28.2.14

Limbă de vită cu sos tartar



Pe reteteretetareafan.blogspot.com urmariti cum se prepara limba de vita cu sos tartar.  
Pentru a le prepara se folosesc limba, vita, ceapa, morcovi, telina, salata verde.
Retete pot  fi folosite atat in gospodarii, cat si pentru preparatele din restaurante, sau alte unităţi de alimentaţie publică. Aceste retete sunt omologate si au fost folosit zeci de ani in restaurantele din tara. In ele gasiti operatiuni pregatitoare si tehnicile de preparare.

27.2.14

Creier de vită în aspic



Pe reteteretetareafan.blogspot.com urmariti cum se prepara creierul de vita in aspic.  
Pentru a le prepara se folosesc creier, vita, gogosri, ceapa, dafin, piper.
Retete pot  fi folosite atat in gospodarii, cat si pentru preparatele din restaurante, sau alte unităţi de alimentaţie publică. Aceste retete sunt omologate si au fost folosit zeci de ani in restaurantele din tara. In ele gasiti operatiuni pregatitoare si tehnicile de preparare.

26.2.14

Pateu de ficat de porc în aspic



Pe reteteretetareafan.blogspot.com urmariti cum se prepara pateul de ficat de porc in aspic.  
Pentru a le prepara se folosesc pateu, porc, unt, smantana, ceapa, piper, oua.
Retete pot  fi folosite atat in gospodarii, cat si pentru preparatele din restaurante, sau alte unităţi de alimentaţie publică. Aceste retete sunt omologate si au fost folosit zeci de ani in restaurantele din tara. In ele gasiti operatiuni pregatitoare si tehnicile de preparare.

24.2.14

Piftie din carne de curcan



Pe reteteretetareafan.blogspot.com urmariti cum se prepara piftia din carne de curcan.  
Pentru a le prepara se folosesc carne, curcan, morcovi, patrunjel, gelatina.
Retete pot  fi folosite atat in gospodarii, cat si pentru preparatele din restaurante, sau alte unităţi de alimentaţie publică. Aceste retete sunt omologate si au fost folosit zeci de ani in restaurantele din tara. In ele gasiti operatiuni pregatitoare si tehnicile de preparare.

23.2.14

Ouă umplute cu pateu de ficat



Pe reteteretetareafan.blogspot.com urmariti cum se prepara ouale umplute cu pateu de ficat.  
Pentru a le prepara se folosesc oua, pateu de ficat, salata verde.
Retete pot  fi folosite atat in gospodarii, cat si pentru preparatele din restaurante, sau alte unităţi de alimentaţie publică. Aceste retete sunt omologate si au fost folosit zeci de ani in restaurantele din tara. In ele gasiti operatiuni pregatitoare si tehnicile de preparare.

22.2.14

Ouă umplute cu legume



Pe reteteretetareafan.blogspot.com urmariti cum se prepara ouale umplute cu legume
Pentru a le prepara se folosesc oua, morcovi, telina, cartofi, mazare, fasole, branza, unt, smantana.

Ouă cu roşii şi ceaapă verde



Pe reteteretetareafan.blogspot.com urmariti cum se prepara ouale cu rosii si ceapa verde
Pentru a le prepara se folosesc rosii, ceapa verde, oua, smantana, mustar, patrunjel.
Retete pot  fi folosite atat in gospodarii, cat si pentru preparatele din restaurante, sau alte unităţi de alimentaţie publică. Aceste retete sunt omologate si au fost folosit zeci de ani in restaurantele din tara. In ele gasiti operatiuni pregatitoare si tehnicile de preparare.

20.2.14

Dovlecei cu cimbru



Pe reteteretetareafan.blogspot.com urmariti cum se dovlecei cu cimbru.
Pentru a le prepara se dovlecei, cimbru, vin, cascaval, faina,
Retete pot  fi folosite atat in gospodarii, cat si pentru preparatele din restaurante, sau alte unităţi de alimentaţie publică. Aceste retete sunt omologate si au fost folosit zeci de ani in restaurantele din tara. In ele gasiti operatiuni pregatitoare si tehnicile de preparare.

19.2.14

Dovlecei gratinaţi



Pe reteteretetareafan.blogspot.com urmariti cum se dovlecei gratinati.
Pentru a le prepara se dovlecei, cimbru, vin, cascaval, faina,
Retete pot  fi folosite atat in gospodarii, cat si pentru preparatele din restaurante, sau alte unităţi de alimentaţie publică. Aceste retete sunt omologate si au fost folosit zeci de ani in restaurantele din tara. In ele gasiti operatiuni pregatitoare si tehnicile de preparare.

18.2.14

Conopidă cu unt şi caşcaval



Pe reteteretetareafan.blogspot.com urmariti cum se prepara conopida cu unt si cascaval.
Pentru a le prepara se conopida, unt, cascaval, sare,
Retete pot  fi folosite atat in gospodarii, cat si pentru preparatele din restaurante, sau alte unităţi de alimentaţie publică. Aceste retete sunt omologate si au fost folosit zeci de ani in restaurantele din tara. In ele gasiti operatiuni pregatitoare si tehnicile de preparare.

17.2.14

Conopidă cu smântână



Pe reteteretetareafan.blogspot.com urmariti cum se prepara conopida cu smantana.
Pentru a le prepara se conopida, smantana, faina, ceapa, patrunjel,

16.2.14

Cartofi umpluţi



Pe reteteretetareafan.blogspot.com urmariti cum se prepara cartofi umpluti.
Pentru a le prepara se cartofi, branza telemea, unt, matgarina, patrunjel, boia, oua,
Retete pot  fi folosite atat in gospodarii, cat si pentru preparatele din restaurante, sau alte unităţi de alimentaţie publică. Aceste retete sunt omologate si au fost folosit zeci de ani in restaurantele din tara. In ele gasiti operatiuni pregatitoare si tehnicile de preparare.

15.2.14

Cartofi gratinaţi



Pe reteteretetareafan.blogspot.com urmariti cum se prepara cartofi gratinati.
Pentru a le prepara se cartofi, faina, margarina, oua, lapte, cascaval, pesmet,
Retete pot  fi folosite atat in gospodarii, cat si pentru preparatele din restaurante, sau alte unităţi de alimentaţie publică. Aceste retete sunt omologate si au fost folosit zeci de ani in restaurantele din tara. In ele gasiti operatiuni pregatitoare si tehnicile de preparare.

Pireu de spanac cu ochiuri româneşti



Pe reteteretetareafan.blogspot.com urmariti cum se prepara pireul de spanac cu ochiuri romanesti.
Pentru a le prepara se spanac, oua, otet, unt, sare,
Retete pot  fi folosite atat in gospodarii, cat si pentru preparatele din restaurante, sau alte unităţi de alimentaţie publică. Aceste retete sunt omologate si au fost folosit zeci de ani in restaurantele din tara. In ele gasiti operatiuni pregatitoare si tehnicile de preparare.

13.2.14

Pilaf cu praz



Pe reteteretetareafan.blogspot.com urmariti cum se prepara pilaf de praz.
Pentru a le prepara se praz, orez, ulei, pasta tomate, piper,
Retete pot  fi folosite atat in gospodarii, cat si pentru preparatele din restaurante, sau alte unităţi de alimentaţie publică. Aceste retete sunt omologate si au fost folosit zeci de ani in restaurantele din tara. In ele gasiti operatiuni pregatitoare si tehnicile de preparare.

12.2.14

Găluşte din griş cu piure de spanac



Pe reteteretetareafan.blogspot.com urmariti cum se prepara gaslustele de grus cu piure de spanac.
Pentru a le prepara se griș, spanac, lapte, oua, unt,
Retete pot  fi folosite atat in gospodarii, cat si pentru preparatele din restaurante, sau alte unităţi de alimentaţie publică. Aceste retete sunt omologate si au fost folosit zeci de ani in restaurantele din tara. In ele gasiti operatiuni pregatitoare si tehnicile de preparare.

11.2.14

Supă bună de pasăre



Pe reteteretetareafan.blogspot.com urmariti cum se prepara supa de pasare.
Pentru a le prepara se fasole carne, pui, morcovi, picioare, pastarnac, patrunjel, telina,
Retete pot  fi folosite atat in gospodarii, cat si pentru preparatele din restaurante, sau alte unităţi de alimentaţie publică. Aceste retete sunt omologate si au fost folosit zeci de ani in restaurantele din tara. In ele gasiti operatiuni pregatitoare si tehnicile de preparare.

10.2.14

Salata germană din ouă cu maioneză



Pe reteteretetareafan.blogspot.com urmariti cum se prepara salata germana din oua cu maioneza.
Pentru a le prepara se fasole oua, maioneza, zahar, piper, sunca, lamaie,
Retete pot  fi folosite atat in gospodarii, cat si pentru preparatele din restaurante, sau alte unităţi de alimentaţie publică. Aceste retete sunt omologate si au fost folosit zeci de ani in restaurantele din tara. In ele gasiti operatiuni pregatitoare si tehnicile de preparare.

9.2.14

Salata din fasole boabe



Pe reteteretetareafan.blogspot.com urmariti cum se prepara salata din fasole boabe.
Pentru a le prepara se fasole ceapa, otet, ulei, piper, marar,
Retete pot  fi folosite atat in gospodarii, cat si pentru preparatele din restaurante, sau alte unităţi de alimentaţie publică. Aceste retete sunt omologate si au fost folosit zeci de ani in restaurantele din tara. In ele gasiti operatiuni pregatitoare si tehnicile de preparare.

Ouă cu şuncă în aspic



Pe reteteretetareafan.blogspot.com urmariti cum se prepara ouale cu sunca in aspic.
Pentru a le prepara se branza sunca, oua, aspic, salata, verde, masline, gogosari,
Retete pot  fi folosite atat in gospodarii, cat si pentru preparatele din restaurante, sau alte unităţi de alimentaţie publică. Aceste retete sunt omologate si au fost folosit zeci de ani in restaurantele din tara. In ele gasiti operatiuni pregatitoare si tehnicile de preparare.

8.2.14

Salata Boeuf



Pe reteteretetareafan.blogspot.com urmariti cum se prepara salata Boeuf.
Pentru a le prepara se carne, vita, mustarm, mustar, castraveti, gogosari, piper,
Retete pot  fi folosite atat in gospodarii, cat si pentru preparatele din restaurante, sau alte unităţi de alimentaţie publică. Aceste retete sunt omologate si au fost folosit zeci de ani in restaurantele din tara. In ele gasiti operatiuni pregatitoare si tehnicile de preparare.

6.2.14

Rulou din carne de porc cu ouă în aspic



Pe reteteretetareafan.blogspot.com urmariti cum se prepara ruloul din carne de porc cu oua.
Pentru a le prepara se carne, porc, oua, salata, gogosari,
Retete pot  fi folosite atat in gospodarii, cat si pentru preparatele din restaurante, sau alte unităţi de alimentaţie publică. Aceste retete sunt omologate si au fost folosit zeci de ani in restaurantele din tara. In ele gasiti operatiuni pregatitoare si tehnicile de preparare.

Tartine calde Neptun


Pe reteteretetareafan.blogspot.com urmariti cum se prepara tartinele calde Neptun.
Pentru a le prepara se folosesc paine, morcovi, ciuperci, faina, lapte, ulei, sunca, cascaval, lamaie,
Retete pot  fi folosite atat in gospodarii, cat si pentru preparatele din restaurante, sau alte unităţi de alimentaţie publică. Aceste retete sunt omologate si au fost folosit zeci de ani in restaurantele din tara. In ele gasiti operatiuni pregatitoare si tehnicile de preparare.

5.2.14

Ciuperci din sos de lămâie a la grec



Pe reteteretetareafan.blogspot.com urmariti cum se prepara ciupercile din sos de lamaie a la grec.
Pentru a le prepara se branza ciuperci, patrunjel, marar, vin, ceapa, lamaie,
Retete pot  fi folosite atat in gospodarii, cat si pentru preparatele din restaurante, sau alte unităţi de alimentaţie publică. Aceste retete sunt omologate si au fost folosit zeci de ani in restaurantele din tara. In ele gasiti operatiuni pregatitoare si tehnicile de preparare.

4.2.14

Tartine calde cu legume


Pe reteteretetareafan.blogspot.com urmariti cum se prepara tartinele calde cu legume.
Pentru a le prepara se folosesc paine, morcovi, ciuperci, mazare, mere, salata verde, cascaval,
Retete pot  fi folosite atat in gospodarii, cat si pentru preparatele din restaurante, sau alte unităţi de alimentaţie publică. Aceste retete sunt omologate si au fost folosit zeci de ani in restaurantele din tara. In ele gasiti operatiuni pregatitoare si tehnicile de preparare.

Tartine calde cu ouă ochiuri, şuncă şi caşcaval


Pe reteteretetareafan.blogspot.com urmariti cum se prepara tartinele calde cu oua ochiuri, sunca si cascaval.

2.2.14

Rulou din carne de porc şi ciuperci


Pe reteteretetareafan.blogspot.com urmariti cum se prepara ruloul din carne de porc si ciuperci.
Pentru a le prepara se folosesc carne, porc, ciuperci, ceapa, piper, patrunjel, smantana,
Retete pot  fi folosite atat in gospodarii, cat si pentru preparatele din restaurante, sau alte unităţi de alimentaţie publică. Aceste retete sunt omologate si au fost folosit zeci de ani in restaurantele din tara. In ele gasiti operatiuni pregatitoare si tehnicile de preparare.

Parizer pane


Pe reteteretetareafan.blogspot.com urmariti cum se prepara parizerul pane.
Pentru a le prepara se folosesc parizer, oua, pesmet, faina, sare,
Retete pot  fi folosite atat in gospodarii, cat si pentru preparatele din restaurante, sau alte unităţi de alimentaţie publică. Aceste retete sunt omologate si au fost folosit zeci de ani in restaurantele din tara. In ele gasiti operatiuni pregatitoare si tehnicile de preparare.

1.2.14

Drob din măruntaie de porc


Pe reteteretetareafan.blogspot.com urmariti cum se prepara drobul din maruntaie d eporc
Pentru a le prepara se folosesc ficat, plamani, splina, limba, ceapa, faina, oua.