31.5.12

Budincă cu şuncă


Urmariti cum se prepara budinca cu sunca.
Pentru a le prepara se folosesc sunca, sunca, margarina, faina, lapte, oua, smantana, pesment, cascaval, piper.
In retetele prezentate pe reteteretetarefan.blogspot.com cuprind gramaje, valori nutritive, valori energetice si calorice omologate.
Retete pot  fi folosite atat in gospodarii, cat si pentru preparatele din restaurante, sau alte unităţi de alimentaţie publică. Cantităţile sunt pentru 10 sau pentru 100 de porţii. Va dorim succes in prepararea lor si pofta buna.

30.5.12

Tartine calde mureşene


Urmariti cum se prepara tartinele calde muresene.
Pentru a le prepara se folosesc paine, unt, salam, oua, slanina, afumata, boia, salata, rosii, ardei.
In retetele prezentate pe reteteretetarefan.blogspot.com cuprind gramaje, valori nutritive, valori energetice si calorice omologate.
Retete pot  fi folosite atat in gospodarii, cat si pentru preparatele din restaurante, sau alte unităţi de alimentaţie publică. Cantităţile sunt pentru 10 sau pentru 100 de porţii. Va dorim succes in prepararea lor si pofta buna.

29.5.12

Ruladă din carne de vită cu ouă umplute




Urmariti cum se prepara rulada din carne de vită cu ouă umplute.
Pentru a le prepara se folosesc carne, vita, oua, faina, lapte, patrunjel, paine, iaurt, piper.

28.5.12

Frigărui dobrogene cu carne de berbec


Urmariti cum se prepara friagarui dobrogene cu carne de berbec.
Pentru a le prepara se folosesc carne, berbec, ceapa, rosii, ardei, piper, cimbru, ulei.
In retetele prezentate pe reteteretetarefan.blogspot.com cuprind gramaje, valori nutritive, valori energetice si calorice omologate.
Retete pot  fi folosite atat in alimantati din gospodarii, cat si pentru preparatele din restaurante, sau alte unităţi de alimentaţie publică. Cantităţile sunt pentru 10 sau pentru 100 de porţii. Va dorim succes in prepararea lor si pofta buna.

27.5.12

Friptură de miel la tavă


Urmariti cum se prepara friptura de miel la tava.
Pentru a le prepara se folosesc carne, miel, morcovi, telina, ceapa, usturoi, piper, ulei.
In retetele prezentate pe reteteretetarefan.blogspot.com cuprind gramaje, valori nutritive, valori energetice si calorice omologate.
Retete pot  fi folosite atat in alimantati din gospodarii, cat si pentru preparatele din restaurante, sau alte unităţi de alimentaţie publică. Cantităţile sunt pentru 10 sau pentru 100 de porţii. Va dorim succes in prepararea lor si pofta buna.

26.5.12

Cotlet din carne de porc la grătar


Urmariti cum se prepara cotletul din carne de porc la gratar.
Pentru a le prepara se folosesc carne, porc, cotlet, sare.
In retetele prezentate pe reteteretetarefan.blogspot.com cuprind gramaje, valori nutritive, valori energetice si calorice omologate.
Retete pot  fi folosite atat in alimantati din gospodarii, cat si pentru preparatele din restaurante, sau alte unităţi de alimentaţie publică. Cantităţile sunt pentru 10 sau pentru 100 de porţii. Va dorim succes in prepararea lor si pofta buna.

25.5.12

Frigărui din carne de porc



Urmariti cum se prepara frigaruile din carene de porc.
Pentru a le prepara se folosesc carne, porc, pukpa, rosii, ardei, ceapa, ulei.
In retetele prezentate pe reteteretetarefan.blogspot.com cuprind gramaje, valori nutritive, valori energetice si calorice omologate.
Retete pot  fi folosite atat in alimantati din gospodarii, cat si pentru preparatele din restaurante, sau alte unităţi de alimentaţie publică. Cantităţile sunt pentru 10 sau pentru 100 de porţii. Va dorim succes in prepararea lor si pofta buna.

23.5.12

Şniţel de viţel cu sos tomat




Urmariti cum se prepara snitelul de vitel cu sos tomat.
Pentru a le prepara se folosesc carne, vitel, tomate, pulpa, ulei, faina, piper, patrunjel.

22.5.12

Şniţel parizian de viţel


Urmariti cum se prepara snitelul parizia de vitel.
Pentru a le prepara se folosesc carne, vita, pulpa, faina, oua, ulei, sare.
In retetele prezentate pe reteteretetarefan.blogspot.com cuprind gramaje, valori nutritive, valori energetice si calorice omologate.
Retete pot  fi folosite atat in alimantati din gospodarii, cat si pentru preparatele din restaurante, sau alte unităţi de alimentaţie publică. Cantităţile sunt pentru 10 sau pentru 100 de porţii. Va dorim succes in prepararea lor si pofta buna.

21.5.12

Şniţel umplut tirolez


Urmariti cum se prepara snitelul umplut, tirolez.
Pentru a le prepara se folosesc cane, vita, antricot, cartofi, faina, ceapa, ulei, oua, morcovi.
In retetele prezentate pe reteteretetarefan.blogspot.com cuprind gramaje, valori nutritive, valori energetice si calorice omologate.
Retete pot  fi folosite atat in alimantati din gospodarii, cat si pentru preparatele din restaurante, sau alte unităţi de alimentaţie publică. Cantităţile sunt pentru 10 sau pentru 100 de porţii. Va dorim succes in prepararea lor si pofta buna.

20.5.12

Ostropel cu carne de vită



Urmariti cum se prepara ostropelul cu carne de vita.
Pentru a le prepara se folosesc cane, vita, ceapa, morcovi, pastarnac, faina, tomate, usturoi, cartofi.
In retetele prezentate pe reteteretetarefan.blogspot.com cuprind gramaje, valori nutritive, valori energetice si calorice omologate.
Retete pot  fi folosite atat in alimantati din gospodarii, cat si pentru preparatele din restaurante, sau alte unităţi de alimentaţie publică. Cantităţile sunt pentru 10 sau pentru 100 de porţii. Va dorim succes in prepararea lor si pofta buna.

19.5.12

Pui cu vinete


Urmariti cum se prepara puii cu vinete.
Pentru a le prepara se folosesc cane, pui, vinete, ulei, faina, tomate, usturoi, patrunjel, rosii.
In retetele prezentate pe reteteretetarefan.blogspot.com cuprind gramaje, valori nutritive, valori energetice si calorice omologate.
Retete pot  fi folosite atat in alimantati din gospodarii, cat si pentru preparatele din restaurante, sau alte unităţi de alimentaţie publică. Cantităţile sunt pentru 10 sau pentru 100 de porţii. Va dorim succes in prepararea lor si pofta buna.

17.5.12

Pui cu roşii


Urmariti cum se prepara puii cu morcovi.
Pentru a le prepara se folosesc cane, pui, ceeapa, tomate, rosii, zahar, piper.
In retetele prezentate pe reteteretetarefan.blogspot.com cuprind gramaje, valori nutritive, valori energetice si calorice omologate.
Retete pot  fi folosite atat in alimantati din gospodarii, cat si pentru preparatele din restaurante, sau alte unităţi de alimentaţie publică. Cantităţile sunt pentru 10 sau pentru 100 de porţii. Va dorim succes in prepararea lor si pofta buna.

Pui cu morcovi




Urmariti cum se prepara puii cu morcovi.
Pentru a le prepara se folosesc cane, pui, morcovi, ulei, faina, ceapa, smantana, lapte, unt.

16.5.12

Papricaş cu carne de porc şi găluşte


Urmariti cum se prepara papricasul cu carne de porc si galuste.
Pentru a le prepara se folosesc cane, porc, untura, ceapa, tomate, boia, piper, patrunjel.
In retetele prezentate pe reteteretetarefan.blogspot.com cuprind gramaje, valori nutritive, valori energetice si calorice omologate.
Retete pot  fi folosite atat in alimantati din gospodarii, cat si pentru preparatele din restaurante, sau alte unităţi de alimentaţie publică. Cantităţile sunt pentru 10 sau pentru 100 de porţii. Va dorim succes in prepararea lor si pofta buna.

15.5.12

Ostropel cu carne de porc


Urmariti cum se prepara ostropelul cu carne de porc.
Pentru a le prepara se folosesc cane, porc, piept, untura, ceapa, morcovi, faina, tomate, cartofi, usturoi.
In retetele prezentate pe reteteretetarefan.blogspot.com cuprind gramaje, valori nutritive, valori energetice si calorice omologate.
Retete pot  fi folosite atat in alimantati din gospodarii, cat si pentru preparatele din restaurante, sau alte unităţi de alimentaţie publică. Cantităţile sunt pentru 10 sau pentru 100 de porţii. Va dorim succes in prepararea lor si pofta buna.

14.5.12

Piept de porc înăbuşit



Urmariti cum se prepara pieptul de porc inabusit.
Pentru a le prepara se folosesc cane, porc, piept, untura, lapte, boia.
In retetele prezentate pe reteteretetarefan.blogspot.com cuprind gramaje, valori nutritive, valori energetice si calorice omologate.
Retete pot  fi folosite atat in alimantati din gospodarii, cat si pentru preparatele din restaurante, sau alte unităţi de alimentaţie publică. Cantităţile sunt pentru 10 sau pentru 100 de porţii. Va dorim succes in prepararea lor si pofta buna.

13.5.12

Ouă moi în tarte gratinate


Urmariti cum se prepara ouale moi in tarte gratinate.
Pentru a le prepara se folosesc oua, tarte, sos, cascaval, piper.
In retetele prezentate pe reteteretetarefan.blogspot.com cuprind gramaje, valori nutritive, valori energetice si calorice omologate.
Retete pot  fi folosite atat in alimantati din gospodarii, cat si pentru preparatele din restaurante, sau alte unităţi de alimentaţie publică. Cantităţile sunt pentru 10 sau pentru 100 de porţii. Va dorim succes in prepararea lor si pofta buna.

12.5.12

Ouă fierte moi


Urmariti cum se prepara ouale fierte moi   
Pentru a le prepara se oua, sare
In retetele prezentate pe reteteretetarefan.blogspot.com cuprind gramaje, valori nutritive, valori energetice si calorice omologate.
Retete pot  fi folosite atat in alimantati din gospodarii, cat si pentru preparatele din restaurante, sau alte unităţi de alimentaţie publică. Cantităţile sunt pentru 10 sau pentru 100 de porţii. Va dorim succes in prepararea lor si pofta buna.

11.5.12

Omletă cu şuncă


Urmariti cum se prepara omleta cu sunca la capac.   
Pentru a le prepara se oua, sunca, presata, ulei, sare.
In retetele prezentate pe reteteretetarefan.blogspot.com cuprind gramaje, valori nutritive, valori energetice si calorice omologate.
Retete pot  fi folosite atat in alimantati din gospodarii, cat si pentru preparatele din restaurante, sau alte unităţi de alimentaţie publică. Cantităţile sunt pentru 10 sau pentru 100 de porţii. Va dorim succes in prepararea lor si pofta buna.

10.5.12

Omletă cu ficăţei de pasăre


Urmariti cum se prepara omleta cu ficatei de pasare.   
Pentru a le prepara se oua, ficat, pui, sos, madera, untura, piper.
In retetele prezentate pe reteteretetarefan.blogspot.com cuprind gramaje, valori nutritive, valori energetice si calorice omologate.
Retete pot  fi folosite atat in alimantati din gospodarii, cat si pentru preparatele din restaurante, sau alte unităţi de alimentaţie publică. Cantităţile sunt pentru 10 sau pentru 100 de porţii. Va dorim succes in prepararea lor si pofta buna.

9.5.12

Omletă


Urmariti cum se prepara omleta.   
Pentru a le prepara se oua, ulei, sare.
In retetele prezentate pe reteteretetarefan.blogspot.com cuprind gramaje, valori nutritive, valori energetice si calorice omologate.
Retete pot  fi folosite atat in alimantati din gospodarii, cat si pentru preparatele din restaurante, sau alte unităţi de alimentaţie publică. Cantităţile sunt pentru 10 sau pentru 100 de porţii. Va dorim succes in prepararea lor si pofta buna.

8.5.12

Ochiuri româneşti cu mămăligă


Urmariti cum se prepara ochiurile romanesti cu mamaliga  
Pentru a le prepara se oua, mamaliga, otet, unt, sare.
In retetele prezentate pe reteteretetarefan.blogspot.com cuprind gramaje, valori nutritive, valori energetice si calorice omologate.
Retete pot  fi folosite atat in alimantati din gospodarii, cat si pentru preparatele din restaurante, sau alte unităţi de alimentaţie publică. Cantităţile sunt pentru 10 sau pentru 100 de porţii. Va dorim succes in prepararea lor si pofta buna.

7.5.12

Ochiuri cu şuncă la capac



Urmariti cum se prepara ochiurile cu sunca la capac.  
Pentru a le prepara se oua, sunca, presata, ulei, sare.
In retetele prezentate pe reteteretetarefan.blogspot.com cuprind gramaje, valori nutritive, valori energetice si calorice omologate.
Retete pot  fi folosite atat in alimantati din gospodarii, cat si pentru preparatele din restaurante, sau alte unităţi de alimentaţie publică. Cantităţile sunt pentru 10 sau pentru 100 de porţii. Va dorim succes in prepararea lor si pofta buna.

6.5.12

Crema cu macaroane


Urmariti cum se prepara crema cu macaroane.  
Pentru a le prepara se macaroane, lapte, faina, oua, margarina, cascaval, supa.
In retetele prezentate pe reteteretetarefan.blogspot.com cuprind gramaje, valori nutritive, valori energetice si calorice omologate.
Retete pot  fi folosite atat in alimantati din gospodarii, cat si pentru preparatele din restaurante, sau alte unităţi de alimentaţie publică. Cantităţile sunt pentru 10 sau pentru 100 de porţii. Va dorim succes in prepararea lor si pofta buna.

5.5.12

Crema din morcovi



Urmariti cum se prepara crema din morcovi.  
Pentru a le prepara se morcovi, ceapa, margarina, lapte, oua, paine, faina, supa.
In retetele prezentate pe reteteretetarefan.blogspot.com cuprind gramaje, valori nutritive, valori energetice si calorice omologate.
Retete pot  fi folosite atat in alimantati din gospodarii, cat si pentru preparatele din restaurante, sau alte unităţi de alimentaţie publică. Cantităţile sunt pentru 10 sau pentru 100 de porţii. Va dorim succes in prepararea lor si pofta buna.

Cremă de gulii


Urmariti cum se prepara crema de gulii.  
Pentru a le prepara se gulii, ceapa, morcovi, paine, margarina, lapte, oua, faina, supa.
In retetele prezentate pe reteteretetarefan.blogspot.com cuprind gramaje, valori nutritive, valori energetice si calorice omologate.
Retete pot  fi folosite atat in alimantati din gospodarii, cat si pentru preparatele din restaurante, sau alte unităţi de alimentaţie publică. Cantităţile sunt pentru 10 sau pentru 100 de porţii. Va dorim succes in prepararea lor si pofta buna.

4.5.12

Salată de sparanghel



Urmariti cum se salata de sparanghel.  
Pentru a le prepara se folosesc sparanghel, ulei, otet, mustar, sare.  
In retetele prezentate pe reteteretetarefan.blogspot.com cuprind gramaje, valori nutritive, valori energetice si calorice omologate.
Retete pot  fi folosite atat in alimantati din gospodarii, cat si pentru preparatele din restaurante, sau alte unităţi de alimentaţie publică. Cantităţile sunt pentru 10 sau pentru 100 de porţii. Va dorim succes in prepararea lor si pofta buna. Urmariti retetele in format jpg.

2.5.12

Salată de roşii cu specific regiunea Moldova



Urmariti cum se salata de rosii cu specific regiunii Moldova.  
Pentru a le prepara se folosesc rosii, ardei, ceapa, ulei, otet, marar.  
In retetele prezentate pe reteteretetarefan.blogspot.com cuprind gramaje, valori nutritive, valori energetice si calorice omologate.
Retete pot  fi folosite atat in alimantati din gospodarii, cat si pentru preparatele din restaurante, sau alte unităţi de alimentaţie publică. Cantităţile sunt pentru 10 sau pentru 100 de porţii. Va dorim succes in prepararea lor si pofta buna. Urmariti retetele in format jpg.

Salată de fasole ţurcă sau grasă



Urmariti cum se salata de fasole turca sau grasa.  
Pentru a le prepara se folosesc fasole, turca, grasa, usturoi, otet, ulei, marar, sare.  
In retetele prezentate pe reteteretetarefan.blogspot.com cuprind gramaje, valori nutritive, valori energetice si calorice omologate.
Retete pot  fi folosite atat in alimantati din gospodarii, cat si pentru preparatele din restaurante, sau alte unităţi de alimentaţie publică. Cantităţile sunt pentru 10 sau pentru 100 de porţii. Va dorim succes in prepararea lor si pofta buna. Urmariti retetele in format jpg.

1.5.12

Salată de fasole albă



Urmariti cum se salata de fasole alba.  
Pentru a le prepara se folosesc fasole, ceapa, ulei, otet, piper, verdeata. 
In retetele prezentate pe reteteretetarefan.blogspot.com cuprind gramaje, valori nutritive, valori energetice si calorice omologate.
Retete pot  fi folosite atat in alimantati din gospodarii, cat si pentru preparatele din restaurante, sau alte unităţi de alimentaţie publică. Cantităţile sunt pentru 10 sau pentru 100 de porţii. Va dorim succes in prepararea lor si pofta buna. Urmariti retetele in format jpg.