31.3.13

Vinete cu carne de vită


Pe reteteretetareafan.blogspot.com urmariti cum se prepara vinetele cu carne de vita.  
Pentru a le prepara se folosesc carne, vita, vinete, ceapa, faina, rosii, usturoi.   
Retete pot  fi folosite atat in gospodarii, cat si pentru preparatele din restaurante, sau alte unităţi de alimentaţie publică. Aceste retete sunt omologate si au fost folosit zeci de ani in restaurantele din tara. In ele gasiti operatiuni pregatitoare si tehnicile de preparare. Cantităţile sunt pentru 10 sau pentru 100 de porţii. Va dorim succes in prepararea lor si pofta buna.

Tuslama populară


Pe reteteretetareafan.blogspot.com urmariti cum se prepara tuslama populara.  
Pentru a le prepara se folosesc burta, porc, usturoi, hren, sare.   
Retete pot  fi folosite atat in gospodarii, cat si pentru preparatele din restaurante, sau alte unităţi de alimentaţie publică. Aceste retete sunt omologate si au fost folosit zeci de ani in restaurantele din tara. In ele gasiti operatiuni pregatitoare si tehnicile de preparare. Cantităţile sunt pentru 10 sau pentru 100 de porţii. Va dorim succes in prepararea lor si pofta buna.

30.3.13

Piept de viţel umplut


Pe reteteretetareafan.blogspot.com urmariti cum se prepara pieptul de vitel umplut.  
Pentru a le prepara se folosesc carne, vitel, piept, ficat, sunca, paine, morcovi, oua.   
Retete pot  fi folosite atat in gospodarii, cat si pentru preparatele din restaurante, sau alte unităţi de alimentaţie publică. Aceste retete sunt omologate si au fost folosit zeci de ani in restaurantele din tara. In ele gasiti operatiuni pregatitoare si tehnicile de preparare. Cantităţile sunt pentru 10 sau pentru 100 de porţii. Va dorim succes in prepararea lor si pofta buna.

29.3.13

Medalion de viţel


Pe reteteretetareafan.blogspot.com urmariti cum se prepara medalion de vitel.  
Pentru a le prepara se folosesc carne, vitel, pukpa, faina, paine, cartofi, oua, piper.   
Retete pot  fi folosite atat in gospodarii, cat si pentru preparatele din restaurante, sau alte unităţi de alimentaţie publică. Aceste retete sunt omologate si au fost folosit zeci de ani in restaurantele din tara. In ele gasiti operatiuni pregatitoare si tehnicile de preparare. Cantităţile sunt pentru 10 sau pentru 100 de porţii. Va dorim succes in prepararea lor si pofta buna.

28.3.13

Escalop de viţel cu sos de vin


Pe reteteretetareafan.blogspot.com urmariti cum se prepara escalop de vitel cu sos de vin.  
Pentru a le prepara se folosesc carne, vitel, vin, pulpa, faina, sos.   
Retete pot  fi folosite atat in gospodarii, cat si pentru preparatele din restaurante, sau alte unităţi de alimentaţie publică. Aceste retete sunt omologate si au fost folosit zeci de ani in restaurantele din tara. In ele gasiti operatiuni pregatitoare si tehnicile de preparare. Cantităţile sunt pentru 10 sau pentru 100 de porţii. Va dorim succes in prepararea lor si pofta buna.

27.3.13

Escalop de viţel clujean


Pe reteteretetareafan.blogspot.com urmariti cum se prepara escalop de vitel clujean.  
Pentru a le prepara se folosesc carne, vitel, ciuperci, pulpa, mazare, morcovi, ficat, vin.   
Retete pot  fi folosite atat in gospodarii, cat si pentru preparatele din restaurante, sau alte unităţi de alimentaţie publică. Aceste retete sunt omologate si au fost folosit zeci de ani in restaurantele din tara. In ele gasiti operatiuni pregatitoare si tehnicile de preparare. Cantităţile sunt pentru 10 sau pentru 100 de porţii. Va dorim succes in prepararea lor si pofta buna.

26.3.13

Escalop de viţel cu ciuperci


Pe reteteretetareafan.blogspot.com urmariti cum se prepara escalop de vitel cu ciuperci.  
Pentru a le prepara se folosesc carne, vitel, ciuperci, pulpa, vin, supa, patrunjel.   
Retete pot  fi folosite atat in gospodarii, cat si pentru preparatele din restaurante, sau alte unităţi de alimentaţie publică. Aceste retete sunt omologate si au fost folosit zeci de ani in restaurantele din tara. In ele gasiti operatiuni pregatitoare si tehnicile de preparare. Cantităţile sunt pentru 10 sau pentru 100 de porţii. Va dorim succes in prepararea lor si pofta buna.

25.3.13

Dovlecei cu carne de viţel


Pe reteteretetareafan.blogspot.com urmariti cum se prepara dovleceii cu carne de vitel.  
Pentru a le prepara se folosesc carne, vitel, dolvlecei, rosii, sos, supa, patrunjel.   
Retete pot  fi folosite atat in gospodarii, cat si pentru preparatele din restaurante, sau alte unităţi de alimentaţie publică. Aceste retete sunt omologate si au fost folosit zeci de ani in restaurantele din tara. In ele gasiti operatiuni pregatitoare si tehnicile de preparare. Cantităţile sunt pentru 10 sau pentru 100 de porţii. Va dorim succes in prepararea lor si pofta buna.

24.3.13

Ciolan de viţel rasol cu hrean


Pe reteteretetareafan.blogspot.com urmariti cum se prepara ciolanul de vitel rasol cu hrean.  
Pentru a le prepara se folosesc carne, vitel, bame, ciolan, hrean.   
Retete pot  fi folosite atat in gospodarii, cat si pentru preparatele din restaurante, sau alte unităţi de alimentaţie publică. Aceste retete sunt omologate si au fost folosit zeci de ani in restaurantele din tara. In ele gasiti operatiuni pregatitoare si tehnicile de preparare. Cantităţile sunt pentru 10 sau pentru 100 de porţii. Va dorim succes in prepararea lor si pofta buna.

23.3.13

Ciolan de viţel cu sos picant


Pe reteteretetareafan.blogspot.com urmariti cum se prepara ciolanul de vitel cu sos picant.  
Pentru a le prepara se folosesc carne, vitel, bame, ciolan, ceapa, faina, rosii, smantana.   
Retete pot  fi folosite atat in gospodarii, cat si pentru preparatele din restaurante, sau alte unităţi de alimentaţie publică. Aceste retete sunt omologate si au fost folosit zeci de ani in restaurantele din tara. In ele gasiti operatiuni pregatitoare si tehnicile de preparare. Cantităţile sunt pentru 10 sau pentru 100 de porţii. Va dorim succes in prepararea lor si pofta buna.

22.3.13

Ciolan de viţel, Osobuco milanez


Pe reteteretetareafan.blogspot.com urmariti cum se prepara ciolanul de vitel, Osobuco milanez.  
Pentru a le prepara se folosesc carne, vitel, bame, ciolan, unt, morcovi, telina, patrunjel.   
Retete pot  fi folosite atat in gospodarii, cat si pentru preparatele din restaurante, sau alte unităţi de alimentaţie publică. Aceste retete sunt omologate si au fost folosit zeci de ani in restaurantele din tara. In ele gasiti operatiuni pregatitoare si tehnicile de preparare. Cantităţile sunt pentru 10 sau pentru 100 de porţii. Va dorim succes in prepararea lor si pofta buna.

20.3.13

Spinare de căprioară cu sos de smântână


Pe reteteretetareafan.blogspot.com urmariti cum se prepara spinare de caprioara cu sos de smantana.  
Pentru a le prepara se folosesc carne, caproara, smanatna, ceapa, unt, faina, cimbru, slanina, dafin.   
Retete pot  fi folosite atat in gospodarii, cat si pentru preparatele din restaurante, sau alte unităţi de alimentaţie publică. Aceste retete sunt omologate si au fost folosit zeci de ani in restaurantele din tara. In ele gasiti operatiuni pregatitoare si tehnicile de preparare. Cantităţile sunt pentru 10 sau pentru 100 de porţii. Va dorim succes in prepararea lor si pofta buna.

19.3.13

Sive cu carne de iepure


Pe reteteretetareafan.blogspot.com urmariti cum se prepara sive cu carne de iepure.  
Pentru a le prepara se folosesc carne, iepure, morcovi, telina, ceapa, arpagic, piper, dafin, ciuperci.   
Retete pot  fi folosite atat in gospodarii, cat si pentru preparatele din restaurante, sau alte unităţi de alimentaţie publică. Aceste retete sunt omologate si au fost folosit zeci de ani in restaurantele din tara. In ele gasiti operatiuni pregatitoare si tehnicile de preparare. Cantităţile sunt pentru 10 sau pentru 100 de porţii. Va dorim succes in prepararea lor si pofta buna.

Bame cu carne de viţel



Pe reteteretetareafan.blogspot.com urmariti cum se prepara bame cu carne de vitel.  
Pentru a le prepara se folosesc carne, vitel, bame, seapa, faina, tomate.   
Retete pot  fi folosite atat in gospodarii, cat si pentru preparatele din restaurante, sau alte unităţi de alimentaţie publică. Aceste retete sunt omologate si au fost folosit zeci de ani in restaurantele din tara. In ele gasiti operatiuni pregatitoare si tehnicile de preparare. Cantităţile sunt pentru 10 sau pentru 100 de porţii. Va dorim succes in prepararea lor si pofta buna.

Sarmale cu carne de vânat în foi de varză


Pe reteteretetareafan.blogspot.com urmariti cum se prepara sarmalele cu carne de vanat in foi de varza.  

18.3.13

Iepure cu sos de lămâie a la grec


Pe reteteretetareafan.blogspot.com urmariti cum se prepara iepurele cu sos de lamaie a la grec.  
Pentru a le prepara se folosesc carne, iepure, lamaie, morcovi, telina, arpagic, vin, ceapa.   
Retete pot  fi folosite atat in gospodarii, cat si pentru preparatele din restaurante, sau alte unităţi de alimentaţie publică. Aceste retete sunt omologate si au fost folosit zeci de ani in restaurantele din tara. In ele gasiti operatiuni pregatitoare si tehnicile de preparare. Cantităţile sunt pentru 10 sau pentru 100 de porţii. Va dorim succes in prepararea lor si pofta buna.

17.3.13

Iepure cu măsline


Pe reteteretetareafan.blogspot.com urmariti cum se prepara iepurele cu masline.  
Pentru a le prepara se folosesc carne, carne, iepure, masline, ardei, morcovi, telina, ceapa, cimbru, coinac. 

16.3.13

Cotlet din carne de porc mistreţ cu sos de vin


Pe reteteretetareafan.blogspot.com urmariti cum se prepara cotletul de porc mistreţ cu sos de vin.  
Pentru a le prepara se folosesc carne, porc, mistret, vin, faina, patrunjel, morcovi, ceapa,.   
Retete pot  fi folosite atat in gospodarii, cat si pentru preparatele din restaurante, sau alte unităţi de alimentaţie publică. Aceste retete sunt omologate si au fost folosit zeci de ani in restaurantele din tara. In ele gasiti operatiuni pregatitoare si tehnicile de preparare. Cantităţile sunt pentru 10 sau pentru 100 de porţii. Va dorim succes in prepararea lor si pofta buna.

15.3.13

Şniţel parizian cu carne de vită


Pe reteteretetareafan.blogspot.com urmariti cum se prepara snitelul parizian cu carne de vita.  
Pentru a le prepara se folosesc carne, vita, antricot, faina, ulei, sare.   
Retete pot  fi folosite atat in gospodarii, cat si pentru preparatele din restaurante, sau alte unităţi de alimentaţie publică. Aceste retete sunt omologate si au fost folosit zeci de ani in restaurantele din tara. In ele gasiti operatiuni pregatitoare si tehnicile de preparare. Cantităţile sunt pentru 10 sau pentru 100 de porţii. Va dorim succes in prepararea lor si pofta buna.

14.3.13

Şniţel natur ceh şi slovac


Pe reteteretetareafan.blogspot.com urmariti cum se prepara snitelul natur ceh sau slovac.  
Pentru a le prepara se folosesc carne, vita, vrabioara, chimen, cimbru, piper, smantana, faina.   
Retete pot  fi folosite atat in gospodarii, cat si pentru preparatele din restaurante, sau alte unităţi de alimentaţie publică. Aceste retete sunt omologate si au fost folosit zeci de ani in restaurantele din tara. In ele gasiti operatiuni pregatitoare si tehnicile de preparare. Cantităţile sunt pentru 10 sau pentru 100 de porţii. Va dorim succes in prepararea lor si pofta buna.

13.3.13

Şniţel din carne de vită cu orez


Pe reteteretetareafan.blogspot.com urmariti cum se prepara snitelul din carne de vita cu orez.  
Pentru a le prepara se folosesc carne, vita, pulpa, spata, orez, boia, faina, ceapa, patrunjel.   
Retete pot  fi folosite atat in gospodarii, cat si pentru preparatele din restaurante, sau alte unităţi de alimentaţie publică. Aceste retete sunt omologate si au fost folosit zeci de ani in restaurantele din tara. In ele gasiti operatiuni pregatitoare si tehnicile de preparare. Cantităţile sunt pentru 10 sau pentru 100 de porţii. Va dorim succes in prepararea lor si pofta buna.

11.3.13

Şniţel din carne de vită



Pe reteteretetareafan.blogspot.com urmariti cum se prepara snitelul din carne de vita.  
Pentru a le prepara se folosesc carne, vita, pulpa, spata, faina, mustar, zahar, ulei, smantana.   
Retete pot  fi folosite atat in gospodarii, cat si pentru preparatele din restaurante, sau alte unităţi de alimentaţie publică. Aceste retete sunt omologate si au fost folosit zeci de ani in restaurantele din tara. In ele gasiti operatiuni pregatitoare si tehnicile de preparare. Cantităţile sunt pentru 10 sau pentru 100 de porţii. Va dorim succes in prepararea lor si pofta buna.

10.3.13

Rulou din carne de vită umplut cu macaroane



Pe reteteretetareafan.blogspot.com urmariti cum se prepara ruloul din carne de vita umplut cu macaroane.  
Pentru a le prepara se folosesc carne, vita, macaroane, pukpa, spata, sunca, faina, vin, mustar.   
Retete pot  fi folosite atat in gospodarii, cat si pentru preparatele din restaurante, sau alte unităţi de alimentaţie publică. Aceste retete sunt omologate si au fost folosit zeci de ani in restaurantele din tara. In ele gasiti operatiuni pregatitoare si tehnicile de preparare. Cantităţile sunt pentru 10 sau pentru 100 de porţii. Va dorim succes in prepararea lor si pofta buna.

9.3.13

Roşii cu carne de vită


Pe reteteretetareafan.blogspot.com urmariti cum se prepara rosiile cu carne de vita.  
Pentru a le prepara se folosesc carne, vita, rosii, ceapa, faina, usturoi, tomate, zahar, patrunjel.   
Retete pot  fi folosite atat in gospodarii, cat si pentru preparatele din restaurante, sau alte unităţi de alimentaţie publică. Aceste retete sunt omologate si au fost folosit zeci de ani in restaurantele din tara. In ele gasiti operatiuni pregatitoare si tehnicile de preparare. Cantităţile sunt pentru 10 sau pentru 100 de porţii. Va dorim succes in prepararea lor si pofta buna.

7.3.13

Rosbrat cu legume, ardelenesc


Pe reteteretetareafan.blogspot.com urmariti cum se prepara rosbrat cu legume, ardelenesc.  
Pentru a le prepara se folosesc carne, vita, vrabioara, morcovi, pastarnac, telina, faina, ceapa, cartofi, tomate.   
Retete pot  fi folosite atat in gospodarii, cat si pentru preparatele din restaurante, sau alte unităţi de alimentaţie publică. Aceste retete sunt omologate si au fost folosit zeci de ani in restaurantele din tara. In ele gasiti operatiuni pregatitoare si tehnicile de preparare. Cantităţile sunt pentru 10 sau pentru 100 de porţii. Va dorim succes in prepararea lor si pofta buna.

6.3.13

Rasol de vită


Pe reteteretetareafan.blogspot.com urmariti cum se prepara rasolul de vita.  
Pentru a le prepara se folosesc carne, vita, pulpa, cartofi, spata, morcovi, telina, varza, ceapa, patrunjel.   
Retete pot  fi folosite atat in gospodarii, cat si pentru preparatele din restaurante, sau alte unităţi de alimentaţie publică. Aceste retete sunt omologate si au fost folosit zeci de ani in restaurantele din tara. In ele gasiti operatiuni pregatitoare si tehnicile de preparare. Cantităţile sunt pentru 10 sau pentru 100 de porţii. Va dorim succes in prepararea lor si pofta buna.

5.3.13

Pulpă de vită la tavă cu piure de cartofi


Pe reteteretetareafan.blogspot.com urmariti cum se prepara pulpa de vita la tava cu piure de cartofi.  
Pentru a le prepara se folosesc carne, vita, pulpa, cartofi, spata, patrunjel, piper.  
Retete pot  fi folosite atat in gospodarii, cat si pentru preparatele din restaurante, sau alte unităţi de alimentaţie publică. Aceste retete sunt omologate si au fost folosit zeci de ani in restaurantele din tara. In ele gasiti operatiuni pregatitoare si tehnicile de preparare. Cantităţile sunt pentru 10 sau pentru 100 de porţii. Va dorim succes in prepararea lor si pofta buna.

4.3.13

Pilaf cu creier de vită


Pe reteteretetareafan.blogspot.com urmariti cum se prepara pilaful cu carne de vita.  
Pentru a le prepara se folosesc carne, vita, orez, piper, ceapa, morcovi, patrunjel.  
Retete pot  fi folosite atat in gospodarii, cat si pentru preparatele din restaurante, sau alte unităţi de alimentaţie publică. Aceste retete sunt omologate si au fost folosit zeci de ani in restaurantele din tara. In ele gasiti operatiuni pregatitoare si tehnicile de preparare. Cantităţile sunt pentru 10 sau pentru 100 de porţii. Va dorim succes in prepararea lor si pofta buna.

3.3.13

Muşchi de vită umplut


Pe reteteretetareafan.blogspot.com urmariti cum se prepara muschi de vita umpluti.  
Pentru a le prepara se folosesc carne, vita, muschi, castraveti, faina, orez, cartofi, smantana.  
Retete pot  fi folosite atat in gospodarii, cat si pentru preparatele din restaurante, sau alte unităţi de alimentaţie publică. Aceste retete sunt omologate si au fost folosit zeci de ani in restaurantele din tara. In ele gasiti operatiuni pregatitoare si tehnicile de preparare. Cantităţile sunt pentru 10 sau pentru 100 de porţii. Va dorim succes in prepararea lor si pofta buna.

Papricaş din carne de vită cu cartofi


Pe reteteretetareafan.blogspot.com urmariti cum se prepara paprcas din carne de vita cu cartofi.  
Pentru a le prepara se folosesc carne, vita, cartofi, ceapa, tomate, boia, usturoi, cimbru, dafin, piper.  
Retete pot  fi folosite atat in gospodarii, cat si pentru preparatele din restaurante, sau alte unităţi de alimentaţie publică. Aceste retete sunt omologate si au fost folosit zeci de ani in restaurantele din tara. In ele gasiti operatiuni pregatitoare si tehnicile de preparare. Cantităţile sunt pentru 10 sau pentru 100 de porţii. Va dorim succes in prepararea lor si pofta buna.

2.3.13

Ravioli cu ciuperci


Pe reteteretetareafan.blogspot.com urmariti cum se prepara ravioli cu ciuperci.  
Pentru a le prepara se folosesc ciuperci, faina, oua, ceapa, cascaval, sos, piper.  
Retete pot  fi folosite atat in gospodarii, cat si pentru preparatele din restaurante, sau alte unităţi de alimentaţie publică. Aceste retete sunt omologate si au fost folosit zeci de ani in restaurantele din tara. In ele gasiti operatiuni pregatitoare si tehnicile de preparare. Cantităţile sunt pentru 10 sau pentru 100 de porţii. Va dorim succes in prepararea lor si pofta buna.