31.12.12

Salată din cartofi cu maioneză


Pe reteteretetareafan.blogspot.com urmariti cum se prepara salata din cartofi cu maioneza.  
Pentru a le prepara se folosesc cartofi, maioneza, castraveti, murati, ceapa, zahar, oua.  
Retete pot  fi folosite atat in gospodarii, cat si pentru preparatele din restaurante, sau alte unităţi de alimentaţie publică. Aceste retete sunt omologate si au fost folosit zeci de ani in restaurantele din tara. In ele gasiti operatiuni pregatitoare si tehnicile de preparare. Cantităţile sunt pentru 10 sau pentru 100 de porţii. Va dorim succes in prepararea lor si pofta buna.

30.12.12

Salata Boeuf


Pe reteteretetareafan.blogspot.com urmariti cum se prepara salata Boeuf.  
Pentru a le prepara se folosesc cartofi, carne, vita, mustar, cstraveti, maioneza.  
Retete pot  fi folosite atat in gospodarii, cat si pentru preparatele din restaurante, sau alte unităţi de alimentaţie publică. Aceste retete sunt omologate si au fost folosit zeci de ani in restaurantele din tara. In ele gasiti operatiuni pregatitoare si tehnicile de preparare. Cantităţile sunt pentru 10 sau pentru 100 de porţii. Va dorim succes in prepararea lor si pofta buna.

29.12.12

Plăcintă Sibiana


Pe reteteretetareafan.blogspot.com urmariti cum se prepara placinta Sibiana.  
Pentru a le prepara se folosesc griș, lapte, zahar, branza, vaci, oua, faina.  
Retete pot  fi folosite atat in gospodarii, cat si pentru preparatele din restaurante, sau alte unităţi de alimentaţie publică. Aceste retete sunt omologate si au fost folosit zeci de ani in restaurantele din tara. In ele gasiti operatiuni pregatitoare si tehnicile de preparare. Cantităţile sunt pentru 10 sau pentru 100 de porţii. Va dorim succes in prepararea lor si pofta buna.

27.12.12

Piftie cu carne de pui


Pe reteteretetareafan.blogspot.com urmariti cum se prepara piftia cu carne de pui.  
Pentru a le prepara se folosesc carne, pui, piftie, morcovi, patrunjel, ceapa, oua.  
Retete pot  fi folosite atat in gospodarii, cat si pentru preparatele din restaurante, sau alte unităţi de alimentaţie publică. Aceste retete sunt omologate si au fost folosit zeci de ani in restaurantele din tara. In ele gasiti operatiuni pregatitoare si tehnicile de preparare. Cantităţile sunt pentru 10 sau pentru 100 de porţii. Va dorim succes in prepararea lor si pofta buna.

26.12.12

Piept de porc, scăricică, la grătar


Pe reteteretetareafan.blogspot.com urmariti cum se prepara piept de porc, scaricica, la gratar.  
Pentru a le prepara se folosesc carne, porc, piept, scaricica, unt, sare.  
Retete pot  fi folosite atat in gospodarii, cat si pentru preparatele din restaurante, sau alte unităţi de alimentaţie publică. Aceste retete sunt omologate si au fost folosit zeci de ani in restaurantele din tara. In ele gasiti operatiuni pregatitoare si tehnicile de preparare. Cantităţile sunt pentru 10 sau pentru 100 de porţii. Va dorim succes in prepararea lor si pofta buna.

25.12.12

Ouă a la rus în aspic


Pe reteteretetareafan.blogspot.com urmariti cum se prepara oua a la rus in aspic.  
Pentru a le prepara se folosesc oua, aspic, salata, maioneza, patrunjel.  
Retete pot  fi folosite atat in gospodarii, cat si pentru preparatele din restaurante, sau alte unităţi de alimentaţie publică. Aceste retete sunt omologate si au fost folosit zeci de ani in restaurantele din tara. In ele gasiti operatiuni pregatitoare si tehnicile de preparare. Cantităţile sunt pentru 10 sau pentru 100 de porţii. Va dorim succes in prepararea lor si pofta buna.

24.12.12

Maioneză


Pe reteteretetareafan.blogspot.com urmariti cum se prepara maioneza.  
Pentru a le prepara se folosesc oua, margarina, mustar, ulei, sare, lamaie.  
Retete pot  fi folosite atat in gospodarii, cat si pentru preparatele din restaurante, sau alte unităţi de alimentaţie publică. Aceste retete sunt omologate si au fost folosit zeci de ani in restaurantele din tara. In ele gasiti operatiuni pregatitoare si tehnicile de preparare. Cantităţile sunt pentru 10 sau pentru 100 de porţii. Va dorim succes in prepararea lor si pofta buna.

23.12.12

Friptură de viţel la tavă



Pe reteteretetareafan.blogspot.com urmariti cum se prepara friptura de vitel la tava.  
Pentru a le prepara se folosesc carne, vitel, pulpa, morcovi, ceapa, ulei, vin.  
Retete pot  fi folosite atat in gospodarii, cat si pentru preparatele din restaurante, sau alte unităţi de alimentaţie publică. Aceste retete sunt omologate si au fost folosit zeci de ani in restaurantele din tara. In ele gasiti operatiuni pregatitoare si tehnicile de preparare. Cantităţile sunt pentru 10 sau pentru 100 de porţii. Va dorim succes in prepararea lor si pofta buna.

20.12.12

Frigărui asortate cu organe


Pe reteteretetareafan.blogspot.com urmariti cum se prepara frigarui asortate cu organe.  
Pentru a le prepara se folosesc carne, vita, porc, antricot, muschi, ficat, rinichi, costita.  
Retete pot  fi folosite atat in gospodarii, cat si pentru preparatele din restaurante, sau alte unităţi de alimentaţie publică. Aceste retete sunt omologate si au fost folosit zeci de ani in restaurantele din tara. In ele gasiti operatiuni pregatitoare si tehnicile de preparare. Cantităţile sunt pentru 10 sau pentru 100 de porţii. Va dorim succes in prepararea lor si pofta buna.

19.12.12

Foi de clătite din cartofi


Pe reteteretetareafan.blogspot.com urmariti cum se prepara foi de clatite din cartofi.  
Pentru a le prepara se folosesc cartofi, lapte, faina, ulei, oua, zahar.  
Retete pot  fi folosite atat in gospodarii, cat si pentru preparatele din restaurante, sau alte unităţi de alimentaţie publică. Aceste retete sunt omologate si au fost folosit zeci de ani in restaurantele din tara. In ele gasiti operatiuni pregatitoare si tehnicile de preparare. Cantităţile sunt pentru 10 sau pentru 100 de porţii. Va dorim succes in prepararea lor si pofta buna.

18.12.12

Ficat de porc la grătar


Pe reteteretetareafan.blogspot.com urmariti cum se prepara ficatul de porc la gratar.  
Pentru a le prepara se folosesc carne, porc, ficat, ulei, sare.  
Retete pot  fi folosite atat in gospodarii, cat si pentru preparatele din restaurante, sau alte unităţi de alimentaţie publică. Aceste retete sunt omologate si au fost folosit zeci de ani in restaurantele din tara. In ele gasiti operatiuni pregatitoare si tehnicile de preparare. Cantităţile sunt pentru 10 sau pentru 100 de porţii. Va dorim succes in prepararea lor si pofta buna.

17.12.12

Dovlecei umpluţi cu carne de porc şi vită


Pe reteteretetareafan.blogspot.com urmariti cum se prepara dovleceii umpluti cu carne de porc si vita.  
Pentru a le prepara se folosesc carne, porc, vita, dovlecei, orez, ceapa, marar, piper.  
Retete pot  fi folosite atat in gospodarii, cat si pentru preparatele din restaurante, sau alte unităţi de alimentaţie publică. Aceste retete sunt omologate si au fost folosit zeci de ani in restaurantele din tara. In ele gasiti operatiuni pregatitoare si tehnicile de preparare. Cantităţile sunt pentru 10 sau pentru 100 de porţii. Va dorim succes in prepararea lor si pofta buna.

Cârnaţi de porc proaspeţi la tigaie


Pe reteteretetareafan.blogspot.com urmariti cum se prepara carnatii d eporc proaspeti la tigaie.  
Pentru a le prepara se folosesc carnati, porc, untura.  
Retete pot  fi folosite atat in gospodarii, cat si pentru preparatele din restaurante, sau alte unităţi de alimentaţie publică. Aceste retete sunt omologate si au fost folosit zeci de ani in restaurantele din tara. In ele gasiti operatiuni pregatitoare si tehnicile de preparare. Cantităţile sunt pentru 10 sau pentru 100 de porţii. Va dorim succes in prepararea lor si pofta buna.

15.12.12

Antricot de vită la grătar


Pe reteteretetareafan.blogspot.com urmariti cum se prepara antricotul de vita la gratar.  
Pentru a le prepara se folosesc acrne, sare, vita, antricot, cimbru, sos, unt.  
Retete pot  fi folosite atat in gospodarii, cat si pentru preparatele din restaurante, sau alte unităţi de alimentaţie publică. Aceste retete sunt omologate si au fost folosit zeci de ani in restaurantele din tara. In ele gasiti operatiuni pregatitoare si tehnicile de preparare. Cantităţile sunt pentru 10 sau pentru 100 de porţii. Va dorim succes in prepararea lor si pofta buna.

14.12.12

Supă de oase


Pe reteteretetareafan.blogspot.com urmariti cum se prepara supa de oase.  
Pentru a le prepara se folosesc oase, sare, maduva, telina, morcovi, pastarnac.  
Retete pot  fi folosite atat in gospodarii, cat si pentru preparatele din restaurante, sau alte unităţi de alimentaţie publică. Aceste retete sunt omologate si au fost folosit zeci de ani in restaurantele din tara. In ele gasiti operatiuni pregatitoare si tehnicile de preparare. Cantităţile sunt pentru 10 sau pentru 100 de porţii. Va dorim succes in prepararea lor si pofta buna.

13.12.12

Sos Vinegret


Pe reteteretetareafan.blogspot.com urmariti cum se prepara sosul Vinegret.  
Pentru a le prepara se folosesc ulei, oua, mustar, apa minerala, otet, patrunjel.  
Retete pot  fi folosite atat in gospodarii, cat si pentru preparatele din restaurante, sau alte unităţi de alimentaţie publică. Aceste retete sunt omologate si au fost folosit zeci de ani in restaurantele din tara. In ele gasiti operatiuni pregatitoare si tehnicile de preparare. Cantităţile sunt pentru 10 sau pentru 100 de porţii. Va dorim succes in prepararea lor si pofta buna.

12.12.12

Sos Meuniere fără Capare


Pe reteteretetareafan.blogspot.com urmariti cum se prepara sosul Manuiere fara Capare.  
Pentru a le prepara se folosesc unt, lamaie, patrunjel, piper, sare.  
Retete pot  fi folosite atat in gospodarii, cat si pentru preparatele din restaurante, sau alte unităţi de alimentaţie publică. Aceste retete sunt omologate si au fost folosit zeci de ani in restaurantele din tara. In ele gasiti operatiuni pregatitoare si tehnicile de preparare. Cantităţile sunt pentru 10 sau pentru 100 de porţii. Va dorim succes in prepararea lor si pofta buna.

11.12.12

Sos din ouă şi unt bernez


Pe reteteretetareafan.blogspot.com urmariti cum se prepara sosul din oua si unt bernez.  
Pentru a le prepara se folosesc oua, unt, tarhon, ceapa, lamaie, otet, piper.  
Retete pot  fi folosite atat in gospodarii, cat si pentru preparatele din restaurante, sau alte unităţi de alimentaţie publică. Aceste retete sunt omologate si au fost folosit zeci de ani in restaurantele din tara. In ele gasiti operatiuni pregatitoare si tehnicile de preparare. Cantităţile sunt pentru 10 sau pentru 100 de porţii. Va dorim succes in prepararea lor si pofta buna.

Sos de vin roşu


Pe reteteretetareafan.blogspot.com urmariti cum se prepara sosul de vin rosu.  
Pentru a le prepara se folosesc vin rosu, sos, unt.  
Retete pot  fi folosite atat in gospodarii, cat si pentru preparatele din restaurante, sau alte unităţi de alimentaţie publică. Aceste retete sunt omologate si au fost folosit zeci de ani in restaurantele din tara. In ele gasiti operatiuni pregatitoare si tehnicile de preparare. Cantităţile sunt pentru 10 sau pentru 100 de porţii. Va dorim succes in prepararea lor si pofta buna.

10.12.12

Sos de vin alb


Pe reteteretetareafan.blogspot.com urmariti cum se prepara sosul de vin alb.  
Pentru a le prepara se folosesc vin alb, sos, unt.  
Retete pot  fi folosite atat in gospodarii, cat si pentru preparatele din restaurante, sau alte unităţi de alimentaţie publică. Aceste retete sunt omologate si au fost folosit zeci de ani in restaurantele din tara. In ele gasiti operatiuni pregatitoare si tehnicile de preparare. Cantităţile sunt pentru 10 sau pentru 100 de porţii. Va dorim succes in prepararea lor si pofta buna.

9.12.12

Sos de unt – Maitre dHotel


Pe reteteretetareafan.blogspot.com urmariti cum se prepara sosul de unt.  
Pentru a le prepara se folosesc unt, lamaie, patrunjel, piper, sare.  
Retete pot  fi folosite atat in gospodarii, cat si pentru preparatele din restaurante, sau alte unităţi de alimentaţie publică. Aceste retete sunt omologate si au fost folosit zeci de ani in restaurantele din tara. In ele gasiti operatiuni pregatitoare si tehnicile de preparare. Cantităţile sunt pentru 10 sau pentru 100 de porţii. Va dorim succes in prepararea lor si pofta buna.

8.12.12

Sos de tarhon ceh


Pe reteteretetareafan.blogspot.com urmariti cum se prepara sosul de starhon ceh.  
Pentru a le prepara se folosesc tarhon verde, margarina, oua, lapte, supa, faina.  
Retete pot  fi folosite atat in gospodarii, cat si pentru preparatele din restaurante, sau alte unităţi de alimentaţie publică. Aceste retete sunt omologate si au fost folosit zeci de ani in restaurantele din tara. In ele gasiti operatiuni pregatitoare si tehnicile de preparare. Cantităţile sunt pentru 10 sau pentru 100 de porţii. Va dorim succes in prepararea lor si pofta buna.

6.12.12

Sos de smântână



Pe reteteretetareafan.blogspot.com urmariti cum se prepara sosul de smantana.  
Pentru a le prepara se folosesc smantana, unt, faina, lapte, sare.  
Retete pot  fi folosite atat in gospodarii, cat si pentru preparatele din restaurante, sau alte unităţi de alimentaţie publică. Aceste retete sunt omologate si au fost folosit zeci de ani in restaurantele din tara. In ele gasiti operatiuni pregatitoare si tehnicile de preparare. Cantităţile sunt pentru 10 sau pentru 100 de porţii. Va dorim succes in prepararea lor si pofta buna.

5.12.12

Sos de mărar


Pe reteteretetareafan.blogspot.com urmariti cum se prepara sosul de marar.  
Pentru a le prepara se folosesc marar, unt, faina, smantana, zahar.  

4.12.12

Sos de hrean


Pe reteteretetareafan.blogspot.com urmariti cum se prepara sosul de hrean.  
Pentru a le prepara se folosesc hrean, unt, faina, smantana, zahar.  

Sos Colbert


Pe reteteretetareafan.blogspot.com urmariti cum se prepara sosul Colbert.  
Pentru a le prepara se folosesc esenta, oase, unt, lamaie, patrunjel, piper, sare.  
Retete pot  fi folosite atat in gospodarii, cat si pentru preparatele din restaurante, sau alte unităţi de alimentaţie publică. Aceste retete sunt omologate si au fost folosit zeci de ani in restaurantele din tara. In ele gasiti operatiuni pregatitoare si tehnicile de preparare. Cantităţile sunt pentru 10 sau pentru 100 de porţii. Va dorim succes in prepararea lor si pofta buna.

3.12.12

Sos brun spaniol


Pe reteteretetareafan.blogspot.com urmariti cum se prepara sosul brun spaniol.  
Pentru a le prepara se folosesc oase, ulei, faina, morcovi, patrunjel, telina, ceapa.  
Retete pot  fi folosite atat in gospodarii, cat si pentru preparatele din restaurante, sau alte unităţi de alimentaţie publică. Aceste retete sunt omologate si au fost folosit zeci de ani in restaurantele din tara. In ele gasiti operatiuni pregatitoare si tehnicile de preparare. Cantităţile sunt pentru 10 sau pentru 100 de porţii. Va dorim succes in prepararea lor si pofta buna.

2.12.12

Sos alb pentru rumenit


Pe reteteretetareafan.blogspot.com urmariti cum se prepara sosul alb pentru rumanit.  
Pentru a le prepara se folosesc lapte, smantana, cascaval, oua, unt, sare.  
Retete pot  fi folosite atat in gospodarii, cat si pentru preparatele din restaurante, sau alte unităţi de alimentaţie publică. Aceste retete sunt omologate si au fost folosit zeci de ani in restaurantele din tara. In ele gasiti operatiuni pregatitoare si tehnicile de preparare. Cantităţile sunt pentru 10 sau pentru 100 de porţii. Va dorim succes in prepararea lor si pofta buna.

1.12.12

Rulou din foietaj


Pe reteteretetareafan.blogspot.com urmariti cum se prepara ruloul din foietaj.  
Pentru a le prepara se folosesc foietaj, crud, oua, cascaval, faina,.