31.10.12

Pizza Bologneza





Pe reteteretetareafan.blogspot.com urmariti cum se preparra Pizza Bologneza
Pentru a le prepara se folosesc aluat, pizza, sos, branza, topiata, salam, conserva, ciuperci, oua, ulei.



Retete pot  fi folosite atat in gospodarii, cat si pentru preparatele din restaurante, sau alte unităţi de alimentaţie publică. Aceste retete sunt omologate si au fost folosit zeci de ani in restaurantele din tara. In ele gasiti operatiuni pregatitoare si tehnicile de preparare. Cantităţile sunt pentru 10 sau pentru 100 de porţii. Va dorim succes in prepararea lor si pofta buna.

30.10.12

Pizza Due Stagione




Pe reteteretetareafan.blogspot.com urmariti cum se preparra Pizza Due Stagione
Pentru a le prepara se folosesc aluat, pizza, sos, branza topita, conserva, ciuperci, ulei.

29.10.12

Pizza Italiana




Pe reteteretetareafan.blogspot.com urmariti cum se preparra pizza italiana.
Pentru a le prepara se folosesc aluat, pizza, sardele, sos, branza, topita, ulei.

27.10.12

Şniţel pane din carne de vită


Pe reteteretetareafan.blogspot.com urmariti cum se prepara snitelul pane din carne de vita
Pentru a le prepara se folosesc carne, vita, pulpa, spata, faina, pesmet, oua.
Retete pot  fi folosite atat in gospodarii, cat si pentru preparatele din restaurante, sau alte unităţi de alimentaţie publică. Aceste retete sunt omologate si au fost folosit zeci de ani in restaurantele din tara. In ele gasiti operatiuni pregatitoare si tehnicile de preparare. Cantităţile sunt pentru 10 sau pentru 100 de porţii. Va dorim succes in prepararea lor si pofta buna.

26.10.12

Sos Pizza




Pe reteteretetareafan.blogspot.com urmariti cum se prepara sosul de pizza
Pentru a le prepara se folosesc tomate, patrunjel, morcovi, faina, zahar. .

25.10.12

Sufleu surpriză


Pe reteteretetareafan.blogspot.com urmariti cum se prepara sufleul supriza    
Pentru a le prepara se folosesc inghetata, oua, zahar, rom, flambat, vanilina, zahar.
Retete pot  fi folosite atat in gospodarii, cat si pentru preparatele din restaurante, sau alte unităţi de alimentaţie publică. Aceste retete sunt omologate si au fost folosit zeci de ani in restaurantele din tara. In ele gasiti operatiuni pregatitoare si tehnicile de preparare. Cantităţile sunt pentru 10 sau pentru 100 de porţii. Va dorim succes in prepararea lor si pofta buna.

23.10.12

Salată de portocale


Pe reteteretetareafan.blogspot.com urmariti cum se prepara salata de portocale.    
Pentru a le prepara se folosesc portocale, rom, conic, vermut, zahar, triple sec.
Retete pot  fi folosite atat in gospodarii, cat si pentru preparatele din restaurante, sau alte unităţi de alimentaţie publică. Aceste retete sunt omologate si au fost folosit zeci de ani in restaurantele din tara. In ele gasiti operatiuni pregatitoare si tehnicile de preparare. Cantităţile sunt pentru 10 sau pentru 100 de porţii. Va dorim succes in prepararea lor si pofta buna.

Plăcintă cu mere


Pe reteteretetareafan.blogspot.com urmariti cum se prepara ploacinta cu mere.    
Pentru a le prepara se folosesc mere, faina, oua, untura, smantana, bicarbonat, zahar.
Retete pot  fi folosite atat in gospodarii, cat si pentru preparatele din restaurante, sau alte unităţi de alimentaţie publică. Aceste retete sunt omologate si au fost folosit zeci de ani in restaurantele din tara. In ele gasiti operatiuni pregatitoare si tehnicile de preparare. Cantităţile sunt pentru 10 sau pentru 100 de porţii. Va dorim succes in prepararea lor si pofta buna.

21.10.12

Plăcintă cu brânză de vaci


Pe reteteretetareafan.blogspot.com urmariti cum se prepara ploacinta cu branza de vaci.    
Pentru a le prepara se branza, vaci, faina, oua, untura, smantana, griș, zahar.
Retete pot  fi folosite atat in gospodarii, cat si pentru preparatele din restaurante, sau alte unităţi de alimentaţie publică. Aceste retete sunt omologate si au fost folosit zeci de ani in restaurantele din tara. In ele gasiti operatiuni pregatitoare si tehnicile de preparare. Cantităţile sunt pentru 10 sau pentru 100 de porţii. Va dorim succes in prepararea lor si pofta buna.

Piroşti cu brânză


Pe reteteretetareafan.blogspot.com urmariti cum se prepara pirosti cu branza.    
Pentru a le prepara se branza, telemea, faina, lapte, oua, drojdie, bicarbonat, gris.
Retete pot  fi folosite atat in gospodarii, cat si pentru preparatele din restaurante, sau alte unităţi de alimentaţie publică. Aceste retete sunt omologate si au fost folosit zeci de ani in restaurantele din tara. In ele gasiti operatiuni pregatitoare si tehnicile de preparare. Cantităţile sunt pentru 10 sau pentru 100 de porţii. Va dorim succes in prepararea lor si pofta buna.

20.10.12

Papanaşi


Pe reteteretetareafan.blogspot.com urmariti cum se prepara papanasii.    
Pentru a le prepara se branza, vaci, faina, oua, zahar, bicarbonat, lamaie, smantana.
Retete pot  fi folosite atat in gospodarii, cat si pentru preparatele din restaurante, sau alte unităţi de alimentaţie publică. Aceste retete sunt omologate si au fost folosit zeci de ani in restaurantele din tara. In ele gasiti operatiuni pregatitoare si tehnicile de preparare. Cantităţile sunt pentru 10 sau pentru 100 de porţii. Va dorim succes in prepararea lor si pofta buna.

18.10.12

Orez cu mere




Pe reteteretetareafan.blogspot.com urmariti cum se prepara orez cu frisca.    
Pentru a le prepara se orez, mere, lapte, zahar, scortisoara, sare.

17.10.12

Orez cu frişcă


Pe reteteretetareafan.blogspot.com urmariti cum se prepara orez cu frisca.    
Pentru a le prepara se orez, frisca, lapte, zahar, sare, fructe, sirop.
Retete pot  fi folosite atat in gospodarii, cat si pentru preparatele din restaurante, sau alte unităţi de alimentaţie publică. Aceste retete sunt omologate si au fost folosit zeci de ani in restaurantele din tara. In ele gasiti operatiuni pregatitoare si tehnicile de preparare. Cantităţile sunt pentru 10 sau pentru 100 de porţii. Va dorim succes in prepararea lor si pofta buna.

16.10.12

Mere sufle



Pe reteteretetareafan.blogspot.com urmariti cum se prepara merele sufle.    
Pentru a le prepara se mere, faina, oua, lapte, zahar, scortisoara, ulei. 
Retete pot  fi folosite atat in gospodarii, cat si pentru preparatele din restaurante, sau alte unităţi de alimentaţie publică. Aceste retete sunt omologate si au fost folosit zeci de ani in restaurantele din tara. In ele gasiti operatiuni pregatitoare si tehnicile de preparare. Cantităţile sunt pentru 10 sau pentru 100 de porţii. Va dorim succes in prepararea lor si pofta buna. 

15.10.12

Langoşi


Pe reteteretetareafan.blogspot.com urmariti cum se prepara langosii.    
Pentru a le prepara se faina, ulei, oua, droijdie, cartori, zahar, sare.

Sărmăluţe în foi de spanac


Pe reteteretetareafan.blogspot.com urmariti cum se prepara sarmalele in spanac.    
Pentru a le prepara se carne, porc, spabanac, orez, ceapa, smantana, telina.
Retete pot  fi folosite atat in gospodarii, cat si pentru preparatele din restaurante, sau alte unităţi de alimentaţie publică. Aceste retete sunt omologate si au fost folosit zeci de ani in restaurantele din tara. In ele gasiti operatiuni pregatitoare si tehnicile de preparare. Cantităţile sunt pentru 10 sau pentru 100 de porţii. Va dorim succes in prepararea lor si pofta buna.

14.10.12

Sarmale în foi de viţă, cu arpacaş şi orez


Pe reteteretetareafan.blogspot.com urmariti cum se prepara sarmalele in vita, cu arpacas si orez.    
Pentru a le prepara se carne, porc, vita, ceapa, untura, varza, foi, arpacas, orez.
Retete pot  fi folosite atat in gospodarii, cat si pentru preparatele din restaurante, sau alte unităţi de alimentaţie publică. Aceste retete sunt omologate si au fost folosit zeci de ani in restaurantele din tara. In ele gasiti operatiuni pregatitoare si tehnicile de preparare. Cantităţile sunt pentru 10 sau pentru 100 de porţii. Va dorim succes in prepararea lor si pofta buna.

13.10.12

Sarmale în foi de varză, cu arpacaş şi orez


Pe reteteretetareafan.blogspot.com urmariti cum se prepara sarmalele in foi de varza, cu arpacas si orez.    
Pentru a le prepara se carne, porc, vita, ceapa, untura, varza, foi, arpacas, orez.
Retete pot  fi folosite atat in gospodarii, cat si pentru preparatele din restaurante, sau alte unităţi de alimentaţie publică. Aceste retete sunt omologate si au fost folosit zeci de ani in restaurantele din tara. In ele gasiti operatiuni pregatitoare si tehnicile de preparare. Cantităţile sunt pentru 10 sau pentru 100 de porţii. Va dorim succes in prepararea lor si pofta buna.

12.10.12

Macaroane gratinate


Pe reteteretetareafan.blogspot.com urmariti cum se prepara macaroanele gratinate.    
Pentru a le prepara se macaroane, margarina, oua, cascaval, pesmet, sare.
Retete pot  fi folosite atat in gospodarii, cat si pentru preparatele din restaurante, sau alte unităţi de alimentaţie publică. Aceste retete sunt omologate si au fost folosit zeci de ani in restaurantele din tara. In ele gasiti operatiuni pregatitoare si tehnicile de preparare. Cantităţile sunt pentru 10 sau pentru 100 de porţii. Va dorim succes in prepararea lor si pofta buna.

10.10.12

Friptură tocată, berlineză


Pe reteteretetareafan.blogspot.com urmariti cum se prepara friptura tocata berlineza.    
Pentru a le prepara se carne, vita, porc, cartofi, ceapa, oua, patrunjel.
Retete pot  fi folosite atat in gospodarii, cat si pentru preparatele din restaurante, sau alte unităţi de alimentaţie publică. Aceste retete sunt omologate si au fost folosit zeci de ani in restaurantele din tara. In ele gasiti operatiuni pregatitoare si tehnicile de preparare. Cantităţile sunt pentru 10 sau pentru 100 de porţii. Va dorim succes in prepararea lor si pofta buna.

8.10.12

Chiftele din carne de vită


Pe reteteretetareafan.blogspot.com urmariti cum se prepara chiftele din carne de vita.    
Pentru a le prepara se carne, vita, cartofi, paine, ceapa, oua, patrunjel, usturoi, piper.
Retete pot  fi folosite atat in gospodarii, cat si pentru preparatele din restaurante, sau alte unităţi de alimentaţie publică. Aceste retete sunt omologate si au fost folosit zeci de ani in restaurantele din tara. In ele gasiti operatiuni pregatitoare si tehnicile de preparare. Cantităţile sunt pentru 10 sau pentru 100 de porţii. Va dorim succes in prepararea lor si pofta buna.

Aghemacht din carne de pui


Pe reteteretetareafan.blogspot.com urmariti cum se prepara aghermacht din carne de pui.    
Pentru a le prepara se carne, pui, morcovi, patrunjel, ceapa, patrunjel, faina, lamaie, cartofi.
Retete pot  fi folosite atat in gospodarii, cat si pentru preparatele din restaurante, sau alte unităţi de alimentaţie publică. Aceste retete sunt omologate si au fost folosit zeci de ani in restaurantele din tara. In ele gasiti operatiuni pregatitoare si tehnicile de preparare. Cantităţile sunt pentru 10 sau pentru 100 de porţii. Va dorim succes in prepararea lor si pofta buna.

7.10.12

6.10.12

Muşchi de porc împănat


Pe reteteretetareafan.blogspot.com urmariti cum se prepara muschi de porc impanat.    
Pentru a le prepara se carne, porc, muschi, slanina, usturoi, marar, ulei.
Retete pot  fi folosite atat in gospodarii, cat si pentru preparatele din restaurante, sau alte unităţi de alimentaţie publică. Aceste retete sunt omologate si au fost folosit zeci de ani in restaurantele din tara. In ele gasiti operatiuni pregatitoare si tehnicile de preparare. Cantităţile sunt pentru 10 sau pentru 100 de porţii. Va dorim succes in prepararea lor si pofta buna.

5.10.12

Friptură din carne de pui la tavă


Pe reteteretetareafan.blogspot.com urmariti cum se prepara friptura din carne de pui la tava.    
Pentru a le prepara se carne, pui, ulei, sare.
Retete pot  fi folosite atat in gospodarii, cat si pentru preparatele din restaurante, sau alte unităţi de alimentaţie publică. Aceste retete sunt omologate si au fost folosit zeci de ani in restaurantele din tara. In ele gasiti operatiuni pregatitoare si tehnicile de preparare. Cantităţile sunt pentru 10 sau pentru 100 de porţii. Va dorim succes in prepararea lor si pofta buna.

3.10.12

Frigărui din carne de porc şi berbec


Pe reteteretetareafan.blogspot.com urmariti cum se prepara frigaruile din carne de por si berbec.    
Pentru a le prepara se carne, porc, berbec, pulpa, cabanos, costita, afumata, ceapa.
Retete pot  fi folosite atat in gospodarii, cat si pentru preparatele din restaurante, sau alte unităţi de alimentaţie publică. Aceste retete sunt omologate si au fost folosit zeci de ani in restaurantele din tara. In ele gasiti operatiuni pregatitoare si tehnicile de preparare. Cantităţile sunt pentru 10 sau pentru 100 de porţii. Va dorim succes in prepararea lor si pofta buna.

2.10.12

Frigărui asortate



Pe reteteretetareafan.blogspot.com urmariti cum se prepara frigaruile asortate.    
Pentru a le prepara se carne, porc, vita, antricot, pulpa, rosii, costita, ceapa, ardei.
Retete pot  fi folosite atat in gospodarii, cat si pentru preparatele din restaurante, sau alte unităţi de alimentaţie publică. Aceste retete sunt omologate si au fost folosit zeci de ani in restaurantele din tara. In ele gasiti operatiuni pregatitoare si tehnicile de preparare. Cantităţile sunt pentru 10 sau pentru 100 de porţii. Va dorim succes in prepararea lor si pofta buna.

Cotlet de porc la tavă


Pe reteteretetareafan.blogspot.com urmariti cum se prepara cotlatul d eporc la tava.    
Pentru a le prepara se carne, porc, cotlet, untura, morcovi, ceapa, piper.
Retete pot  fi folosite atat in gospodarii, cat si pentru preparatele din restaurante, sau alte unităţi de alimentaţie publică. Aceste retete sunt omologate si au fost folosit zeci de ani in restaurantele din tara. In ele gasiti operatiuni pregatitoare si tehnicile de preparare. Cantităţile sunt pentru 10 sau pentru 100 de porţii. Va dorim succes in prepararea lor si pofta buna.

1.10.12

Carne de miel la frigare


Pe reteteretetareafan.blogspot.com urmariti cum se prepara carene de miel la frigare.    
Pentru a le prepara se carne, miel, ulei, sare.