28.9.13
Vrăbioară de vită cu fasole verde
Pe reteteretetareafan.blogspot.com urmariti cum se prepara vrabioara de vita cu fasole verde. Pentru a le prepara se folosesc carne, vita, vrabioara, fasole verde, marar, fasole, ceapa, smantana.
Retete pot fi folosite atat in gospodarii, cat si pentru preparatele din restaurante, sau alte unităţi de alimentaţie publică. Aceste retete sunt omologate si au fost folosit zeci de ani in restaurantele din tara. In ele gasiti operatiuni pregatitoare si tehnicile de preparare. Cantităţile sunt pentru 10 sau pentru 100 de porţii. Va dorim succes in prepararea lor si pofta buna.
26.9.13
Varză cu carne de vită
Pe reteteretetareafan.blogspot.com urmariti cum se prepara varza cu carne de vita.
Pentru a le prepara se folosesc carne, vita, varza, cap, piept, tomate, boia.
Retete pot fi folosite atat in gospodarii, cat si pentru preparatele din restaurante, sau alte unităţi de alimentaţie publică. Aceste retete sunt omologate si au fost folosit zeci de ani in restaurantele din tara. In ele gasiti operatiuni pregatitoare si tehnicile de preparare. Cantităţile sunt pentru 10 sau pentru 100 de porţii. Va dorim succes in prepararea lor si pofta buna.
25.9.13
Turnedou cu conopidă
Pe
reteteretetareafan.blogspot.com urmariti cum se prepara turnedou cu conopida.
Pentru a le prepara se folosesc carne, vita, conopida, muschi, sos,
cascaval.
Retete pot fi folosite atat in gospodarii, cat si pentru
preparatele din restaurante, sau alte unităţi de alimentaţie publică. Aceste
retete sunt omologate si au fost folosit zeci de ani in restaurantele din tara.
In ele gasiti operatiuni pregatitoare si tehnicile de preparare. Cantităţile
sunt pentru 10 sau pentru 100 de porţii. Va dorim succes in prepararea lor si
pofta buna.
Ţelină cu carne de vită
Pe
reteteretetareafan.blogspot.com urmariti cum se prepara telina cu carne de vita.
Pentru a le prepara se folosesc carne, vita, telina, ceapa, tomate,
faina, patrunjel.
Retete pot fi folosite atat in gospodarii, cat si pentru
preparatele din restaurante, sau alte unităţi de alimentaţie publică. Aceste
retete sunt omologate si au fost folosit zeci de ani in restaurantele din tara.
In ele gasiti operatiuni pregatitoare si tehnicile de preparare. Cantităţile
sunt pentru 10 sau pentru 100 de porţii. Va dorim succes in prepararea lor si
pofta buna.
24.9.13
Sote din creier de vită
Pe
reteteretetareafan.blogspot.com urmariti cum se prepara sote din creier de vita.
Pentru a le prepara se folosesc carne, vita, creier, tomate, ceapa,
faina, piper.
Retete pot fi folosite atat in gospodarii, cat si pentru
preparatele din restaurante, sau alte unităţi de alimentaţie publică. Aceste
retete sunt omologate si au fost folosit zeci de ani in restaurantele din tara.
In ele gasiti operatiuni pregatitoare si tehnicile de preparare. Cantităţile
sunt pentru 10 sau pentru 100 de porţii. Va dorim succes in prepararea lor si
pofta buna.
23.9.13
Sote din carne de vită Nicoreşti
Pe
reteteretetareafan.blogspot.com urmariti cum se prepara sote din carne de vita
Nicoresti.
Pentru a le prepara se folosesc carne, vita,costita afumata, ciuperci, vin,
rosii.
Retete pot fi folosite atat in gospodarii, cat si pentru
preparatele din restaurante, sau alte unităţi de alimentaţie publică. Aceste
retete sunt omologate si au fost folosit zeci de ani in restaurantele din tara.
In ele gasiti operatiuni pregatitoare si tehnicile de preparare. Cantităţile
sunt pentru 10 sau pentru 100 de porţii. Va dorim succes in prepararea lor si
pofta buna.
22.9.13
Şniţel din carne de vită cu sos de ardei
Pe
reteteretetareafan.blogspot.com urmariti cum se prepara snitelul din carne de
vita cu sos de ardei.
Pentru a le prepara se folosesc carne, vita, pulpa, spata, ceapa, boia,
chimen, usturoi.
Retete pot fi folosite atat in gospodarii, cat si pentru
preparatele din restaurante, sau alte unităţi de alimentaţie publică. Aceste
retete sunt omologate si au fost folosit zeci de ani in restaurantele din tara.
In ele gasiti operatiuni pregatitoare si tehnicile de preparare. Cantităţile
sunt pentru 10 sau pentru 100 de porţii. Va dorim succes in prepararea lor si
pofta buna.
21.9.13
Antricot de viţel pane
Pe
reteteretetareafan.blogspot.com urmariti cum se prepara antricotul de vitel
pane.
Pentru a le prepara se folosesc carne, vitel, antricot, faina, oua,
pesmet, ulei, sare.
Retete pot fi folosite atat in gospodarii, cat si pentru
preparatele din restaurante, sau alte unităţi de alimentaţie publică. Aceste
retete sunt omologate si au fost folosit zeci de ani in restaurantele din tara.
In ele gasiti operatiuni pregatitoare si tehnicile de preparare. Cantităţile
sunt pentru 10 sau pentru 100 de porţii. Va dorim succes in prepararea lor si
pofta buna.
20.9.13
Stufat cu carne de vită
Pe
reteteretetareafan.blogspot.com urmariti cum se prepara stufat-ul cu carne de
vita.
Pentru a le prepara se folosesc carne, vita, ceapa, usturoi, faina, vin,
boia, piper.
Retete pot fi folosite atat in gospodarii, cat si pentru
preparatele din restaurante, sau alte unităţi de alimentaţie publică. Aceste
retete sunt omologate si au fost folosit zeci de ani in restaurantele din tara.
In ele gasiti operatiuni pregatitoare si tehnicile de preparare. Cantităţile
sunt pentru 10 sau pentru 100 de porţii. Va dorim succes in prepararea lor si
pofta buna.
18.9.13
Sote din carne de vită Strogranoff
Pe
reteteretetareafan.blogspot.com urmariti cum se prepara sote-ul din carne de
vita Stromgranoff.
Pentru a le prepara se folosesc carne, vita, muschi, ceapa, tomate, ciuperci,
smantana, cartofi.
Retete pot fi folosite atat in gospodarii, cat si pentru
preparatele din restaurante, sau alte unităţi de alimentaţie publică. Aceste
retete sunt omologate si au fost folosit zeci de ani in restaurantele din tara.
In ele gasiti operatiuni pregatitoare si tehnicile de preparare. Cantităţile
sunt pentru 10 sau pentru 100 de porţii. Va dorim succes in prepararea lor si
pofta buna.
15.9.13
Sote din carne de vită cu cartofi
Pe
reteteretetareafan.blogspot.com urmariti cum se prepara sote-ul din carne de
vita cu cartofi.
Pentru a le prepara se folosesc carne, vita, cartofi, pulpa, spata,
ceapa, morcovi, smantana.
Retete pot fi folosite atat in gospodarii, cat si pentru
preparatele din restaurante, sau alte unităţi de alimentaţie publică. Aceste
retete sunt omologate si au fost folosit zeci de ani in restaurantele din tara.
In ele gasiti operatiuni pregatitoare si tehnicile de preparare. Cantităţile
sunt pentru 10 sau pentru 100 de porţii. Va dorim succes in prepararea lor si
pofta buna.
12.9.13
Şniţel de viţel Palermo
Pe
reteteretetareafan.blogspot.com urmariti cum se prepara snitelul de vitel
Palermo.
Pentru a le prepara se folosesc carne, vitel, oua, cascaval, faina, ulei.
Retete pot fi folosite atat in gospodarii, cat si pentru
preparatele din restaurante, sau alte unităţi de alimentaţie publică. Aceste
retete sunt omologate si au fost folosit zeci de ani in restaurantele din tara.
In ele gasiti operatiuni pregatitoare si tehnicile de preparare. Cantităţile
sunt pentru 10 sau pentru 100 de porţii. Va dorim succes in prepararea lor si
pofta buna.
10.9.13
Şniţel de vită Ştefania
Pe
reteteretetareafan.blogspot.com urmariti cum se prepara snitelul de vita
Stafania.
Pentru a le prepara se folosesc carne, vitel, pulpa, oua, ulei,
smantana, faina, cepa, patrunjel.
Retete pot fi folosite atat in gospodarii, cat si pentru
preparatele din restaurante, sau alte unităţi de alimentaţie publică. Aceste
retete sunt omologate si au fost folosit zeci de ani in restaurantele din tara.
In ele gasiti operatiuni pregatitoare si tehnicile de preparare. Cantităţile
sunt pentru 10 sau pentru 100 de porţii. Va dorim succes in prepararea lor si
pofta buna.
Rulou de viţel umplut cu creier şi orez
Pe
reteteretetareafan.blogspot.com urmariti cum se prepara ruloul de vitel umplut
cu creier si orez.
Pentru a le prepara se folosesc carne, vitel, creier, orez, faina,
ceapa, morcovi, patrunjel.
Retete pot fi folosite atat in gospodarii, cat si pentru
preparatele din restaurante, sau alte unităţi de alimentaţie publică. Aceste
retete sunt omologate si au fost folosit zeci de ani in restaurantele din tara.
In ele gasiti operatiuni pregatitoare si tehnicile de preparare. Cantităţile
sunt pentru 10 sau pentru 100 de porţii. Va dorim succes in prepararea lor si
pofta buna.
9.9.13
Ragut de viţel cu sos de legume
Pe
reteteretetareafan.blogspot.com urmariti cum se prepara ragutul d evitel cu sos
de legume.
Pentru a le prepara se folosesc carne, vitel, legume, ceapa, morcovi,
cartofi, mazare.
Retete pot fi folosite atat in gospodarii, cat si pentru
preparatele din restaurante, sau alte unităţi de alimentaţie publică. Aceste
retete sunt omologate si au fost folosit zeci de ani in restaurantele din tara.
In ele gasiti operatiuni pregatitoare si tehnicile de preparare. Cantităţile
sunt pentru 10 sau pentru 100 de porţii. Va dorim succes in prepararea lor si
pofta buna.
8.9.13
Pacea din picioare de viţel
Pe
reteteretetareafan.blogspot.com urmariti cum se prepara Pacea din picioare de
vitel.
Pentru a le prepara se folosesc carne, vitel, morcovi, patrunjel, faina,
oua, usturoi.
Retete pot fi folosite atat in gospodarii, cat si pentru
preparatele din restaurante, sau alte unităţi de alimentaţie publică. Aceste
retete sunt omologate si au fost folosit zeci de ani in restaurantele din tara.
In ele gasiti operatiuni pregatitoare si tehnicile de preparare. Cantităţile
sunt pentru 10 sau pentru 100 de porţii. Va dorim succes in prepararea lor si
pofta buna.
7.9.13
Fricando de viţel Ştefania
Pe
reteteretetareafan.blogspot.com urmariti cum se prepara ficando de vitel
Stefania.
Pentru a le prepara se folosesc carne, vitel, morcovi, patrunjel, ceapa,
usturoi, cartofi, lapte.
Retete pot fi folosite atat in gospodarii, cat si pentru
preparatele din restaurante, sau alte unităţi de alimentaţie publică. Aceste
retete sunt omologate si au fost folosit zeci de ani in restaurantele din tara.
In ele gasiti operatiuni pregatitoare si tehnicile de preparare. Cantităţile
sunt pentru 10 sau pentru 100 de porţii. Va dorim succes in prepararea lor si
pofta buna.
6.9.13
Escalop de viţel cu ciuperci şi sos de smântână
Pe
reteteretetareafan.blogspot.com urmariti cum se prepara escalopul de vitel cu
ciuperci si sos de manstana.
Pentru a le prepara se folosesc carne, vitel, ciuperci, smanatana, faina,
piper, unt.
Retete pot fi folosite atat in gospodarii, cat si pentru
preparatele din restaurante, sau alte unităţi de alimentaţie publică. Aceste
retete sunt omologate si au fost folosit zeci de ani in restaurantele din tara.
In ele gasiti operatiuni pregatitoare si tehnicile de preparare. Cantităţile
sunt pentru 10 sau pentru 100 de porţii. Va dorim succes in prepararea lor si
pofta buna.
5.9.13
Pilaf cu carne de viţel
Pe
reteteretetareafan.blogspot.com urmariti cum se prepara pilaful cu carne de
vitel.
Pentru a le prepara se folosesc carne, vitel, orez, ceapa, morcovi,
telina, piper.
Retete pot fi folosite atat in gospodarii, cat si pentru
preparatele din restaurante, sau alte unităţi de alimentaţie publică. Aceste
retete sunt omologate si au fost folosit zeci de ani in restaurantele din tara.
In ele gasiti operatiuni pregatitoare si tehnicile de preparare. Cantităţile
sunt pentru 10 sau pentru 100 de porţii. Va dorim succes in prepararea lor si
pofta buna.
2.9.13
Roşii umplute cu salată de legume
Pe
reteteretetareafan.blogspot.com urmariti cum se prepara rosiile umplute cu
salata de legume.
Pentru a le prepara se folosesc legume, rosii, fasole, morcovi, cartofi,
castraveti.
Retete pot fi folosite atat in gospodarii, cat si pentru
preparatele din restaurante, sau alte unităţi de alimentaţie publică. Aceste
retete sunt omologate si au fost folosit zeci de ani in restaurantele din tara.
In ele gasiti operatiuni pregatitoare si tehnicile de preparare. Cantităţile
sunt pentru 10 sau pentru 100 de porţii. Va dorim succes in prepararea lor si
pofta buna.
Ciuperci umplute
Pe
reteteretetareafan.blogspot.com urmariti cum se prepara ciupercile umplute.
Pentru a le prepara se folosesc ciuperci, ceapa, pesmet, marar, vin,
cascaval.
Retete pot fi folosite atat in gospodarii, cat si pentru
preparatele din restaurante, sau alte unităţi de alimentaţie publică. Aceste
retete sunt omologate si au fost folosit zeci de ani in restaurantele din tara.
In ele gasiti operatiuni pregatitoare si tehnicile de preparare. Cantităţile
sunt pentru 10 sau pentru 100 de porţii. Va dorim succes in prepararea lor si
pofta buna.
1.9.13
Liptauer timişorean
Pe
reteteretetareafan.blogspot.com urmariti cum se prepara liptauer timisoarean.
Pentru a le prepara se folosesc branza, telemea, chimen, boia, piper.
Retete pot fi folosite atat in gospodarii, cat si pentru
preparatele din restaurante, sau alte unităţi de alimentaţie publică. Aceste
retete sunt omologate si au fost folosit zeci de ani in restaurantele din tara.
In ele gasiti operatiuni pregatitoare si tehnicile de preparare. Cantităţile
sunt pentru 10 sau pentru 100 de porţii. Va dorim succes in prepararea lor si
pofta buna.
Abonați-vă la:
Postări (Atom)