30.12.13

Ciorbă de dovlecei umpluţi


Pe reteteretetareafan.blogspot.com urmariti cum se preparra ciorba cu dovlecei umpluti. 
Pentru a le prepara se folosesc dovlecei, morcovi, ceapa, telina, patrunjel, marar, carne vita, ulei, iaurt, orez, oua.
Retete pot  fi folosite atat in gospodarii, cat si pentru preparatele din restaurante, sau alte unităţi de alimentaţie publică. Aceste retete sunt omologate si au fost folosit zeci de ani in restaurantele din tara. In ele gasiti operatiuni pregatitoare si tehnicile de preparare. 

29.12.13

Ciorbă cu carne de pui şi roşii


Pe reteteretetareafan.blogspot.com urmariti cum se preparra ciorba cu carne de pui si rosii. 
Pentru a le prepara se folosesc carne, pui, rosii, morcovi, ceapa, telina, orez, leustean, patrunjel. 
Retete pot  fi folosite atat in gospodarii, cat si pentru preparatele din restaurante, sau alte unităţi de alimentaţie publică. Aceste retete sunt omologate si au fost folosit zeci de ani in restaurantele din tara. In ele gasiti operatiuni pregatitoare si tehnicile de preparare. 

28.12.13

Ciobă cu carne de pui


Pe reteteretetareafan.blogspot.com urmariti cum se preparra ciorba cu carne de pui. 
Pentru a le prepara se folosesc carne, pui, morcovi, telina, ceapa, varza alba, patrunjel, rosii, tomate, leustean, cartofi. 
Retete pot  fi folosite atat in gospodarii, cat si pentru preparatele din restaurante, sau alte unităţi de alimentaţie publică. Aceste retete sunt omologate si au fost folosit zeci de ani in restaurantele din tara. In ele gasiti operatiuni pregatitoare si tehnicile de preparare. 

Ciorbă cu carne de miel, a la grec


Pe reteteretetareafan.blogspot.com urmariti cum se preparra ciorba cu carne de miel, a la grec. 
Pentru a le prepara se folosesc carne, miel, morcovi, telina, ceapa, marar, smantana, orez, faina, oua. 
Retete pot  fi folosite atat in gospodarii, cat si pentru preparatele din restaurante, sau alte unităţi de alimentaţie publică. Aceste retete sunt omologate si au fost folosit zeci de ani in restaurantele din tara. In ele gasiti operatiuni pregatitoare si tehnicile de preparare. 

27.12.13

Ciorbă cu carne de mânzat, a la grec


Pe reteteretetareafan.blogspot.com urmariti cum se preparra ciorba cu carne de manzat, a la grec. 
Pentru a le prepara se folosesc carne, manzat, patrunjel, telina, ceapa, morcovi, marar, oua, smantana, lamaie, orez, faina
Retete pot  fi folosite atat in gospodarii, cat si pentru preparatele din restaurante, sau alte unităţi de alimentaţie publică. Aceste retete sunt omologate si au fost folosit zeci de ani in restaurantele din tara. In ele gasiti operatiuni pregatitoare si tehnicile de preparare. 

25.12.13

Ciorbă cu carne de berbec şi legume


Pe reteteretetareafan.blogspot.com urmariti cum se preparra ciorba cu carne de berbec si legume. 
Pentru a le prepara se folosesc carne, berbec, legume, morcovi, ceapa, ardei, cartofi, leusteam, patrunjel, pastarnac
Retete pot  fi folosite atat in gospodarii, cat si pentru preparatele din restaurante, sau alte unităţi de alimentaţie publică. Aceste retete sunt omologate si au fost folosit zeci de ani in restaurantele din tara. In ele gasiti operatiuni pregatitoare si tehnicile de preparare. 

Cartofi cu măsline


Pe reteteretetareafan.blogspot.com urmariti cum se preparra cartofii cu masline. 
Pentru a le prepara se folosesc cartofi, masline, ceapa, tomate, vin, patrunjel, piper, sare. 
Retete pot  fi folosite atat in gospodarii, cat si pentru preparatele din restaurante, sau alte unităţi de alimentaţie publică. Aceste retete sunt omologate si au fost folosit zeci de ani in restaurantele din tara. In ele gasiti operatiuni pregatitoare si tehnicile de preparare. 

24.12.13

Borş rusesc cu rinichi


Pe reteteretetareafan.blogspot.com urmariti cum se preparra borsul rusesc cu rinichi. 
Pentru a le prepara se folosesc carne, vita, rinichi, ceapa, morcovi, castrveti, patrunjel, telina, oua, dafin, faina. 
Retete pot  fi folosite atat in gospodarii, cat si pentru preparatele din restaurante, sau alte unităţi de alimentaţie publică. Aceste retete sunt omologate si au fost folosit zeci de ani in restaurantele din tara. In ele gasiti operatiuni pregatitoare si tehnicile de preparare. 

23.12.13

Borş polonez


Pe reteteretetareafan.blogspot.com urmariti cum se preparra borsul polonez. 
Pentru a le prepara se folosesc carne, pui, sfecla reusie, varza alba, cartofi, morcovi, patrunjel, ceapa, tomate, costita. 
Retete pot  fi folosite atat in gospodarii, cat si pentru preparatele din restaurante, sau alte unităţi de alimentaţie publică. Aceste retete sunt omologate si au fost folosit zeci de ani in restaurantele din tara. In ele gasiti operatiuni pregatitoare si tehnicile de preparare. 

21.12.13

Borş moldovenesc


Pe reteteretetareafan.blogspot.com urmariti cum se preparra borsul moldovenesc. 
Pentru a le prepara se folosesc carne, vita,ceapa, telina, morcovi, patrunjel, pastarnac, castraveti, leustean. 
Retete pot  fi folosite atat in gospodarii, cat si pentru preparatele din restaurante, sau alte unităţi de alimentaţie publică. Aceste retete sunt omologate si au fost folosit zeci de ani in restaurantele din tara. In ele gasiti operatiuni pregatitoare si tehnicile de preparare. 

Borş cu sfeclă şi carne de vită


Pe reteteretetareafan.blogspot.com urmariti cum se preparra borsul cu sfecla si carne de vita. 
Pentru a le prepara se folosesc carne, vita, sfecla, ceapa, morcovi, telina, ulei, iaurt, sare. 
Retete pot  fi folosite atat in gospodarii, cat si pentru preparatele din restaurante, sau alte unităţi de alimentaţie publică. Aceste retete sunt omologate si au fost folosit zeci de ani in restaurantele din tara. In ele gasiti operatiuni pregatitoare si tehnicile de preparare. 

19.12.13

Ciorbă ţărănească din legume


Pe reteteretetareafan.blogspot.com urmariti cum se preparra ciorba taraneasaca de legume.  
Pentru a le prepara se folosesc ceapa, ardei, rosii, patrunjel, orez, lapte, boia, morcovi, telina, pastranac, patrunjel, mazare, fasole. 
Retete pot  fi folosite atat in gospodarii, cat si pentru preparatele din restaurante, sau alte unităţi de alimentaţie publică. Aceste retete sunt omologate si au fost folosit zeci de ani in restaurantele din tara. In ele gasiti operatiuni pregatitoare si tehnicile de preparare. Cantităţile sunt pentru 10 sau pentru 100 de porţii. Va dorim succes in prepararea lor si pofta buna. 

18.12.13

Ciorbă de portroace




Pe reteteretetareafan.blogspot.com urmariti cum se preparra ciorba de potroace. 
Pentru a le prepara se folosesc carne, pui, aripi, spinare, pipote, pastarnac, rosii, telina, morcovi, ceapa, orez. 

17.12.13

Ciorbă de burtă


Pe reteteretetareafan.blogspot.com urmariti cum se preparra ciorba de burta. 
Pentru a le prepara se folosesc carne, vita, morcovi, ceapa, telina, usturoi, piper, smantana, gogosari, oua.  
Retete pot  fi folosite atat in gospodarii, cat si pentru preparatele din restaurante, sau alte unităţi de alimentaţie publică. Aceste retete sunt omologate si au fost folosit zeci de ani in restaurantele din tara. In ele gasiti operatiuni pregatitoare si tehnicile de preparare. Cantităţile sunt pentru 10 sau pentru 100 de porţii. Va dorim succes in prepararea lor si pofta buna. 

15.12.13

Ciorbă cu perişoare speciale


Pe reteteretetareafan.blogspot.com urmariti cum se preparra ciorba cu perisoare speciale. 
Pentru a le prepara se folosesc carne, vita, porc, tomate, ceapa, morcovi, patrunjel, telina, leustean, rosii.  
Retete pot  fi folosite atat in gospodarii, cat si pentru preparatele din restaurante, sau alte unităţi de alimentaţie publică. Aceste retete sunt omologate si au fost folosit zeci de ani in restaurantele din tara. In ele gasiti operatiuni pregatitoare si tehnicile de preparare. Cantităţile sunt pentru 10 sau pentru 100 de porţii. Va dorim succes in prepararea lor si pofta buna. 

Borş cu carne de miel


Pe reteteretetareafan.blogspot.com urmariti cum se preparra borsul cu carne de miel .    
Pentru a le prepara se folosesc carne, miel, ceapa verde, telina, morcovi, patrunjel, leustean.  
Retete pot  fi folosite atat in gospodarii, cat si pentru preparatele din restaurante, sau alte unităţi de alimentaţie publică. Aceste retete sunt omologate si au fost folosit zeci de ani in restaurantele din tara. In ele gasiti operatiuni pregatitoare si tehnicile de preparare. Cantităţile sunt pentru 10 sau pentru 100 de porţii. Va dorim succes in prepararea lor si pofta buna. 

14.12.13

Salată verde


Pe reteteretetareafan.blogspot.com urmariti cum se salata verde.    
Pentru a le prepara se folosesc salata verde, ulei, otet, sare.  
Retete pot  fi folosite atat in gospodarii, cat si pentru preparatele din restaurante, sau alte unităţi de alimentaţie publică. Aceste retete sunt omologate si au fost folosit zeci de ani in restaurantele din tara. In ele gasiti operatiuni pregatitoare si tehnicile de preparare. Cantităţile sunt pentru 10 sau pentru 100 de porţii. Va dorim succes in prepararea lor si pofta buna.

12.12.13

Salată din varză albă proaspătă


Pe reteteretetareafan.blogspot.com urmariti cum se salata din varza alba proaspata.    
Pentru a le prepara se folosesc varza alba, ulei, otet, sare.  
Retete pot  fi folosite atat in gospodarii, cat si pentru preparatele din restaurante, sau alte unităţi de alimentaţie publică. Aceste retete sunt omologate si au fost folosit zeci de ani in restaurantele din tara. In ele gasiti operatiuni pregatitoare si tehnicile de preparare. Cantităţile sunt pentru 10 sau pentru 100 de porţii. Va dorim succes in prepararea lor si pofta buna.

11.12.13

Salată din roşii umplute bulgărească


Pe reteteretetareafan.blogspot.com urmariti cum se salata din rosii umplute bulgareasca.    
Pentru a le prepara se folosesc rosii, varza, morcovi, telina, ulei, otet, marar, sare.  
Retete pot  fi folosite atat in gospodarii, cat si pentru preparatele din restaurante, sau alte unităţi de alimentaţie publică. Aceste retete sunt omologate si au fost folosit zeci de ani in restaurantele din tara. In ele gasiti operatiuni pregatitoare si tehnicile de preparare. Cantităţile sunt pentru 10 sau pentru 100 de porţii. Va dorim succes in prepararea lor si pofta buna.

10.12.13

Salată din ciuperci poloneză


Pe reteteretetareafan.blogspot.com urmariti cum se salata din ciuperci poloneza.    
Pentru a le prepara se folosesc ciuperci, rosii, ulei, otet, marar, sare.  
Retete pot  fi folosite atat in gospodarii, cat si pentru preparatele din restaurante, sau alte unităţi de alimentaţie publică. Aceste retete sunt omologate si au fost folosit zeci de ani in restaurantele din tara. In ele gasiti operatiuni pregatitoare si tehnicile de preparare. Cantităţile sunt pentru 10 sau pentru 100 de porţii. Va dorim succes in prepararea lor si pofta buna.

9.12.13

Salată din castraveţi cu roşii


Pe reteteretetareafan.blogspot.com urmariti cum se salata din castraveti si rosii.    
Pentru a le prepara se folosesc castraveti, rosii, ulei, otet, marar, sare.  
Retete pot  fi folosite atat in gospodarii, cat si pentru preparatele din restaurante, sau alte unităţi de alimentaţie publică. Aceste retete sunt omologate si au fost folosit zeci de ani in restaurantele din tara. In ele gasiti operatiuni pregatitoare si tehnicile de preparare. Cantităţile sunt pentru 10 sau pentru 100 de porţii. Va dorim succes in prepararea lor si pofta buna.

8.12.13

Salată de morcovi


Pe reteteretetareafan.blogspot.com urmariti cum se salata de morcovi.    
Pentru a le prepara se folosesc morcovi, ulei, otet, patrunjel verde, sare.  
Retete pot  fi folosite atat in gospodarii, cat si pentru preparatele din restaurante, sau alte unităţi de alimentaţie publică. Aceste retete sunt omologate si au fost folosit zeci de ani in restaurantele din tara. In ele gasiti operatiuni pregatitoare si tehnicile de preparare. Cantităţile sunt pentru 10 sau pentru 100 de porţii. Va dorim succes in prepararea lor si pofta buna.

7.12.13

Salată din conopidă


Pe reteteretetareafan.blogspot.com urmariti cum se salata din conopida.    
Pentru a le prepara se folosesc conopida, ulei, otet, marar, sare.  
Retete pot  fi folosite atat in gospodarii, cat si pentru preparatele din restaurante, sau alte unităţi de alimentaţie publică. Aceste retete sunt omologate si au fost folosit zeci de ani in restaurantele din tara. In ele gasiti operatiuni pregatitoare si tehnicile de preparare. Cantităţile sunt pentru 10 sau pentru 100 de porţii. Va dorim succes in prepararea lor si pofta buna.

Budincă din macaroane cu brânza de vaci


Pe reteteretetareafan.blogspot.com urmariti cum se prepara budinca din macaroane cu branza de vaci.    
Pentru a le prepara se folosesc macaroane, branza, vaci, oua, zahar, margarina, pesmet, lamaie, sare
Retete pot  fi folosite atat in gospodarii, cat si pentru preparatele din restaurante, sau alte unităţi de alimentaţie publică. Aceste retete sunt omologate si au fost folosit zeci de ani in restaurantele din tara. In ele gasiti operatiuni pregatitoare si tehnicile de preparare. Cantităţile sunt pentru 10 sau pentru 100 de porţii. Va dorim succes in prepararea lor si pofta buna.

5.12.13

Budincă cu fructe confiate


Pe reteteretetareafan.blogspot.com urmariti cum se prepara budinca cu fructe confiate.    
Pentru a le prepara se folosesc lapte, zahar, fructe confiate, amidon, paine alba, oua.
Retete pot  fi folosite atat in gospodarii, cat si pentru preparatele din restaurante, sau alte unităţi de alimentaţie publică. Aceste retete sunt omologate si au fost folosit zeci de ani in restaurantele din tara. In ele gasiti operatiuni pregatitoare si tehnicile de preparare. Cantităţile sunt pentru 10 sau pentru 100 de porţii. Va dorim succes in prepararea lor si pofta buna.

4.12.13

Budincă din griş cu sirop


Pe reteteretetareafan.blogspot.com urmariti cum se prepara budinca din griș cu sirop.    
Pentru a le prepara se folosesc oua, zahar, lapte, sare, margarina, pesmet.
Retete pot  fi folosite atat in gospodarii, cat si pentru preparatele din restaurante, sau alte unităţi de alimentaţie publică. Aceste retete sunt omologate si au fost folosit zeci de ani in restaurantele din tara. In ele gasiti operatiuni pregatitoare si tehnicile de preparare. Cantităţile sunt pentru 10 sau pentru 100 de porţii. Va dorim succes in prepararea lor si pofta buna.

2.12.13

Vrăbioară de vită la grătar


Pe reteteretetareafan.blogspot.com urmariti cum se prepara vrabioara de vita la gratar.    
Pentru a le prepara se folosesc carne, vita, vrabioara, sos unt, cimbru, sare.
Retete pot  fi folosite atat in gospodarii, cat si pentru preparatele din restaurante, sau alte unităţi de alimentaţie publică. Aceste retete sunt omologate si au fost folosit zeci de ani in restaurantele din tara. In ele gasiti operatiuni pregatitoare si tehnicile de preparare. Cantităţile sunt pentru 10 sau pentru 100 de porţii. Va dorim succes in prepararea lor si pofta buna.

Tocană cu carne de oaie


Pe reteteretetareafan.blogspot.com urmariti cum se prepara tocana cu carne de oaie.    
Pentru a le prepara se folosesc carne, oaie, berbec, cartofi, ceapa, untura, rosii.
Retete pot  fi folosite atat in gospodarii, cat si pentru preparatele din restaurante, sau alte unităţi de alimentaţie publică. Aceste retete sunt omologate si au fost folosit zeci de ani in restaurantele din tara. In ele gasiti operatiuni pregatitoare si tehnicile de preparare. Cantităţile sunt pentru 10 sau pentru 100 de porţii. Va dorim succes in prepararea lor si pofta buna.

1.12.13

Pulpă de berbec cu sos vânătoresc


Pe reteteretetareafan.blogspot.com urmariti cum se prepara pulpa de berbec cu sos vanatoresc.    
Pentru a le prepara se folosesc carne, berbec, ceapa, morcovi, otet, usturoi, zahar, mustar, dafin  .
Retete pot  fi folosite atat in gospodarii, cat si pentru preparatele din restaurante, sau alte unităţi de alimentaţie publică. Aceste retete sunt omologate si au fost folosit zeci de ani in restaurantele din tara. In ele gasiti operatiuni pregatitoare si tehnicile de preparare. Cantităţile sunt pentru 10 sau pentru 100 de porţii. Va dorim succes in prepararea lor si pofta buna.