28.2.13

Pui cu ciuperci


Pe reteteretetareafan.blogspot.com urmariti cum se prepara pui cu ciuperci.  
Pentru a le prepara se folosesc carne, pui, ciuperci, rosii, sos, vin, patrunjel.  
Retete pot  fi folosite atat in gospodarii, cat si pentru preparatele din restaurante, sau alte unităţi de alimentaţie publică. Aceste retete sunt omologate si au fost folosit zeci de ani in restaurantele din tara. In ele gasiti operatiuni pregatitoare si tehnicile de preparare. Cantităţile sunt pentru 10 sau pentru 100 de porţii. Va dorim succes in prepararea lor si pofta buna.

27.2.13

Pilaf cu măruntaie de pui


Pe reteteretetareafan.blogspot.com urmariti cum se prepara pilaf cu maruntaie de pui.  
Pentru a le prepara se folosesc carne, pui, pipote, inima, ficat, morcovi, cepa, telina, orez.  
Retete pot  fi folosite atat in gospodarii, cat si pentru preparatele din restaurante, sau alte unităţi de alimentaţie publică. Aceste retete sunt omologate si au fost folosit zeci de ani in restaurantele din tara. In ele gasiti operatiuni pregatitoare si tehnicile de preparare. Cantităţile sunt pentru 10 sau pentru 100 de porţii. Va dorim succes in prepararea lor si pofta buna.

26.2.13

Pilaf cu carne de curcan


Pe reteteretetareafan.blogspot.com urmariti cum se prepara pilaf cu carne de curcan.  
Pentru a le prepara se folosesc carne, curcan, orez, ceapa, morcovi, telina.  
Retete pot  fi folosite atat in gospodarii, cat si pentru preparatele din restaurante, sau alte unităţi de alimentaţie publică. Aceste retete sunt omologate si au fost folosit zeci de ani in restaurantele din tara. In ele gasiti operatiuni pregatitoare si tehnicile de preparare. Cantităţile sunt pentru 10 sau pentru 100 de porţii. Va dorim succes in prepararea lor si pofta buna.

25.2.13

Ostropel din carne de pui


Pe reteteretetareafan.blogspot.com urmariti cum se prepara ostropel din carne de pui.  
Pentru a le prepara se folosesc carne, pui, ceapa, morcovi, faina, tomate, usturoi, vin, cartofi, supa, patrunjel.  
Retete pot  fi folosite atat in gospodarii, cat si pentru preparatele din restaurante, sau alte unităţi de alimentaţie publică. Aceste retete sunt omologate si au fost folosit zeci de ani in restaurantele din tara. In ele gasiti operatiuni pregatitoare si tehnicile de preparare. Cantităţile sunt pentru 10 sau pentru 100 de porţii. Va dorim succes in prepararea lor si pofta buna.

24.2.13

Gulaş vienez


Pe reteteretetareafan.blogspot.com urmariti cum se prepara gulasul vienez.  
Pentru a le prepara se folosesc carne, vita, ceapa, patrunjel, chimen, ulei, cartofi.  
Retete pot  fi folosite atat in gospodarii, cat si pentru preparatele din restaurante, sau alte unităţi de alimentaţie publică. Aceste retete sunt omologate si au fost folosit zeci de ani in restaurantele din tara. In ele gasiti operatiuni pregatitoare si tehnicile de preparare. Cantităţile sunt pentru 10 sau pentru 100 de porţii. Va dorim succes in prepararea lor si pofta buna.

Gulaş unguresc


Pe reteteretetareafan.blogspot.com urmariti cum se prepara gulasul unguresc.  
Pentru a le prepara se folosesc carne, vita, ceapa, ardei, gras, morcovi, telina, tomate, cartofi.  
Retete pot  fi folosite atat in gospodarii, cat si pentru preparatele din restaurante, sau alte unităţi de alimentaţie publică. Aceste retete sunt omologate si au fost folosit zeci de ani in restaurantele din tara. In ele gasiti operatiuni pregatitoare si tehnicile de preparare. Cantităţile sunt pentru 10 sau pentru 100 de porţii. Va dorim succes in prepararea lor si pofta buna.

23.2.13

Gulaş Mureşan


Pe reteteretetareafan.blogspot.com urmariti cum se prepara gulasul Muresan.  
Pentru a le prepara se folosesc carne, vita, ceapa, ulei, morcovi, telina, ardei, cartofi, chimen, boia, usturoi.  
Retete pot  fi folosite atat in gospodarii, cat si pentru preparatele din restaurante, sau alte unităţi de alimentaţie publică. Aceste retete sunt omologate si au fost folosit zeci de ani in restaurantele din tara. In ele gasiti operatiuni pregatitoare si tehnicile de preparare. Cantităţile sunt pentru 10 sau pentru 100 de porţii. Va dorim succes in prepararea lor si pofta buna.

21.2.13

Friptură din carne de curcan la tavă cu varză călită


Pe reteteretetareafan.blogspot.com urmariti cum se prepara friptura din carne de curcan la tava cu varza calita.  
Pentru a le prepara se folosesc carne, curcan, varza, sare.  
Retete pot  fi folosite atat in gospodarii, cat si pentru preparatele din restaurante, sau alte unităţi de alimentaţie publică. Aceste retete sunt omologate si au fost folosit zeci de ani in restaurantele din tara. In ele gasiti operatiuni pregatitoare si tehnicile de preparare. Cantităţile sunt pentru 10 sau pentru 100 de porţii. Va dorim succes in prepararea lor si pofta buna.

20.2.13

Escalop de porc cu sos picant


Pe reteteretetareafan.blogspot.com urmariti cum se prepara aescalopul de porc cu sos picant.  
Pentru a le prepara se folosesc carne, porc, pulpa, spatam faina, paine.  
Retete pot  fi folosite atat in gospodarii, cat si pentru preparatele din restaurante, sau alte unităţi de alimentaţie publică. Aceste retete sunt omologate si au fost folosit zeci de ani in restaurantele din tara. In ele gasiti operatiuni pregatitoare si tehnicile de preparare. Cantităţile sunt pentru 10 sau pentru 100 de porţii. Va dorim succes in prepararea lor si pofta buna.

19.2.13

Colţunaşi din cartofi cu carne de porc


Pe reteteretetareafan.blogspot.com urmariti cum se prepara coltunasi din cartofi cu carne de porc.  
Pentru a le prepara se folosesc carne, porc, cartofi, ceapa, faina, oua, smantana.  
Retete pot  fi folosite atat in gospodarii, cat si pentru preparatele din restaurante, sau alte unităţi de alimentaţie publică. Aceste retete sunt omologate si au fost folosit zeci de ani in restaurantele din tara. In ele gasiti operatiuni pregatitoare si tehnicile de preparare. Cantităţile sunt pentru 10 sau pentru 100 de porţii. Va dorim succes in prepararea lor si pofta buna.

Supă ţărănească cu tăiţei



Pe reteteretetareafan.blogspot.com urmariti cum se prepara supa poloneza taraneaca cu taitei.   
Pentru a le prepara se folosesc cartofi, ceapa, telina, morcovi, patrunjel, pastarnac, ardei, faina, oua, smantana.   
Retete pot  fi folosite atat in gospodarii, cat si pentru preparatele din restaurante, sau alte unităţi de alimentaţie publică. Aceste retete sunt omologate si au fost folosit zeci de ani in restaurantele din tara. In ele gasiti operatiuni pregatitoare si tehnicile de preparare. Cantităţile sunt pentru 10 sau pentru 100 de porţii. Va dorim succes in prepararea lor si pofta buna. 

18.2.13

Supă poloneză din carne de gaina



Pe reteteretetareafan.blogspot.com urmariti cum se prepara supa poloneza cu carne de gaiana.   
Pentru a le prepara se folosesc carne, gaina, morcovi, pastarnac, telina, ceapa, patrunjel, faina, oua.   
Retete pot  fi folosite atat in gospodarii, cat si pentru preparatele din restaurante, sau alte unităţi de alimentaţie publică. Aceste retete sunt omologate si au fost folosit zeci de ani in restaurantele din tara. In ele gasiti operatiuni pregatitoare si tehnicile de preparare. Cantităţile sunt pentru 10 sau pentru 100 de porţii. Va dorim succes in prepararea lor si pofta buna. 

17.2.13

Supă italiană



Pe reteteretetareafan.blogspot.com urmariti cum se prepara supa italiana.   
Pentru a le prepara se folosesc fasole, morcovi, telina, tomate, ceapa, macaroane, costita, usturoi.  
Retete pot  fi folosite atat in gospodarii, cat si pentru preparatele din restaurante, sau alte unităţi de alimentaţie publică. Aceste retete sunt omologate si au fost folosit zeci de ani in restaurantele din tara. In ele gasiti operatiuni pregatitoare si tehnicile de preparare. Cantităţile sunt pentru 10 sau pentru 100 de porţii. Va dorim succes in prepararea lor si pofta buna. 

Supă din roşii cu orez



Pe reteteretetareafan.blogspot.com urmariti cum se prepara supa din rosii cu orez.   
Pentru a le prepara se folosesc rosii, orez, morcovi, telina, ceapa, ulei, zahar, patrunjel.  

16.2.13

Supă din pasăre cu găluşte



Pe reteteretetareafan.blogspot.com urmariti cum se prepara supa din pasare cu galuste.   
Pentru a le prepara se folosesc carne, pasare, tacamuri, telina, oua, faina, ceapa.  

14.2.13

Supă din ceapă



Pe reteteretetareafan.blogspot.com urmariti cum se prepara supa din ceapa.   
Pentru a le prepara se folosesc ceapa, ulei, paine, cascaval, piper, oase.  
Retete pot  fi folosite atat in gospodarii, cat si pentru preparatele din restaurante, sau alte unităţi de alimentaţie publică. Aceste retete sunt omologate si au fost folosit zeci de ani in restaurantele din tara. In ele gasiti operatiuni pregatitoare si tehnicile de preparare. Cantităţile sunt pentru 10 sau pentru 100 de porţii. Va dorim succes in prepararea lor si pofta buna. 

13.2.13

Supă din carne de vită cu zdremţe



Pe reteteretetareafan.blogspot.com urmariti cum se prepara supa din carne de vita cu zdremte.   
Pentru a le prepara se folosesc carne, vita, oua, ceapa, morcovi, telina, patrunjel  
Retete pot  fi folosite atat in gospodarii, cat si pentru preparatele din restaurante, sau alte unităţi de alimentaţie publică. Aceste retete sunt omologate si au fost folosit zeci de ani in restaurantele din tara. In ele gasiti operatiuni pregatitoare si tehnicile de preparare. Cantităţile sunt pentru 10 sau pentru 100 de porţii. Va dorim succes in prepararea lor si pofta buna. 

12.2.13

Supă din carne de vită cu parmezan



Pe reteteretetareafan.blogspot.com urmariti cum se prepara supa din carne de vita cu parmezan.   
Pentru a le prepara se folosesc carne, vita, parmezan, rasol, telina, ceapa, patrunjel.  
Retete pot  fi folosite atat in gospodarii, cat si pentru preparatele din restaurante, sau alte unităţi de alimentaţie publică. Aceste retete sunt omologate si au fost folosit zeci de ani in restaurantele din tara. In ele gasiti operatiuni pregatitoare si tehnicile de preparare. Cantităţile sunt pentru 10 sau pentru 100 de porţii. Va dorim succes in prepararea lor si pofta buna. 

11.2.13

Supă din carne de pui cu parmezan



Pe reteteretetareafan.blogspot.com urmariti cum se prepara supa din carne de pui cu parmezan.   
Pentru a le prepara se folosesc carne, pui, parmezan, telina, morcovi, patrunjel, pastarnac, piper.  
Retete pot  fi folosite atat in gospodarii, cat si pentru preparatele din restaurante, sau alte unităţi de alimentaţie publică. Aceste retete sunt omologate si au fost folosit zeci de ani in restaurantele din tara. In ele gasiti operatiuni pregatitoare si tehnicile de preparare. Cantităţile sunt pentru 10 sau pentru 100 de porţii. Va dorim succes in prepararea lor si pofta buna. 

Supă din carne de găină cu tăiţei



Pe reteteretetareafan.blogspot.com urmariti cum se prepara supa din carne de gaina cu taitei.   
Pentru a le prepara se folosesc carne, gaina, morcovi, pastarnac, patrunjel, telina, ceapa.  
Retete pot  fi folosite atat in gospodarii, cat si pentru preparatele din restaurante, sau alte unităţi de alimentaţie publică. Aceste retete sunt omologate si au fost folosit zeci de ani in restaurantele din tara. In ele gasiti operatiuni pregatitoare si tehnicile de preparare. Cantităţile sunt pentru 10 sau pentru 100 de porţii. Va dorim succes in prepararea lor si pofta buna. 

10.2.13

Supă cu praz şi cartofi



Pe reteteretetareafan.blogspot.com urmariti cum se prepara supa cu praz si cartofi   
Pentru a le prepara se folosesc praz, cartofi, ulei, paine, cascaval, oase.  
Retete pot  fi folosite atat in gospodarii, cat si pentru preparatele din restaurante, sau alte unităţi de alimentaţie publică. Aceste retete sunt omologate si au fost folosit zeci de ani in restaurantele din tara. In ele gasiti operatiuni pregatitoare si tehnicile de preparare. Cantităţile sunt pentru 10 sau pentru 100 de porţii. Va dorim succes in prepararea lor si pofta buna. 

9.2.13

Supă cu orez



Pe reteteretetareafan.blogspot.com urmariti cum se prepara supa cu orez.   
Pentru a le prepara se folosesc orez, oase, patrunjel, piper, sare.  
Retete pot  fi folosite atat in gospodarii, cat si pentru preparatele din restaurante, sau alte unităţi de alimentaţie publică. Aceste retete sunt omologate si au fost folosit zeci de ani in restaurantele din tara. In ele gasiti operatiuni pregatitoare si tehnicile de preparare. Cantităţile sunt pentru 10 sau pentru 100 de porţii. Va dorim succes in prepararea lor si pofta buna. 

8.2.13

Supă cu gulii



Pe reteteretetareafan.blogspot.com urmariti cum se prepara supa cu gulii  
Pentru a le prepara se folosesc gulii, faina, smantana, zahar, patrunjel, oua, opase.  
Retete pot  fi folosite atat in gospodarii, cat si pentru preparatele din restaurante, sau alte unităţi de alimentaţie publică. Aceste retete sunt omologate si au fost folosit zeci de ani in restaurantele din tara. In ele gasiti operatiuni pregatitoare si tehnicile de preparare. Cantităţile sunt pentru 10 sau pentru 100 de porţii. Va dorim succes in prepararea lor si pofta buna. 

7.2.13

Supă cu conopidă



Pe reteteretetareafan.blogspot.com urmariti cum se prepara supa cu conopida.  
Pentru a le prepara se folosesc conopida, ulei, smantana, lapte, faina, orez, piper.  
Retete pot  fi folosite atat in gospodarii, cat si pentru preparatele din restaurante, sau alte unităţi de alimentaţie publică. Aceste retete sunt omologate si au fost folosit zeci de ani in restaurantele din tara. In ele gasiti operatiuni pregatitoare si tehnicile de preparare. Cantităţile sunt pentru 10 sau pentru 100 de porţii. Va dorim succes in prepararea lor si pofta buna. 

5.2.13

Supă cu ciuperci şi găluşte


Pe reteteretetareafan.blogspot.com urmariti cum se prepara supa cu ciuperci si galuste.
Pentru a le prepara se folosesc ciuperci, oase, smantana, oua, patrunjel, boia, piper.
Retete pot  fi folosite atat in gospodarii, cat si pentru preparatele din restaurante, sau alte unităţi de alimentaţie publică. Aceste retete sunt omologate si au fost folosit zeci de ani in restaurantele din tara. In ele gasiti operatiuni pregatitoare si tehnicile de preparare. Cantităţile sunt pentru 10 sau pentru 100 de porţii. Va dorim succes in prepararea lor si pofta buna.

4.2.13

Supă cu cartofi şi ciuperci



Pe reteteretetareafan.blogspot.com urmariti cum se prepara supa cu cartofi si ciuperci.  
Pentru a le prepara se folosesc cartofi, ciuperci, morcovi, patrunjel, pastarnacm, rosii, iaurt, smantana, oua.  
Retete pot  fi folosite atat in gospodarii, cat si pentru preparatele din restaurante, sau alte unităţi de alimentaţie publică. Aceste retete sunt omologate si au fost folosit zeci de ani in restaurantele din tara. In ele gasiti operatiuni pregatitoare si tehnicile de preparare. Cantităţile sunt pentru 10 sau pentru 100 de porţii. Va dorim succes in prepararea lor si pofta buna. 

3.2.13

Ramstec cu sos de ciuperci



Pe reteteretetareafan.blogspot.com urmariti cum se prepara ramstec cu sos de ciuperci.  
Pentru a le prepara se folosesc carne, vita, vrabioara, ciuperci, faina, ulei, patrunjel, pireu, rosii.  
Retete pot  fi folosite atat in gospodarii, cat si pentru preparatele din restaurante, sau alte unităţi de alimentaţie publică. Aceste retete sunt omologate si au fost folosit zeci de ani in restaurantele din tara. In ele gasiti operatiuni pregatitoare si tehnicile de preparare. Cantităţile sunt pentru 10 sau pentru 100 de porţii. Va dorim succes in prepararea lor si pofta buna. 

Ramstec



Pe reteteretetareafan.blogspot.com urmariti cum se prepara ramstec.  
Pentru a le prepara se folosesc carne, vita, vrabioara, cartofi, ulei, patrunjel, vin, rosii, piper.  
Retete pot  fi folosite atat in gospodarii, cat si pentru preparatele din restaurante, sau alte unităţi de alimentaţie publică. Aceste retete sunt omologate si au fost folosit zeci de ani in restaurantele din tara. In ele gasiti operatiuni pregatitoare si tehnicile de preparare. Cantităţile sunt pentru 10 sau pentru 100 de porţii. Va dorim succes in prepararea lor si pofta buna. 

2.2.13

Ramstec german



Pe reteteretetareafan.blogspot.com urmariti cum se prepara ramstec german.  
Pentru a le prepara se folosesc carne, vita, vrabioara, oua, ceapa, ulei, cartofi, vin.  
Retete pot  fi folosite atat in gospodarii, cat si pentru preparatele din restaurante, sau alte unităţi de alimentaţie publică. Aceste retete sunt omologate si au fost folosit zeci de ani in restaurantele din tara. In ele gasiti operatiuni pregatitoare si tehnicile de preparare. Cantităţile sunt pentru 10 sau pentru 100 de porţii. Va dorim succes in prepararea lor si pofta buna. 

1.2.13

Varză cu cârnaţi de porc



Pe reteteretetareafan.blogspot.com urmariti cum se prepara varza cu carnati de porc.  
Pentru a le prepara se folosesc carnati, porc, varza, cartofi, tomate, ceapa, usturoi, piper, boia.  
Retete pot  fi folosite atat in gospodarii, cat si pentru preparatele din restaurante, sau alte unităţi de alimentaţie publică. Aceste retete sunt omologate si au fost folosit zeci de ani in restaurantele din tara. In ele gasiti operatiuni pregatitoare si tehnicile de preparare. Cantităţile sunt pentru 10 sau pentru 100 de porţii. Va dorim succes in prepararea lor si pofta buna.