30.12.13
Ciorbă de dovlecei umpluţi
Pe reteteretetareafan.blogspot.com urmariti cum se preparra ciorba cu dovlecei umpluti.
Pentru a le prepara se folosesc dovlecei, morcovi, ceapa, telina, patrunjel, marar, carne vita, ulei, iaurt, orez, oua.
Retete pot fi folosite atat in gospodarii, cat si pentru preparatele din restaurante, sau alte unităţi de alimentaţie publică. Aceste retete sunt omologate si au fost folosit zeci de ani in restaurantele din tara. In ele gasiti operatiuni pregatitoare si tehnicile de preparare.
29.12.13
Ciorbă cu carne de pui şi roşii
Pe reteteretetareafan.blogspot.com urmariti cum se preparra ciorba cu carne de pui si rosii.
Pentru a le prepara se folosesc carne, pui, rosii, morcovi, ceapa, telina, orez, leustean, patrunjel.
Retete pot fi folosite atat in gospodarii, cat si pentru preparatele din restaurante, sau alte unităţi de alimentaţie publică. Aceste retete sunt omologate si au fost folosit zeci de ani in restaurantele din tara. In ele gasiti operatiuni pregatitoare si tehnicile de preparare.
28.12.13
Ciobă cu carne de pui
Pe reteteretetareafan.blogspot.com urmariti cum se preparra ciorba cu carne de pui.
Pentru a le prepara se folosesc carne, pui, morcovi, telina, ceapa, varza alba, patrunjel, rosii, tomate, leustean, cartofi.
Retete pot fi folosite atat in gospodarii, cat si pentru preparatele din restaurante, sau alte unităţi de alimentaţie publică. Aceste retete sunt omologate si au fost folosit zeci de ani in restaurantele din tara. In ele gasiti operatiuni pregatitoare si tehnicile de preparare.
Ciorbă cu carne de miel, a la grec
Pe reteteretetareafan.blogspot.com urmariti cum se preparra ciorba cu carne de miel, a la grec.
Pentru a le prepara se folosesc carne, miel, morcovi, telina, ceapa, marar, smantana, orez, faina, oua.
Retete pot fi folosite atat in gospodarii, cat si pentru preparatele din restaurante, sau alte unităţi de alimentaţie publică. Aceste retete sunt omologate si au fost folosit zeci de ani in restaurantele din tara. In ele gasiti operatiuni pregatitoare si tehnicile de preparare.
27.12.13
Ciorbă cu carne de mânzat, a la grec
Pe reteteretetareafan.blogspot.com urmariti cum se preparra ciorba cu carne de manzat, a la grec.
Pentru a le prepara se folosesc carne, manzat, patrunjel, telina, ceapa, morcovi, marar, oua, smantana, lamaie, orez, faina
Retete pot fi folosite atat in gospodarii, cat si pentru preparatele din restaurante, sau alte unităţi de alimentaţie publică. Aceste retete sunt omologate si au fost folosit zeci de ani in restaurantele din tara. In ele gasiti operatiuni pregatitoare si tehnicile de preparare.
25.12.13
Ciorbă cu carne de berbec şi legume
Pe reteteretetareafan.blogspot.com urmariti cum se preparra ciorba cu carne de berbec si legume.
Pentru a le prepara se folosesc carne, berbec, legume, morcovi, ceapa, ardei, cartofi, leusteam, patrunjel, pastarnac
Retete pot fi folosite atat in gospodarii, cat si pentru preparatele din restaurante, sau alte unităţi de alimentaţie publică. Aceste retete sunt omologate si au fost folosit zeci de ani in restaurantele din tara. In ele gasiti operatiuni pregatitoare si tehnicile de preparare.
Cartofi cu măsline
Pe reteteretetareafan.blogspot.com urmariti cum se preparra cartofii cu masline.
Pentru a le prepara se folosesc cartofi, masline, ceapa, tomate, vin, patrunjel, piper, sare.
Retete pot fi folosite atat in gospodarii, cat si pentru preparatele din restaurante, sau alte unităţi de alimentaţie publică. Aceste retete sunt omologate si au fost folosit zeci de ani in restaurantele din tara. In ele gasiti operatiuni pregatitoare si tehnicile de preparare.
24.12.13
Borş rusesc cu rinichi
Pe reteteretetareafan.blogspot.com urmariti cum se preparra borsul rusesc cu rinichi.
Pentru a le prepara se folosesc carne, vita, rinichi, ceapa, morcovi, castrveti, patrunjel, telina, oua, dafin, faina.
Retete pot fi folosite atat in gospodarii, cat si pentru preparatele din restaurante, sau alte unităţi de alimentaţie publică. Aceste retete sunt omologate si au fost folosit zeci de ani in restaurantele din tara. In ele gasiti operatiuni pregatitoare si tehnicile de preparare.
23.12.13
Borş polonez
Pe reteteretetareafan.blogspot.com urmariti cum se preparra borsul polonez.
Pentru a le prepara se folosesc carne, pui, sfecla reusie, varza alba, cartofi, morcovi, patrunjel, ceapa, tomate, costita.
Retete pot fi folosite atat in gospodarii, cat si pentru preparatele din restaurante, sau alte unităţi de alimentaţie publică. Aceste retete sunt omologate si au fost folosit zeci de ani in restaurantele din tara. In ele gasiti operatiuni pregatitoare si tehnicile de preparare.
Etichete:
carne,
cartofi,
morcovi,
pui,
sfecla reusie,
varza alba
21.12.13
Borş moldovenesc
Pe reteteretetareafan.blogspot.com urmariti cum se preparra borsul moldovenesc.
Pentru a le prepara se folosesc carne, vita,ceapa, telina, morcovi, patrunjel, pastarnac, castraveti, leustean.
Retete pot fi folosite atat in gospodarii, cat si pentru preparatele din restaurante, sau alte unităţi de alimentaţie publică. Aceste retete sunt omologate si au fost folosit zeci de ani in restaurantele din tara. In ele gasiti operatiuni pregatitoare si tehnicile de preparare.
Borş cu sfeclă şi carne de vită
Pe reteteretetareafan.blogspot.com urmariti cum se preparra borsul cu sfecla si carne de vita.
Pentru a le prepara se folosesc carne, vita, sfecla, ceapa, morcovi, telina, ulei, iaurt, sare.
Retete pot fi folosite atat in gospodarii, cat si pentru preparatele din restaurante, sau alte unităţi de alimentaţie publică. Aceste retete sunt omologate si au fost folosit zeci de ani in restaurantele din tara. In ele gasiti operatiuni pregatitoare si tehnicile de preparare.
19.12.13
Ciorbă ţărănească din legume
Pe reteteretetareafan.blogspot.com urmariti cum se preparra ciorba taraneasaca de legume.
Pentru a le prepara se folosesc ceapa, ardei, rosii, patrunjel, orez, lapte, boia, morcovi, telina, pastranac, patrunjel, mazare, fasole.
Retete pot fi folosite atat in gospodarii, cat si pentru preparatele din restaurante, sau alte unităţi de alimentaţie publică. Aceste retete sunt omologate si au fost folosit zeci de ani in restaurantele din tara. In ele gasiti operatiuni pregatitoare si tehnicile de preparare. Cantităţile sunt pentru 10 sau pentru 100 de porţii. Va dorim succes in prepararea lor si pofta buna.
18.12.13
17.12.13
Ciorbă de burtă
Pe reteteretetareafan.blogspot.com urmariti cum se preparra ciorba de burta.
Pentru a le prepara se folosesc carne, vita, morcovi, ceapa, telina, usturoi, piper, smantana, gogosari, oua.
Retete pot fi folosite atat in gospodarii, cat si pentru preparatele din restaurante, sau alte unităţi de alimentaţie publică. Aceste retete sunt omologate si au fost folosit zeci de ani in restaurantele din tara. In ele gasiti operatiuni pregatitoare si tehnicile de preparare. Cantităţile sunt pentru 10 sau pentru 100 de porţii. Va dorim succes in prepararea lor si pofta buna.
15.12.13
Ciorbă cu perişoare speciale
Pe reteteretetareafan.blogspot.com urmariti cum se preparra ciorba cu perisoare speciale.
Pentru a le prepara se folosesc carne, vita, porc, tomate, ceapa, morcovi, patrunjel, telina, leustean, rosii.
Retete pot fi folosite atat in gospodarii, cat si pentru preparatele din restaurante, sau alte unităţi de alimentaţie publică. Aceste retete sunt omologate si au fost folosit zeci de ani in restaurantele din tara. In ele gasiti operatiuni pregatitoare si tehnicile de preparare. Cantităţile sunt pentru 10 sau pentru 100 de porţii. Va dorim succes in prepararea lor si pofta buna.
Borş cu carne de miel
Pe reteteretetareafan.blogspot.com urmariti cum se preparra borsul cu carne de miel .
Pentru a le prepara se folosesc carne, miel, ceapa verde, telina, morcovi, patrunjel, leustean.
Retete pot fi folosite atat in gospodarii, cat si pentru preparatele din restaurante, sau alte unităţi de alimentaţie publică. Aceste retete sunt omologate si au fost folosit zeci de ani in restaurantele din tara. In ele gasiti operatiuni pregatitoare si tehnicile de preparare. Cantităţile sunt pentru 10 sau pentru 100 de porţii. Va dorim succes in prepararea lor si pofta buna.
14.12.13
Salată verde
Pe
reteteretetareafan.blogspot.com urmariti cum se salata verde.
Pentru a le prepara se folosesc salata verde, ulei, otet, sare.
Retete pot fi folosite atat in gospodarii, cat si pentru
preparatele din restaurante, sau alte unităţi de alimentaţie publică. Aceste
retete sunt omologate si au fost folosit zeci de ani in restaurantele din tara.
In ele gasiti operatiuni pregatitoare si tehnicile de preparare. Cantităţile
sunt pentru 10 sau pentru 100 de porţii. Va dorim succes in prepararea lor si
pofta buna.
12.12.13
Salată din varză albă proaspătă
Pe
reteteretetareafan.blogspot.com urmariti cum se salata din varza alba proaspata.
Pentru a le prepara se folosesc varza alba, ulei, otet, sare.
Retete pot fi folosite atat in gospodarii, cat si pentru
preparatele din restaurante, sau alte unităţi de alimentaţie publică. Aceste
retete sunt omologate si au fost folosit zeci de ani in restaurantele din tara.
In ele gasiti operatiuni pregatitoare si tehnicile de preparare. Cantităţile
sunt pentru 10 sau pentru 100 de porţii. Va dorim succes in prepararea lor si
pofta buna.
11.12.13
Salată din roşii umplute bulgărească
Pe
reteteretetareafan.blogspot.com urmariti cum se salata din rosii umplute
bulgareasca.
Pentru a le prepara se folosesc rosii, varza, morcovi, telina, ulei,
otet, marar, sare.
Retete pot fi folosite atat in gospodarii, cat si pentru
preparatele din restaurante, sau alte unităţi de alimentaţie publică. Aceste
retete sunt omologate si au fost folosit zeci de ani in restaurantele din tara.
In ele gasiti operatiuni pregatitoare si tehnicile de preparare. Cantităţile
sunt pentru 10 sau pentru 100 de porţii. Va dorim succes in prepararea lor si
pofta buna.
10.12.13
Salată din ciuperci poloneză
Pe
reteteretetareafan.blogspot.com urmariti cum se salata din ciuperci poloneza.
Pentru a le prepara se folosesc ciuperci, rosii, ulei, otet, marar, sare.
Retete pot fi folosite atat in gospodarii, cat si pentru
preparatele din restaurante, sau alte unităţi de alimentaţie publică. Aceste
retete sunt omologate si au fost folosit zeci de ani in restaurantele din tara.
In ele gasiti operatiuni pregatitoare si tehnicile de preparare. Cantităţile
sunt pentru 10 sau pentru 100 de porţii. Va dorim succes in prepararea lor si
pofta buna.
9.12.13
Salată din castraveţi cu roşii
Pe
reteteretetareafan.blogspot.com urmariti cum se salata din castraveti si rosii.
Pentru a le prepara se folosesc castraveti, rosii, ulei, otet, marar,
sare.
Retete pot fi folosite atat in gospodarii, cat si pentru
preparatele din restaurante, sau alte unităţi de alimentaţie publică. Aceste
retete sunt omologate si au fost folosit zeci de ani in restaurantele din tara.
In ele gasiti operatiuni pregatitoare si tehnicile de preparare. Cantităţile
sunt pentru 10 sau pentru 100 de porţii. Va dorim succes in prepararea lor si
pofta buna.
8.12.13
Salată de morcovi
Pe
reteteretetareafan.blogspot.com urmariti cum se salata de morcovi.
Pentru a le prepara se folosesc morcovi, ulei, otet, patrunjel verde,
sare.
Retete pot fi folosite atat in gospodarii, cat si pentru
preparatele din restaurante, sau alte unităţi de alimentaţie publică. Aceste
retete sunt omologate si au fost folosit zeci de ani in restaurantele din tara.
In ele gasiti operatiuni pregatitoare si tehnicile de preparare. Cantităţile
sunt pentru 10 sau pentru 100 de porţii. Va dorim succes in prepararea lor si
pofta buna.
7.12.13
Salată din conopidă
Pe
reteteretetareafan.blogspot.com urmariti cum se salata din conopida.
Pentru a le prepara se folosesc conopida, ulei, otet, marar, sare.
Retete pot fi folosite atat in gospodarii, cat si pentru
preparatele din restaurante, sau alte unităţi de alimentaţie publică. Aceste
retete sunt omologate si au fost folosit zeci de ani in restaurantele din tara.
In ele gasiti operatiuni pregatitoare si tehnicile de preparare. Cantităţile
sunt pentru 10 sau pentru 100 de porţii. Va dorim succes in prepararea lor si
pofta buna.
Budincă din macaroane cu brânza de vaci
Pe
reteteretetareafan.blogspot.com urmariti cum se prepara budinca din macaroane
cu branza de vaci.
Pentru a le prepara se folosesc macaroane, branza, vaci, oua, zahar,
margarina, pesmet, lamaie, sare
Retete pot fi folosite atat in gospodarii, cat si pentru
preparatele din restaurante, sau alte unităţi de alimentaţie publică. Aceste
retete sunt omologate si au fost folosit zeci de ani in restaurantele din tara.
In ele gasiti operatiuni pregatitoare si tehnicile de preparare. Cantităţile
sunt pentru 10 sau pentru 100 de porţii. Va dorim succes in prepararea lor si
pofta buna.
5.12.13
Budincă cu fructe confiate
Pe
reteteretetareafan.blogspot.com urmariti cum se prepara budinca cu fructe
confiate.
Pentru a le prepara se folosesc lapte, zahar, fructe confiate, amidon,
paine alba, oua.
Retete pot fi folosite atat in gospodarii, cat si pentru
preparatele din restaurante, sau alte unităţi de alimentaţie publică. Aceste
retete sunt omologate si au fost folosit zeci de ani in restaurantele din tara.
In ele gasiti operatiuni pregatitoare si tehnicile de preparare. Cantităţile
sunt pentru 10 sau pentru 100 de porţii. Va dorim succes in prepararea lor si
pofta buna.
Etichete:
amidon,
fructe confiate,
lapte,
paine alba,
zahar
4.12.13
Budincă din griş cu sirop
Pe
reteteretetareafan.blogspot.com urmariti cum se prepara budinca din griș cu sirop.
Pentru a le prepara se folosesc oua, zahar, lapte, sare, margarina,
pesmet.
Retete pot fi folosite atat in gospodarii, cat si pentru
preparatele din restaurante, sau alte unităţi de alimentaţie publică. Aceste
retete sunt omologate si au fost folosit zeci de ani in restaurantele din tara.
In ele gasiti operatiuni pregatitoare si tehnicile de preparare. Cantităţile
sunt pentru 10 sau pentru 100 de porţii. Va dorim succes in prepararea lor si
pofta buna.
2.12.13
Vrăbioară de vită la grătar
Pe
reteteretetareafan.blogspot.com urmariti cum se prepara vrabioara de vita la
gratar.
Pentru a le prepara se folosesc carne, vita, vrabioara, sos unt, cimbru,
sare.
Retete pot fi folosite atat in gospodarii, cat si pentru
preparatele din restaurante, sau alte unităţi de alimentaţie publică. Aceste
retete sunt omologate si au fost folosit zeci de ani in restaurantele din tara.
In ele gasiti operatiuni pregatitoare si tehnicile de preparare. Cantităţile
sunt pentru 10 sau pentru 100 de porţii. Va dorim succes in prepararea lor si
pofta buna.
Tocană cu carne de oaie
Pe
reteteretetareafan.blogspot.com urmariti cum se prepara tocana cu carne de oaie.
Pentru a le prepara se folosesc carne, oaie, berbec, cartofi, ceapa,
untura, rosii.
Retete pot fi folosite atat in gospodarii, cat si pentru
preparatele din restaurante, sau alte unităţi de alimentaţie publică. Aceste
retete sunt omologate si au fost folosit zeci de ani in restaurantele din tara.
In ele gasiti operatiuni pregatitoare si tehnicile de preparare. Cantităţile
sunt pentru 10 sau pentru 100 de porţii. Va dorim succes in prepararea lor si
pofta buna.
1.12.13
Pulpă de berbec cu sos vânătoresc
Pe
reteteretetareafan.blogspot.com urmariti cum se prepara pulpa de berbec cu sos
vanatoresc.
Pentru a le prepara se folosesc carne, berbec, ceapa, morcovi, otet,
usturoi, zahar, mustar, dafin .
Retete pot fi folosite atat in gospodarii, cat si pentru
preparatele din restaurante, sau alte unităţi de alimentaţie publică. Aceste
retete sunt omologate si au fost folosit zeci de ani in restaurantele din tara.
In ele gasiti operatiuni pregatitoare si tehnicile de preparare. Cantităţile
sunt pentru 10 sau pentru 100 de porţii. Va dorim succes in prepararea lor si
pofta buna.
Abonați-vă la:
Postări (Atom)