30.4.12

Salată de conopidă cu sos de muştar



Pentru a le prepara se folosesc conopida, mustar, otet, ulei, piper, verdeata. 
In retetele prezentate pe reteteretetarefan.blogspot.com cuprind gramaje, valori nutritive, valori energetice si calorice omologate.
Retete pot  fi folosite atat in alimantati din gospodarii, cat si pentru preparatele din restaurante, sau alte unităţi de alimentaţie publică. Cantităţile sunt pentru 10 sau pentru 100 de porţii. Va dorim succes in prepararea lor si pofta buna. Urmariti retetele in format jpg.

29.4.12

Sufleu de spanac




Urmariti cum se prepara sufleul de spanac .  
Pentru a le prepara se folosesc spanac, oua, faina, lapte, unt, nucusoara, cascaval. 
In retetele prezentate pe reteteretetarefan.blogspot.com cuprind gramaje, valori nutritive, valori energetice si calorice omologate.
Retete pot  fi folosite atat in alimantati din gospodarii, cat si pentru preparatele din restaurante, sau alte unităţi de alimentaţie publică. Cantităţile sunt pentru 10 sau pentru 100 de porţii. Va dorim succes in prepararea lor si pofta buna. Urmariti retetele in format jpg.

28.4.12

Omletă cu muşchi ţigănesc



Urmariti cum se prepara omleta cu muschi tiganesc.  
Pentru a le prepara se muschi, oua, untura, sare.
In retetele prezentate pe reteteretetarefan.blogspot.com cuprind gramaje, valori nutritive, valori energetice si calorice omologate.
Retete pot  fi folosite atat in alimantati din gospodarii, cat si pentru preparatele din restaurante, sau alte unităţi de alimentaţie publică. Cantităţile sunt pentru 10 sau pentru 100 de porţii. Va dorim succes in prepararea lor si pofta buna.

24.4.12

Terină de iepure


Urmariti cum se prepara terina de iepure.  
Pentru a le prepara se carne, iepure, slanina, carne, porc, piper, nucusoara, aspic, rom, oua.
In retetele prezentate pe reteteretetarefan.blogspot.com cuprind gramaje, valori nutritive, valori energetice si calorice omologate.
Retete pot  fi folosite atat in alimantati din gospodarii, cat si pentru preparatele din restaurante, sau alte unităţi de alimentaţie publică. Cantităţile sunt pentru 10 sau pentru 100 de porţii. Va dorim succes in prepararea lor si pofta buna.

22.4.12

Pulpă de vită la tavă


Urmariti cum se prepara pulpa de vita la tava.  
Pentru a le prepara se carne, vita, pulpa, ulei, supa, oase, ceapa, usturoi, piper.
In retetele prezentate pe reteteretetarefan.blogspot.com cuprind gramaje, valori nutritive, valori energetice si calorice omologate.
Retete pot  fi folosite atat in alimantati din gospodarii, cat si pentru preparatele din restaurante, sau alte unităţi de alimentaţie publică. Cantităţile sunt pentru 10 sau pentru 100 de porţii. Va dorim succes in prepararea lor si pofta buna.

Rinichi de porc la gratar


Urmariti cum se prepara rinichii de porc la gratar.  
Pentru a le prepara se carne, porc, rinichi, untura, cimbru, piper.
In retetele prezentate pe reteteretetarefan.blogspot.com cuprind gramaje, valori nutritive, valori energetice si calorice omologate.
Retete pot  fi folosite atat in alimantati din gospodarii, cat si pentru preparatele din restaurante, sau alte unităţi de alimentaţie publică. Cantităţile sunt pentru 10 sau pentru 100 de porţii. Va dorim succes in prepararea lor si pofta buna.

21.4.12

Tocană cu carne de berbec şi cartofi



Urmariti cum se prepara tocana cu carne de berbec si cartofi.  
Pentru a le prepara se carne, berbec, cartofi, ceapa, uturoi, tomate, boia, cimbru, patrunjel, vin.
In retetele prezentate pe reteteretetarefan.blogspot.com cuprind gramaje, valori nutritive, valori energetice si calorice omologate.
Retete pot  fi folosite atat in alimantati din gospodarii, cat si pentru preparatele din restaurante, sau alte unităţi de alimentaţie publică. Cantităţile sunt pentru 10 sau pentru 100 de porţii. Va dorim succes in prepararea lor si pofta buna.

20.4.12

Limbă cu piure de cartofi

Urmariti cum se prepara limba cu piure de cartofi.  
Pentru a le prepara se carne, vita, limba, cartofi, ceapa, morcovi, lapte, ulei, smantana, ult, faina.
In retetele prezentate pe reteteretetarefan.blogspot.com cuprind gramaje, valori nutritive, valori energetice si calorice omologate.
Retete pot  fi folosite atat in alimantati din gospodarii, cat si pentru preparatele din restaurante, sau alte unităţi de alimentaţie publică. Cantităţile sunt pentru 10 sau pentru 100 de porţii. Va dorim succes in prepararea lor si pofta buna.

19.4.12

Limbă cu sos tomat


Urmariti cum se prepara limba cu sos tomat.  
Pentru a le prepara se carne, vita, limba, tomate, cartofi, morcovi, ceapa, telina.
In retetele prezentate pe reteteretetarefan.blogspot.com cuprind gramaje, valori nutritive, valori energetice si calorice omologate.
Retete pot  fi folosite atat in alimantati din gospodarii, cat si pentru preparatele din restaurante, sau alte unităţi de alimentaţie publică. Cantităţile sunt pentru 10 sau pentru 100 de porţii. Va dorim succes in prepararea lor si pofta buna.

18.4.12

Limbă rasol cu legume



Urmariti cum se prepara limba rasol cu legume.  
Pentru a le prepara se carne, vita, limba, morcovi, ceapa, telina, patrunjel.
In retetele prezentate pe reteteretetarefan.blogspot.com cuprind gramaje, valori nutritive, valori energetice si calorice omologate.
Retete pot  fi folosite atat in alimantati din gospodarii, cat si pentru preparatele din restaurante, sau alte unităţi de alimentaţie publică. Cantităţile sunt pentru 10 sau pentru 100 de porţii. Va dorim succes in prepararea lor si pofta buna.

16.4.12

Şniţel cu creier




Urmariti cum se prepara snitelul cu creier.  
Pentru a le prepara se folosesc creier, carne, vitel, pulpa, ulei, piper, vin, cartofi, patrunjel. 
In retetele prezentate pe reteteretetarefan.blogspot.com cuprind gramaje, valori nutritive, valori energetice si calorice omologate.
Retete pot  fi folosite atat in alimantati din gospodarii, cat si pentru preparatele din restaurante, sau alte unităţi de alimentaţie publică. Cantităţile sunt pentru 10 sau pentru 100 de porţii. Va dorim succes in prepararea lor si pofta buna. Urmariti retetele in format jpg.

Şniţel pane de viţel




Urmariti cum se prepara snitelul pane de vitel, .  
Pentru a le prepara se folosesc carne, vitel, faina, oua, pesmet, ulei, sare. 
In retetele prezentate pe reteteretetarefan.blogspot.com cuprind gramaje, valori nutritive, valori energetice si calorice omologate.
Retete pot  fi folosite atat in alimantati din gospodarii, cat si pentru preparatele din restaurante, sau alte unităţi de alimentaţie publică. Cantităţile sunt pentru 10 sau pentru 100 de porţii. Va dorim succes in prepararea lor si pofta buna. Urmariti retetele in format jpg.

14.4.12

Ciulama cu ciuperci


Urmariti cum se prepara ciulamaua cu ciuperci.  
Pentru a le prepara se ciuperci, faina, lapte, sare.
In retetele prezentate pe reteteretetarefan.blogspot.com cuprind gramaje, valori nutritive, valori energetice si calorice omologate.
Retete pot  fi folosite atat in alimantati din gospodarii, cat si pentru preparatele din restaurante, sau alte unităţi de alimentaţie publică. Cantităţile sunt pentru 10 sau pentru 100 de porţii. Va dorim succes in prepararea lor si pofta buna.

Cartofi cu unt şi smântână


Urmariti cum se prepara cartofii cu unt si smantana.  
Pentru a le prepara se cartofi, unt, smantana, sare.
In retetele prezentate pe reteteretetarefan.blogspot.com cuprind gramaje, valori nutritive, valori energetice si calorice omologate.
Retete pot  fi folosite atat in alimantati din gospodarii, cat si pentru preparatele din restaurante, sau alte unităţi de alimentaţie publică. Cantităţile sunt pentru 10 sau pentru 100 de porţii. Va dorim succes in prepararea lor si pofta buna.

Supă gulaş



Urmariti cum se prepara supa gulas.  
Pentru a le prepara se carne, vita, ceapa, tomate, ulei, faina, uoa, chimen, boia, patrunjel.
In retetele prezentate pe reteteretetarefan.blogspot.com cuprind gramaje, valori nutritive, valori energetice si calorice omologate.
Retete pot  fi folosite atat in alimantati din gospodarii, cat si pentru preparatele din restaurante, sau alte unităţi de alimentaţie publică. Cantităţile sunt pentru 10 sau pentru 100 de porţii. Va dorim succes in prepararea lor si pofta buna.

13.4.12

Rulou cu cremvuşti



Urmariti cum se prepara ruloul cu cremvisti.  
Pentru a le prepara se cremvusti, foietaj, oua, ulei.
In retetele prezentate pe reteteretetarefan.blogspot.com cuprind gramaje, valori nutritive, valori energetice si calorice omologate.
Retete pot  fi folosite atat in alimantati din gospodarii, cat si pentru preparatele din restaurante, sau alte unităţi de alimentaţie publică. Cantităţile sunt pentru 10 sau pentru 100 de porţii. Va dorim succes in prepararea lor si pofta buna.

Ciuperci cu smântână



Urmariti cum se prepara ciuperci cu samantana .  
Pentru a le prepara se smantana, ciuperci, margarina, faina, lapte.
In retetele prezentate pe reteteretetarefan.blogspot.com cuprind gramaje, valori nutritive, valori energetice si calorice omologate.
Retete pot  fi folosite atat in alimantati din gospodarii, cat si pentru preparatele din restaurante, sau alte unităţi de alimentaţie publică. Cantităţile sunt pentru 10 sau pentru 100 de porţii. Va dorim succes in prepararea lor si pofta buna.

Cartofi cu smântână



Urmariti cum se prepara cartofii cu samantana .  
Pentru a le prepara se cartofi, smantana, ulei, ceapa, boia, faina, marar, piper.
In retetele prezentate pe reteteretetarefan.blogspot.com cuprind gramaje, valori nutritive, valori energetice si calorice omologate.
Retete pot  fi folosite atat in alimantati din gospodarii, cat si pentru preparatele din restaurante, sau alte unităţi de alimentaţie publică. Cantităţile sunt pentru 10 sau pentru 100 de porţii. Va dorim succes in prepararea lor si pofta buna.

12.4.12

Sufleu din spanac


Urmariti cum se prepara sufleul din spanac .  
Pentru a le prepara se spanac, oua, faina, margarina, lapte, cascaval.
In retetele prezentate pe reteteretetarefan.blogspot.com cuprind gramaje, valori nutritive, valori energetice si calorice omologate.
Retete pot  fi folosite atat in alimantati din gospodarii, cat si pentru preparatele din restaurante, sau alte unităţi de alimentaţie publică. Cantităţile sunt pentru 10 sau pentru 100 de porţii. Va dorim succes in prepararea lor si pofta buna.

Ţelină cu sos de smântână


Urmariti cum se prepara telina cu sos de smantana.  
Pentru a le prepara se telina, sos, smantana, margarina, faina, lapte.
In retetele prezentate pe reteteretetarefan.blogspot.com cuprind gramaje, valori nutritive, valori energetice si calorice omologate.
Retete pot  fi folosite atat in alimantati din gospodarii, cat si pentru preparatele din restaurante, sau alte unităţi de alimentaţie publică. Cantităţile sunt pentru 10 sau pentru 100 de porţii. Va dorim succes in prepararea lor si pofta buna.

11.4.12

Sarmale cu orez în foi de viţă


Urmariti cum se prepara sarmalele cu orez in foi de vita.  
Pentru a le prepara se vita, orez, untura, ceapa, faina, iaurt, oua.

Sarmele cu arpacaş în foi de viţă


Urmariti cum se prepara sarmalele cu arpacas in foi de vita.  
Pentru a le prepara se arpacas, vita, foi, untura, ceapa, faina, bors, marar, oua.
In retetele prezentate pe reteteretetarefan.blogspot.com cuprind gramaje, valori nutritive, valori energetice si calorice omologate.
Retete pot  fi folosite atat in alimantati din gospodarii, cat si pentru preparatele din restaurante, sau alte unităţi de alimentaţie publică. Cantităţile sunt pentru 10 sau pentru 100 de porţii. Va dorim succes in prepararea lor si pofta buna.

10.4.12

Şniţel vegetarian din cartofi



Urmariti cum se prepara sarmalele cu orez in foi de vita.  
Pentru a le prepara se cartofi, morcovi, telina, patrunjel, ceapa, pemet.
In retetele prezentate pe reteteretetarefan.blogspot.com cuprind gramaje, valori nutritive, valori energetice si calorice omologate.
Retete pot  fi folosite atat in alimantati din gospodarii, cat si pentru preparatele din restaurante, sau alte unităţi de alimentaţie publică. Cantităţile sunt pentru 10 sau pentru 100 de porţii. Va dorim succes in prepararea lor si pofta buna.

Praz cu măsline



Urmariti cum se prepara prazul cu masline.  
Pentru a le prepara se praz, masline, ulei, tomate, otet, ceapa, masline, patrunjel, piper, faina.
In retetele prezentate pe reteteretetarefan.blogspot.com cuprind gramaje, valori nutritive, valori energetice si calorice omologate.
Retete pot  fi folosite atat in alimantati din gospodarii, cat si pentru preparatele din restaurante, sau alte unităţi de alimentaţie publică. Cantităţile sunt pentru 10 sau pentru 100 de porţii. Va dorim succes in prepararea lor si pofta buna.

Pireu din ţelină cu friganele



Urmariti cum se prepara pierul de telina cu friganele  
Pentru a le prepara se telina, cartofi, lapte, paine, oua, margarina, ulei.
In retetele prezentate pe reteteretetarefan.blogspot.com cuprind gramaje, valori nutritive, valori energetice si calorice omologate.
Retete pot  fi folosite atat in alimantati din gospodarii, cat si pentru preparatele din restaurante, sau alte unităţi de alimentaţie publică. Cantităţile sunt pentru 10 sau pentru 100 de porţii. Va dorim succes in prepararea lor si pofta buna.

Pireu de cartofi cu friganele



Urmariti cum se prepara pierul de cartofi cu friganele  
Pentru a le prepara se cartofi, lapte, paine, oua, ulei.
In retetele prezentate pe reteteretetarefan.blogspot.com cuprind gramaje, valori nutritive, valori energetice si calorice omologate.
Retete pot  fi folosite atat in alimantati din gospodarii, cat si pentru preparatele din restaurante, sau alte unităţi de alimentaţie publică. Cantităţile sunt pentru 10 sau pentru 100 de porţii. Va dorim succes in prepararea lor si pofta buna.

8.4.12

Stufat de viţel


Vedeti cum se prepara stufatul de vite.   
Pentru a le prepara se folosec carne, vitel, ulei, ceapa, verde, usturoi, verde, tomate, faina, vin.

7.4.12

Pui sote cu ciuperci şi sos de smântână - reţetă pentru MasterChef


Urmariti cum se prepara puiul sote cu ciperci si sos de smantana,.  
Pentru a le prepara se carne, pui, ciuperci, smantana, margarina, morcovi, patrunjel.
In retetele prezentate pe reteteretetarefan.blogspot.com cuprind gramaje, valori nutritive, valori energetice si calorice omologate.
Retete pot  fi folosite atat in alimantati din gospodarii, cat si pentru preparatele din restaurante, sau alte unităţi de alimentaţie publică. Cantităţile sunt pentru 10 sau pentru 100 de porţii. Va dorim succes in prepararea lor si pofta buna.

Legume cu cotlet de porc şi ciuperci - reţetă pentru MasterChef


Urmariti cum se prepara legumele cu cotlet de porc si ciuperci.  
Pentru a le prepara se carne, porc, cotlet, ciuperci, ceapa, ardei, faiana, oua, untura, boia, piper.
In retetele prezentate pe reteteretetarefan.blogspot.com cuprind gramaje, valori nutritive, valori energetice si calorice omologate.
Retete pot  fi folosite atat in alimantati din gospodarii, cat si pentru preparatele din restaurante, sau alte unităţi de alimentaţie publică. Cantităţile sunt pentru 10 sau pentru 100 de porţii. Va dorim succes in prepararea lor si pofta buna.

6.4.12

Friptură de porc cehă



Urmariti cum se prepara fripătura de porc pe stil ceh .
Pentru a le prepara se carne, porc, morcovi, ceapa, cartofi, untura, dfin, piper.
In retetele prezentate pe reteteretetarefan.blogspot.com cuprind gramaje, valori nutritive, valori energetice si calorice omologate.
Retete pot  fi folosite atat in alimantati din gospodarii, cat si pentru preparatele din restaurante, sau alte unităţi de alimentaţie publică. Cantităţile sunt pentru 10 sau pentru 100 de porţii. Va dorim succes in prepararea lor si pofta buna.

Cotlet de porc ardelenesc



Urmariti cum se prepara cotletul de porc ardelenesc .
Pentru a le prepara se carne, porc, cotlet, ceapa, ardei, faina, oua, untura, boia piper.
In retetele prezentate pe reteteretetarefan.blogspot.com cuprind gramaje, valori nutritive, valori energetice si calorice omologate.
Retete pot  fi folosite atat in alimantati din gospodarii, cat si pentru preparatele din restaurante, sau alte unităţi de alimentaţie publică. Cantităţile sunt pentru 10 sau pentru 100 de porţii. Va dorim succes in prepararea lor si pofta buna.

4.4.12

Tocană cu carne de miel - reţetă pentru MasterChef


Urmariti cum se prepara tocana cu carne de miel.
Pentru a le prepara se carne, miel, ceapa, erdei, ulei, untura, sare, boia.
In retetele prezentate pe reteteretetarefan.blogspot.com cuprind gramaje, valori nutritive, valori energetice si calorice omologate.
Retete pot  fi folosite atat in alimantati din gospodarii, cat si pentru preparatele din restaurante, sau alte unităţi de alimentaţie publică. Cantităţile sunt pentru 10 sau pentru 100 de porţii. Va dorim succes in prepararea lor si pofta buna.

Spanac cu carne de miel - reţetă pentru MasterChef


Urmariti cum se prepara spanacul cu carne de miel.
Pentru a le prepara se carne, miel, spanac, usturoi, lapte, ceapa, ulei.
In retetele prezentate pe reteteretetarefan.blogspot.com cuprind gramaje, valori nutritive, valori energetice si calorice omologate.
Retete pot  fi folosite atat in alimantati din gospodarii, cat si pentru preparatele din restaurante, sau alte unităţi de alimentaţie publică. Cantităţile sunt pentru 10 sau pentru 100 de porţii. Va dorim succes in prepararea lor si pofta buna.

2.4.12

Pilaf cu carne de miel


Urmariti cum se prepara pilaful cu carne de miel.
Pentru a le prepara se carne, miel, orez, ulei, ceapa, tomate, piper, ardei, usturoi.
In retetele prezentate pe reteteretetarefan.blogspot.com cuprind gramaje, valori nutritive, valori energetice si calorice omologate.
Retete pot  fi folosite atat in alimantati din gospodarii, cat si pentru preparatele din restaurante, sau alte unităţi de alimentaţie publică. Cantităţile sunt pentru 10 sau pentru 100 de porţii. Va dorim succes in prepararea lor si pofta buna.

Mazăre cu carne de miel


Urmariti cum se prepara mazarea cu carne de miel
Pentru a le prepara se carne, miel, mazare, marar, rosii, ulei, zahar, ceapa, faiana.
In retetele prezentate pe reteteretetarefan.blogspot.com cuprind gramaje, valori nutritive, valori energetice si calorice omologate.
Retete pot  fi folosite atat in alimantati din gospodarii, cat si pentru preparatele din restaurante, sau alte unităţi de alimentaţie publică. Cantităţile sunt pentru 10 sau pentru 100 de porţii. Va dorim succes in prepararea lor si pofta buna.

Papricaş de miel cu cartofi



Urmariti cum se prepara papricasul din carne de miel cu cartofi,.
Pentru a le prepara se carne, miel, cartofi, ulei, ceapa, tomate, boia, patrunjel, usturoi, cimbru, piper.
In retetele prezentate pe reteteretetarefan.blogspot.com cuprind gramaje, valori nutritive, valori energetice si calorice omologate.
Retete pot  fi folosite atat in alimantati din gospodarii, cat si pentru preparatele din restaurante, sau alte unităţi de alimentaţie publică. Cantităţile sunt pentru 10 sau pentru 100 de porţii. Va dorim succes in prepararea lor si pofta buna.

Cotlet de miel pane



Urmariti cum se prepara cotletul de miel pane .
Pentru a le prepara se carne, miel, tarhon, oua, faina, pesmet, ulei sare.
In retetele prezentate pe reteteretetarefan.blogspot.com cuprind gramaje, valori nutritive, valori energetice si calorice omologate.
Retete pot  fi folosite atat in alimantati din gospodarii, cat si pentru preparatele din restaurante, sau alte unităţi de alimentaţie publică. Cantităţile sunt pentru 10 sau pentru 100 de porţii. Va dorim succes in prepararea lor si pofta buna.

1.4.12

Carne de miel cu tarhon



Urmariti cum se prepara carnea de miel cu tarhon .
Pentru a le prepara se carne, miel, tarhon, ulei, otet, sos, sare.
In retetele prezentate pe reteteretetarefan.blogspot.com cuprind gramaje, valori nutritive, valori energetice si calorice omologate.
Retete pot  fi folosite atat in alimantati din gospodarii, cat si pentru preparatele din restaurante, sau alte unităţi de alimentaţie publică. Cantităţile sunt pentru 10 sau pentru 100 de porţii. Va dorim succes in prepararea lor si pofta buna.

Blanchet cu carne de miel

Urmariti cum se prepara Blanchet cu carne de miale .
Pentru a le prepara se carne, miel, morcovi, patrunjel, faina, ceapa, unt, orez, oua, lamaie.
In retetele prezentate pe reteteretetarefan.blogspot.com cuprind gramaje, valori nutritive, valori energetice si calorice omologate.
Retete pot  fi folosite atat in alimantati din gospodarii, cat si pentru preparatele din restaurante, sau alte unităţi de alimentaţie publică. Cantităţile sunt pentru 10 sau pentru 100 de porţii. Va dorim succes in prepararea lor si pofta buna.