30.4.13

Cremă de zahăr caramel cu lămâine


Pe reteteretetareafan.blogspot.com urmariti cum se prepara crema de zahar caramel cu lamaie.   
Pentru a le prepara se folosesc zahar, caramel, lamaie, oua, vanilina.   
Retete pot  fi folosite atat in gospodarii, cat si pentru preparatele din restaurante, sau alte unităţi de alimentaţie publică. Aceste retete sunt omologate si au fost folosit zeci de ani in restaurantele din tara. In ele gasiti operatiuni pregatitoare si tehnicile de preparare. Cantităţile sunt pentru 10 sau pentru 100 de porţii. Va dorim succes in prepararea lor si pofta buna.

28.4.13

Ardei umpluţi cu carne de vită


Pe reteteretetareafan.blogspot.com urmariti cum se prepara ardeii umpluti cu carne de vita si porc.   
Pentru a le prepara se folosesc carne, vita, ardei, orez, ceapa, marar, piper.   
Retete pot  fi folosite atat in gospodarii, cat si pentru preparatele din restaurante, sau alte unităţi de alimentaţie publică. Aceste retete sunt omologate si au fost folosit zeci de ani in restaurantele din tara. In ele gasiti operatiuni pregatitoare si tehnicile de preparare. Cantităţile sunt pentru 10 sau pentru 100 de porţii. Va dorim succes in prepararea lor si pofta buna.

27.4.13

Ardei umpluţi cu orez



Pe reteteretetareafan.blogspot.com urmariti cum se prepara ardeii umpluti cu orez.   
Pentru a le prepara se folosesc orez, ceapa, patrunjel, ceapa, tomate.   
Retete pot  fi folosite atat in gospodarii, cat si pentru preparatele din restaurante, sau alte unităţi de alimentaţie publică. Aceste retete sunt omologate si au fost folosit zeci de ani in restaurantele din tara. In ele gasiti operatiuni pregatitoare si tehnicile de preparare. Cantităţile sunt pentru 10 sau pentru 100 de porţii. Va dorim succes in prepararea lor si pofta buna.

26.4.13

Ardei umpluţi cu carne de porc şi vită



Pe reteteretetareafan.blogspot.com urmariti cum se prepara supa ardeii umpluti cu carne de vita si porc.   
Pentru a le prepara se folosesc carne, vita, porc, ardei, orez, ceapa, marar.   
Retete pot  fi folosite atat in gospodarii, cat si pentru preparatele din restaurante, sau alte unităţi de alimentaţie publică. Aceste retete sunt omologate si au fost folosit zeci de ani in restaurantele din tara. In ele gasiti operatiuni pregatitoare si tehnicile de preparare. Cantităţile sunt pentru 10 sau pentru 100 de porţii. Va dorim succes in prepararea lor si pofta buna.

24.4.13

Supă din carne de vită cu ravioli



Pe reteteretetareafan.blogspot.com urmariti cum se prepara supa din carne de viita cu ravioli.   
Pentru a le prepara se folosesc carne, vita, ravioli, patrunjel, ceapa, morcovi, telina.   
Retete pot  fi folosite atat in gospodarii, cat si pentru preparatele din restaurante, sau alte unităţi de alimentaţie publică. Aceste retete sunt omologate si au fost folosit zeci de ani in restaurantele din tara. In ele gasiti operatiuni pregatitoare si tehnicile de preparare. Cantităţile sunt pentru 10 sau pentru 100 de porţii. Va dorim succes in prepararea lor si pofta buna.

23.4.13

Ruladă din carne de vită cu ouă umplute


Pe reteteretetareafan.blogspot.com urmariti cum se prepara rulada de carne vita cu oua umplute.   
Pentru a le prepara se folosesc carne, vita, faina, lapte, oua, patrunjel, ceapa, iaurt.   
Retete pot  fi folosite atat in gospodarii, cat si pentru preparatele din restaurante, sau alte unităţi de alimentaţie publică. Aceste retete sunt omologate si au fost folosit zeci de ani in restaurantele din tara. In ele gasiti operatiuni pregatitoare si tehnicile de preparare. Cantităţile sunt pentru 10 sau pentru 100 de porţii. Va dorim succes in prepararea lor si pofta buna.

21.4.13

Crochete din şuncă


Pe reteteretetareafan.blogspot.com urmariti cum se prepara crocehte din sunca.   
Pentru a le prepara se folosesc sunca, ulei, faina, pesmet, cascaval, oua.   
Retete pot  fi folosite atat in gospodarii, cat si pentru preparatele din restaurante, sau alte unităţi de alimentaţie publică. Aceste retete sunt omologate si au fost folosit zeci de ani in restaurantele din tara. In ele gasiti operatiuni pregatitoare si tehnicile de preparare. Cantităţile sunt pentru 10 sau pentru 100 de porţii. Va dorim succes in prepararea lor si pofta buna.

Cremă din ţelină


Pe reteteretetareafan.blogspot.com urmariti cum se prepara crema din telina.   
Pentru a le prepara se folosesc telina, ceapa, margarina, lapte, oua, paine.   
Retete pot  fi folosite atat in gospodarii, cat si pentru preparatele din restaurante, sau alte unităţi de alimentaţie publică. Aceste retete sunt omologate si au fost folosit zeci de ani in restaurantele din tara. In ele gasiti operatiuni pregatitoare si tehnicile de preparare. Cantităţile sunt pentru 10 sau pentru 100 de porţii. Va dorim succes in prepararea lor si pofta buna.

20.4.13

Cremă din salată verde


Pe reteteretetareafan.blogspot.com urmariti cum se prepara crema din salata verde.   
Pentru a le prepara se folosesc salata verde, faina, cepa, lapte, paine, margarina, oua.   
Retete pot  fi folosite atat in gospodarii, cat si pentru preparatele din restaurante, sau alte unităţi de alimentaţie publică. Aceste retete sunt omologate si au fost folosit zeci de ani in restaurantele din tara. In ele gasiti operatiuni pregatitoare si tehnicile de preparare. Cantităţile sunt pentru 10 sau pentru 100 de porţii. Va dorim succes in prepararea lor si pofta buna.

19.4.13

Cremă din dovlecei


Pe reteteretetareafan.blogspot.com urmariti cum se prepara crema din dovlecei.   
Pentru a le prepara se folosesc dovlecei, ceapa, oua, paine, lapte, marar.   
Retete pot  fi folosite atat in gospodarii, cat si pentru preparatele din restaurante, sau alte unităţi de alimentaţie publică. Aceste retete sunt omologate si au fost folosit zeci de ani in restaurantele din tara. In ele gasiti operatiuni pregatitoare si tehnicile de preparare. Cantităţile sunt pentru 10 sau pentru 100 de porţii. Va dorim succes in prepararea lor si pofta buna.

17.4.13

Cremă din cartofi


Pe reteteretetareafan.blogspot.com urmariti cum se prepara crema din cartofi.   
Pentru a le prepara se folosesc cartofi, ceapa, faina, lapte, paine, margarina, oua.   
Retete pot  fi folosite atat in gospodarii, cat si pentru preparatele din restaurante, sau alte unităţi de alimentaţie publică. Aceste retete sunt omologate si au fost folosit zeci de ani in restaurantele din tara. In ele gasiti operatiuni pregatitoare si tehnicile de preparare. Cantităţile sunt pentru 10 sau pentru 100 de porţii. Va dorim succes in prepararea lor si pofta buna.

16.4.13

Crema din carne de pui


Pe reteteretetareafan.blogspot.com urmariti cum se prepara crema din carne de porc.   
Pentru a le prepara se folosesc carne, pui, margarina, lapte, oua, faina.   
Retete pot  fi folosite atat in gospodarii, cat si pentru preparatele din restaurante, sau alte unităţi de alimentaţie publică. Aceste retete sunt omologate si au fost folosit zeci de ani in restaurantele din tara. In ele gasiti operatiuni pregatitoare si tehnicile de preparare. Cantităţile sunt pentru 10 sau pentru 100 de porţii. Va dorim succes in prepararea lor si pofta buna.

15.4.13

Creier de vită pane


Pe reteteretetareafan.blogspot.com urmariti cum se prepara creierul de vita pane.   
Pentru a le prepara se folosesc carne, vita, creier, faina, oua, pesmet, cepa, morcovi, dafin.   
Retete pot  fi folosite atat in gospodarii, cat si pentru preparatele din restaurante, sau alte unităţi de alimentaţie publică. Aceste retete sunt omologate si au fost folosit zeci de ani in restaurantele din tara. In ele gasiti operatiuni pregatitoare si tehnicile de preparare. Cantităţile sunt pentru 10 sau pentru 100 de porţii. Va dorim succes in prepararea lor si pofta buna.

14.4.13

Budincă cu şuncă


Pe reteteretetareafan.blogspot.com urmariti cum se prepara budinca cu sunca.   
Pentru a le prepara se folosesc sunca, presata, margarina, faina, lapte, oua, smantana. 

12.4.13

Tocană Şapte Vânători


Pe reteteretetareafan.blogspot.com urmariti cum se prepara tocana Sapte Vanatori.   
Pentru a le prepara se folosesc carne, vitel, ceapa, boia, slanina, cartofi, smantana, dfin, patrunjel.   
Retete pot  fi folosite atat in gospodarii, cat si pentru preparatele din restaurante, sau alte unităţi de alimentaţie publică. Aceste retete sunt omologate si au fost folosit zeci de ani in restaurantele din tara. In ele gasiti operatiuni pregatitoare si tehnicile de preparare. Cantităţile sunt pentru 10 sau pentru 100 de porţii. Va dorim succes in prepararea lor si pofta buna.

11.4.13

Tocană de viţel poloneză


Pe reteteretetareafan.blogspot.com urmariti cum se prepara tocana de vitel poloneza.   
Pentru a le prepara se folosesc carne, vitel, ceapa, smantana, paine, lapte, oua, ulei.   
Retete pot  fi folosite atat in gospodarii, cat si pentru preparatele din restaurante, sau alte unităţi de alimentaţie publică. Aceste retete sunt omologate si au fost folosit zeci de ani in restaurantele din tara. In ele gasiti operatiuni pregatitoare si tehnicile de preparare. Cantităţile sunt pentru 10 sau pentru 100 de porţii. Va dorim succes in prepararea lor si pofta buna.

9.4.13

Tocană Alba Iulia


Pe reteteretetareafan.blogspot.com urmariti cum se prepara tocana ca la Alba Iulia.   
Pentru a le prepara se folosesc carne, vitel, ceapa, morcovi, cartofi, mazare, smantana, boia.   
Retete pot  fi folosite atat in gospodarii, cat si pentru preparatele din restaurante, sau alte unităţi de alimentaţie publică. Aceste retete sunt omologate si au fost folosit zeci de ani in restaurantele din tara. In ele gasiti operatiuni pregatitoare si tehnicile de preparare. Cantităţile sunt pentru 10 sau pentru 100 de porţii. Va dorim succes in prepararea lor si pofta buna.

8.4.13

Stek de viţel cu ficat de pui


Pe reteteretetareafan.blogspot.com urmariti cum se prepara stek de vitel cu ficat de pui.   
Pentru a le prepara se folosesc carne, vitel, ficat, pui, cartofi, faina, mazare, oua, lapte, unt.   
Retete pot  fi folosite atat in gospodarii, cat si pentru preparatele din restaurante, sau alte unităţi de alimentaţie publică. Aceste retete sunt omologate si au fost folosit zeci de ani in restaurantele din tara. In ele gasiti operatiuni pregatitoare si tehnicile de preparare. Cantităţile sunt pentru 10 sau pentru 100 de porţii. Va dorim succes in prepararea lor si pofta buna.

7.4.13

Şniţel de viţel Praga


Pe reteteretetareafan.blogspot.com urmariti cum se prepara ruloul de vitel umplut cu snitel de vitel Praga.   
Pentru a le prepara se folosesc carne, vitel, pulpa, sunca, oua, pesmat, faina.   
Retete pot  fi folosite atat in gospodarii, cat si pentru preparatele din restaurante, sau alte unităţi de alimentaţie publică. Aceste retete sunt omologate si au fost folosit zeci de ani in restaurantele din tara. In ele gasiti operatiuni pregatitoare si tehnicile de preparare. Cantităţile sunt pentru 10 sau pentru 100 de porţii. Va dorim succes in prepararea lor si pofta buna.

Rulou de viţel umput cu şuncă şi sos de smântână


Pe reteteretetareafan.blogspot.com urmariti cum se prepara ruloul de vitel umplut cu sunca si sos de smantana  
Pentru a le prepara se folosesc carne, vitel, sunca, smantana, orez, unt, faina, cartofi, oua.   
Retete pot  fi folosite atat in gospodarii, cat si pentru preparatele din restaurante, sau alte unităţi de alimentaţie publică. Aceste retete sunt omologate si au fost folosit zeci de ani in restaurantele din tara. In ele gasiti operatiuni pregatitoare si tehnicile de preparare. Cantităţile sunt pentru 10 sau pentru 100 de porţii. Va dorim succes in prepararea lor si pofta buna.

6.4.13

Rulou de viţel umplut cu ficăţei de pui


Pe reteteretetareafan.blogspot.com urmariti cum se prepara ruloul de vitel umplut cu ficatei de pui.  
Pentru a le prepara se folosesc carne, vitel, ficatei, pui, orez, piper, faina, ulei, unt.   
Retete pot  fi folosite atat in gospodarii, cat si pentru preparatele din restaurante, sau alte unităţi de alimentaţie publică. Aceste retete sunt omologate si au fost folosit zeci de ani in restaurantele din tara. In ele gasiti operatiuni pregatitoare si tehnicile de preparare. Cantităţile sunt pentru 10 sau pentru 100 de porţii. Va dorim succes in prepararea lor si pofta buna.

4.4.13

Rulou de viţel umplut cu ciuperci şi orez


Pe reteteretetareafan.blogspot.com urmariti cum se prepara ruloul de vitel umplut cu ciuperci si orez.  
Pentru a le prepara se folosesc carne, vitel, ciuperci, orez, mazare, ceapa, ulei, smantana, piper, faina.   
Retete pot  fi folosite atat in gospodarii, cat si pentru preparatele din restaurante, sau alte unităţi de alimentaţie publică. Aceste retete sunt omologate si au fost folosit zeci de ani in restaurantele din tara. In ele gasiti operatiuni pregatitoare si tehnicile de preparare. Cantităţile sunt pentru 10 sau pentru 100 de porţii. Va dorim succes in prepararea lor si pofta buna.

Pulpă împănată de vitel


Pe reteteretetareafan.blogspot.com urmariti cum se prepara pulpa impanata de vitel.  
Pentru a le prepara se folosesc carne, vitel, pulpa, slanina, morcovi, telina, usturoi.   
Retete pot  fi folosite atat in gospodarii, cat si pentru preparatele din restaurante, sau alte unităţi de alimentaţie publică. Aceste retete sunt omologate si au fost folosit zeci de ani in restaurantele din tara. In ele gasiti operatiuni pregatitoare si tehnicile de preparare. Cantităţile sunt pentru 10 sau pentru 100 de porţii. Va dorim succes in prepararea lor si pofta buna.

2.4.13

Chiftelute cu sos de mărar


Pe reteteretetareafan.blogspot.com urmariti cum se prepara chiftelutele cu sos de marar.  
Pentru a le prepara se folosesc carne, vitel, spata, ceapa, cartofi, faina, patrunjel, piper, oua.   
Retete pot  fi folosite atat in gospodarii, cat si pentru preparatele din restaurante, sau alte unităţi de alimentaţie publică. Aceste retete sunt omologate si au fost folosit zeci de ani in restaurantele din tara. In ele gasiti operatiuni pregatitoare si tehnicile de preparare. Cantităţile sunt pentru 10 sau pentru 100 de porţii. Va dorim succes in prepararea lor si pofta buna.

1.4.13

Vrăbioară de vită cu sos de bere


Pe reteteretetareafan.blogspot.com urmariti cum se prepara vrabioara de vita cu sos de bere.  
Pentru a le prepara se folosesc carne, vita, vrabioara, bere, sos, ceapa, faina, usturoi, cimbru, piper, tomate, cartofi.   
Retete pot  fi folosite atat in gospodarii, cat si pentru preparatele din restaurante, sau alte unităţi de alimentaţie publică. Aceste retete sunt omologate si au fost folosit zeci de ani in restaurantele din tara. In ele gasiti operatiuni pregatitoare si tehnicile de preparare. Cantităţile sunt pentru 10 sau pentru 100 de porţii. Va dorim succes in prepararea lor si pofta buna.