de post. Retete pentru a prepara siupercile la gratar
Se mai folosesc ca materii prime pentru preparare ciuperci, ulei, unt, piper, patrunjel, sare.

26.11.11

REŢETĂ DE POST: Cartofi natur

REŢETĂ DE POST: Cartofi natur 

Reteta de post. Retete pentru a prepara cartofii natur
Se mai folosesc ca materii prime pentru preparare cartofi, patrunjel, sare.

Iarna se poate spune că începe Postul Crăciunului, o perioadă care curăţă organismul înainte de mâncărurile grese ce vor veni de Sărbătorile de iarnă. Fructele nu mai sunt proaspete, ele fiind ori conservate, ori uscate. Salatele trec incet pe varza, castraveti de sera sau cam tot ce se tine in camara. În perioada de posrt se evită orice alimane de origine animală, deci şi lactatele, fiind acceptate doar legume, fructe, cereale, ciuparci doar vegetale.
Succes in aplicarea lor.
Acesata reteta o puteti vedea in format jpg.

25.11.11

REŢETĂ DE POST: Salată de chilcă

REŢETĂ DE POST: Salată de chilcă 


Reteta de post. Retete pentru a prepara salata dechilca
Se mai folosesc ca materii prime pentru preparare chilca,cartofi, ceapa, morcovi, ceapa verde, catstraveti murati, masline, marar, ulei, otat, piper, sare.

Iarna se poate spune că începe Postul Crăciunului, o perioadă care curăţă organismul înainte de mâncărurile grese ce vor veni de Sărbătorile de iarnă. Fructele nu mai sunt proaspete, ele fiind ori conservate, ori uscate. Salatele trec incet pe varza, castraveti de sera sau cam tot ce se tine in camara. În perioada de posrt se evită orice alimane de origine animală, deci şi lactatele, fiind acceptate doar legume, fructe, cereale, ciuparci doar vegetale.
Succes in aplicarea lor.
Acesata reteta o puteti vedea in format jpg.

24.11.11

REŢETĂ DE POST: Salată verde ardeleană

REŢETĂ DE POST: Salată verde ardeleană 

Reteta de post. Retete pentru a prepara salata verde ardeleana.
Se mai folosesc ca materii prime pentru preparare salata verde, ulei, otet, sare, zahar.

Iarna se poate spune că începe Postul Crăciunului, o perioadă care curăţă organismul înainte de mâncărurile grese ce vor veni de Sărbătorile de iarnă. Fructele nu mai sunt proaspete, ele fiind ori conservate, ori uscate. Salatele trec incet pe varza, castraveti de sera sau cam tot ce se tine in camara. În perioada de posrt se evită orice alimane de origine animală, deci şi lactatele, fiind acceptate doar legume, fructe, cereale, ciuparci doar vegetale.
Succes in aplicarea lor.
Acesata reteta o puteti vedea in format jpg.

23.11.11

REŢETĂ DE POST: Salată din roşii

REŢETĂ DE POST: Salată din roşii 

Reteta de post. Retete pentru a prepara salata din sfecla rosie.
Se mai folosesc ca materii prime pentru preparare rosii, ulei, marar, sare.

Iarna se poate spune că începe Postul Crăciunului, o perioadă care curăţă organismul înainte de mâncărurile grese ce vor veni de Sărbătorile de iarnă. Fructele nu mai sunt proaspete, ele fiind ori conservate, ori uscate. Salatele trec incet pe varza, castraveti de sera sau cam tot ce se tine in camara. În perioada de posrt se evită orice alimane de origine animală, deci şi lactatele, fiind acceptate doar legume, fructe, cereale, ciuparci doar vegetale.
Succes in aplicarea lor.
Acesata reteta o puteti vedea in format jpg.

22.11.11

REŢETĂ DE POST: Salată din sfeclă roşie

REŢETĂ DE POST: Salată din sfeclă roşie 

Reteta de post. Retete pentru a prepara salata din sfecla rosie.
Se mai folosesc ca materii prime pentru preparare sfecla rosie, otet, ulei, hrean, zahar sare.

Iarna se poate spune că începe Postul Crăciunului, o perioadă care curăţă organismul înainte de mâncărurile grese ce vor veni de Sărbătorile de iarnă. Fructele nu mai sunt proaspete, ele fiind ori conservate, ori uscate. Salatele trec incet pe varza, castraveti de sera sau cam tot ce se tine in camara. În perioada de posrt se evită orice alimane de origine animală, deci şi lactatele, fiind acceptate doar legume, fructe, cereale, ciuparci doar vegetale.
Succes in aplicarea lor.
Acesata reteta o puteti vedea in format jpg.


21.11.11

REŢETĂ DE POST: Crap prăjit

REŢETĂ DE POST: Crap prăjit 

Reteta de post. Retete pentru a prepara crapul prajit.
Se mai folosesc ca materii prime pentru preparare crap, peste, faina, boia, sare.

Iarna se poate spune că începe Postul Crăciunului, o perioadă care curăţă organismul înainte de mâncărurile grese ce vor veni de Sărbătorile de iarnă. Fructele nu mai sunt proaspete, ele fiind ori conservate, ori uscate. Salatele trec incet pe varza, castraveti de sera sau cam tot ce se tine in camara. În perioada de posrt se evită orice alimane de origine animală, deci şi lactatele, fiind acceptate doar legume, fructe, cereale, ciuparci doar vegetale.
Succes in aplicarea lor.
Acesata reteta o puteti vedea in format jpg.