28.9.13

Vrăbioară de vită cu fasole verde


Pe reteteretetareafan.blogspot.com urmariti cum se prepara vrabioara de vita cu fasole verde.    Pentru a le prepara se folosesc carne, vita, vrabioara, fasole verde, marar, fasole, ceapa, smantana.  
Retete pot  fi folosite atat in gospodarii, cat si pentru preparatele din restaurante, sau alte unităţi de alimentaţie publică. Aceste retete sunt omologate si au fost folosit zeci de ani in restaurantele din tara. In ele gasiti operatiuni pregatitoare si tehnicile de preparare. Cantităţile sunt pentru 10 sau pentru 100 de porţii. Va dorim succes in prepararea lor si pofta buna. 

26.9.13

Varză cu carne de vită


Pe reteteretetareafan.blogspot.com urmariti cum se prepara varza cu carne de vita.    
Pentru a le prepara se folosesc carne, vita, varza, cap, piept, tomate, boia. 
Retete pot  fi folosite atat in gospodarii, cat si pentru preparatele din restaurante, sau alte unităţi de alimentaţie publică. Aceste retete sunt omologate si au fost folosit zeci de ani in restaurantele din tara. In ele gasiti operatiuni pregatitoare si tehnicile de preparare. Cantităţile sunt pentru 10 sau pentru 100 de porţii. Va dorim succes in prepararea lor si pofta buna. 

25.9.13

Turnedou cu conopidă


Pe reteteretetareafan.blogspot.com urmariti cum se prepara turnedou cu conopida.    
Pentru a le prepara se folosesc carne, vita, conopida, muschi, sos, cascaval.
Retete pot  fi folosite atat in gospodarii, cat si pentru preparatele din restaurante, sau alte unităţi de alimentaţie publică. Aceste retete sunt omologate si au fost folosit zeci de ani in restaurantele din tara. In ele gasiti operatiuni pregatitoare si tehnicile de preparare. Cantităţile sunt pentru 10 sau pentru 100 de porţii. Va dorim succes in prepararea lor si pofta buna.

Ţelină cu carne de vită


Pe reteteretetareafan.blogspot.com urmariti cum se prepara telina cu carne de vita.    
Pentru a le prepara se folosesc carne, vita, telina, ceapa, tomate, faina, patrunjel.
Retete pot  fi folosite atat in gospodarii, cat si pentru preparatele din restaurante, sau alte unităţi de alimentaţie publică. Aceste retete sunt omologate si au fost folosit zeci de ani in restaurantele din tara. In ele gasiti operatiuni pregatitoare si tehnicile de preparare. Cantităţile sunt pentru 10 sau pentru 100 de porţii. Va dorim succes in prepararea lor si pofta buna.

24.9.13

Sote din creier de vită


Pe reteteretetareafan.blogspot.com urmariti cum se prepara sote din creier de vita.    
Pentru a le prepara se folosesc carne, vita, creier, tomate, ceapa, faina, piper.
Retete pot  fi folosite atat in gospodarii, cat si pentru preparatele din restaurante, sau alte unităţi de alimentaţie publică. Aceste retete sunt omologate si au fost folosit zeci de ani in restaurantele din tara. In ele gasiti operatiuni pregatitoare si tehnicile de preparare. Cantităţile sunt pentru 10 sau pentru 100 de porţii. Va dorim succes in prepararea lor si pofta buna.

23.9.13

Sote din carne de vită Nicoreşti


Pe reteteretetareafan.blogspot.com urmariti cum se prepara sote din carne de vita Nicoresti.    
Pentru a le prepara se folosesc carne, vita,costita afumata, ciuperci, vin, rosii.
Retete pot  fi folosite atat in gospodarii, cat si pentru preparatele din restaurante, sau alte unităţi de alimentaţie publică. Aceste retete sunt omologate si au fost folosit zeci de ani in restaurantele din tara. In ele gasiti operatiuni pregatitoare si tehnicile de preparare. Cantităţile sunt pentru 10 sau pentru 100 de porţii. Va dorim succes in prepararea lor si pofta buna.

22.9.13

Şniţel din carne de vită cu sos de ardei


Pe reteteretetareafan.blogspot.com urmariti cum se prepara snitelul din carne de vita cu sos de ardei.    
Pentru a le prepara se folosesc carne, vita, pulpa, spata, ceapa, boia, chimen, usturoi.
Retete pot  fi folosite atat in gospodarii, cat si pentru preparatele din restaurante, sau alte unităţi de alimentaţie publică. Aceste retete sunt omologate si au fost folosit zeci de ani in restaurantele din tara. In ele gasiti operatiuni pregatitoare si tehnicile de preparare. Cantităţile sunt pentru 10 sau pentru 100 de porţii. Va dorim succes in prepararea lor si pofta buna.

21.9.13

Antricot de viţel pane


Pe reteteretetareafan.blogspot.com urmariti cum se prepara antricotul de vitel pane.    
Pentru a le prepara se folosesc carne, vitel, antricot, faina, oua, pesmet, ulei, sare.
Retete pot  fi folosite atat in gospodarii, cat si pentru preparatele din restaurante, sau alte unităţi de alimentaţie publică. Aceste retete sunt omologate si au fost folosit zeci de ani in restaurantele din tara. In ele gasiti operatiuni pregatitoare si tehnicile de preparare. Cantităţile sunt pentru 10 sau pentru 100 de porţii. Va dorim succes in prepararea lor si pofta buna.

20.9.13

Stufat cu carne de vită


Pe reteteretetareafan.blogspot.com urmariti cum se prepara stufat-ul cu carne de vita.    
Pentru a le prepara se folosesc carne, vita, ceapa, usturoi, faina, vin, boia, piper.
Retete pot  fi folosite atat in gospodarii, cat si pentru preparatele din restaurante, sau alte unităţi de alimentaţie publică. Aceste retete sunt omologate si au fost folosit zeci de ani in restaurantele din tara. In ele gasiti operatiuni pregatitoare si tehnicile de preparare. Cantităţile sunt pentru 10 sau pentru 100 de porţii. Va dorim succes in prepararea lor si pofta buna.

18.9.13

Sote din carne de vită Strogranoff


Pe reteteretetareafan.blogspot.com urmariti cum se prepara sote-ul din carne de vita Stromgranoff.    
Pentru a le prepara se folosesc carne, vita, muschi, ceapa, tomate, ciuperci, smantana, cartofi.
Retete pot  fi folosite atat in gospodarii, cat si pentru preparatele din restaurante, sau alte unităţi de alimentaţie publică. Aceste retete sunt omologate si au fost folosit zeci de ani in restaurantele din tara. In ele gasiti operatiuni pregatitoare si tehnicile de preparare. Cantităţile sunt pentru 10 sau pentru 100 de porţii. Va dorim succes in prepararea lor si pofta buna.

15.9.13

Sote din carne de vită cu cartofi


Pe reteteretetareafan.blogspot.com urmariti cum se prepara sote-ul din carne de vita cu cartofi.    
Pentru a le prepara se folosesc carne, vita, cartofi, pulpa, spata, ceapa, morcovi, smantana.
Retete pot  fi folosite atat in gospodarii, cat si pentru preparatele din restaurante, sau alte unităţi de alimentaţie publică. Aceste retete sunt omologate si au fost folosit zeci de ani in restaurantele din tara. In ele gasiti operatiuni pregatitoare si tehnicile de preparare. Cantităţile sunt pentru 10 sau pentru 100 de porţii. Va dorim succes in prepararea lor si pofta buna.

12.9.13

Şniţel de viţel Palermo


Pe reteteretetareafan.blogspot.com urmariti cum se prepara snitelul de vitel Palermo.    
Pentru a le prepara se folosesc carne, vitel, oua, cascaval, faina, ulei.
Retete pot  fi folosite atat in gospodarii, cat si pentru preparatele din restaurante, sau alte unităţi de alimentaţie publică. Aceste retete sunt omologate si au fost folosit zeci de ani in restaurantele din tara. In ele gasiti operatiuni pregatitoare si tehnicile de preparare. Cantităţile sunt pentru 10 sau pentru 100 de porţii. Va dorim succes in prepararea lor si pofta buna.

10.9.13

Şniţel de vită Ştefania


Pe reteteretetareafan.blogspot.com urmariti cum se prepara snitelul de vita Stafania.    
Pentru a le prepara se folosesc carne, vitel, pulpa, oua, ulei, smantana, faina, cepa, patrunjel.
Retete pot  fi folosite atat in gospodarii, cat si pentru preparatele din restaurante, sau alte unităţi de alimentaţie publică. Aceste retete sunt omologate si au fost folosit zeci de ani in restaurantele din tara. In ele gasiti operatiuni pregatitoare si tehnicile de preparare. Cantităţile sunt pentru 10 sau pentru 100 de porţii. Va dorim succes in prepararea lor si pofta buna.

Rulou de viţel umplut cu creier şi orez


Pe reteteretetareafan.blogspot.com urmariti cum se prepara ruloul de vitel umplut cu creier si orez.    
Pentru a le prepara se folosesc carne, vitel, creier, orez, faina, ceapa, morcovi, patrunjel.
Retete pot  fi folosite atat in gospodarii, cat si pentru preparatele din restaurante, sau alte unităţi de alimentaţie publică. Aceste retete sunt omologate si au fost folosit zeci de ani in restaurantele din tara. In ele gasiti operatiuni pregatitoare si tehnicile de preparare. Cantităţile sunt pentru 10 sau pentru 100 de porţii. Va dorim succes in prepararea lor si pofta buna.

9.9.13

Ragut de viţel cu sos de legume


Pe reteteretetareafan.blogspot.com urmariti cum se prepara ragutul d evitel cu sos de legume.    
Pentru a le prepara se folosesc carne, vitel, legume, ceapa, morcovi, cartofi, mazare.
Retete pot  fi folosite atat in gospodarii, cat si pentru preparatele din restaurante, sau alte unităţi de alimentaţie publică. Aceste retete sunt omologate si au fost folosit zeci de ani in restaurantele din tara. In ele gasiti operatiuni pregatitoare si tehnicile de preparare. Cantităţile sunt pentru 10 sau pentru 100 de porţii. Va dorim succes in prepararea lor si pofta buna.

8.9.13

Pacea din picioare de viţel


Pe reteteretetareafan.blogspot.com urmariti cum se prepara Pacea din picioare de vitel.    
Pentru a le prepara se folosesc carne, vitel, morcovi, patrunjel, faina, oua, usturoi.
Retete pot  fi folosite atat in gospodarii, cat si pentru preparatele din restaurante, sau alte unităţi de alimentaţie publică. Aceste retete sunt omologate si au fost folosit zeci de ani in restaurantele din tara. In ele gasiti operatiuni pregatitoare si tehnicile de preparare. Cantităţile sunt pentru 10 sau pentru 100 de porţii. Va dorim succes in prepararea lor si pofta buna.

7.9.13

Fricando de viţel Ştefania


Pe reteteretetareafan.blogspot.com urmariti cum se prepara ficando de vitel Stefania.    
Pentru a le prepara se folosesc carne, vitel, morcovi, patrunjel, ceapa, usturoi, cartofi, lapte.
Retete pot  fi folosite atat in gospodarii, cat si pentru preparatele din restaurante, sau alte unităţi de alimentaţie publică. Aceste retete sunt omologate si au fost folosit zeci de ani in restaurantele din tara. In ele gasiti operatiuni pregatitoare si tehnicile de preparare. Cantităţile sunt pentru 10 sau pentru 100 de porţii. Va dorim succes in prepararea lor si pofta buna.

6.9.13

Escalop de viţel cu ciuperci şi sos de smântână


Pe reteteretetareafan.blogspot.com urmariti cum se prepara escalopul de vitel cu ciuperci si sos de manstana.    
Pentru a le prepara se folosesc carne, vitel, ciuperci, smanatana, faina, piper, unt.
Retete pot  fi folosite atat in gospodarii, cat si pentru preparatele din restaurante, sau alte unităţi de alimentaţie publică. Aceste retete sunt omologate si au fost folosit zeci de ani in restaurantele din tara. In ele gasiti operatiuni pregatitoare si tehnicile de preparare. Cantităţile sunt pentru 10 sau pentru 100 de porţii. Va dorim succes in prepararea lor si pofta buna.

5.9.13

Pilaf cu carne de viţel


Pe reteteretetareafan.blogspot.com urmariti cum se prepara pilaful cu carne de vitel.    
Pentru a le prepara se folosesc carne, vitel, orez, ceapa, morcovi, telina, piper.
Retete pot  fi folosite atat in gospodarii, cat si pentru preparatele din restaurante, sau alte unităţi de alimentaţie publică. Aceste retete sunt omologate si au fost folosit zeci de ani in restaurantele din tara. In ele gasiti operatiuni pregatitoare si tehnicile de preparare. Cantităţile sunt pentru 10 sau pentru 100 de porţii. Va dorim succes in prepararea lor si pofta buna.

2.9.13

Roşii umplute cu salată de legume


Pe reteteretetareafan.blogspot.com urmariti cum se prepara rosiile umplute cu salata de legume.    
Pentru a le prepara se folosesc legume, rosii, fasole, morcovi, cartofi, castraveti.
Retete pot  fi folosite atat in gospodarii, cat si pentru preparatele din restaurante, sau alte unităţi de alimentaţie publică. Aceste retete sunt omologate si au fost folosit zeci de ani in restaurantele din tara. In ele gasiti operatiuni pregatitoare si tehnicile de preparare. Cantităţile sunt pentru 10 sau pentru 100 de porţii. Va dorim succes in prepararea lor si pofta buna.

Ciuperci umplute


Pe reteteretetareafan.blogspot.com urmariti cum se prepara ciupercile umplute.    
Pentru a le prepara se folosesc ciuperci, ceapa, pesmet, marar, vin, cascaval.
Retete pot  fi folosite atat in gospodarii, cat si pentru preparatele din restaurante, sau alte unităţi de alimentaţie publică. Aceste retete sunt omologate si au fost folosit zeci de ani in restaurantele din tara. In ele gasiti operatiuni pregatitoare si tehnicile de preparare. Cantităţile sunt pentru 10 sau pentru 100 de porţii. Va dorim succes in prepararea lor si pofta buna.

1.9.13

Liptauer timişorean


Pe reteteretetareafan.blogspot.com urmariti cum se prepara liptauer timisoarean.    
Pentru a le prepara se folosesc branza, telemea, chimen, boia, piper.
Retete pot  fi folosite atat in gospodarii, cat si pentru preparatele din restaurante, sau alte unităţi de alimentaţie publică. Aceste retete sunt omologate si au fost folosit zeci de ani in restaurantele din tara. In ele gasiti operatiuni pregatitoare si tehnicile de preparare. Cantităţile sunt pentru 10 sau pentru 100 de porţii. Va dorim succes in prepararea lor si pofta buna.