31.3.14

Chifteluţe cu sos de vin



Pe reteteretetareafan.blogspot.com urmariti cum se prepara chiftelutele cu sos de vin.   
Pentru a le prepara se folosesc carne, porc, vin, cartofi, oua, ceapa, faina, lamaie, piper.
Retete pot  fi folosite atat in gospodarii, cat si pentru preparatele din restaurante, sau alte unităţi de alimentaţie publică. Aceste retete sunt omologate si au fost folosit zeci de ani in restaurantele din tara. In ele gasiti operatiuni pregatitoare si tehnicile de preparare.

30.3.14

Chifteluţe cu sos de smântână



Pe reteteretetareafan.blogspot.com urmariti cum se prepara chiftelutele cu sos de smantana  
Pentru a le prepara se folosesc smantana, carne, porc, vita, ceapa, cartofi, oua, faina, patrunjel.
Retete pot  fi folosite atat in gospodarii, cat si pentru preparatele din restaurante, sau alte unităţi de alimentaţie publică. Aceste retete sunt omologate si au fost folosit zeci de ani in restaurantele din tara. In ele gasiti operatiuni pregatitoare si tehnicile de preparare.

Castreveţi umpluţi



Pe reteteretetareafan.blogspot.com urmariti cum se prepara castravetii umpluti.  
Pentru a le prepara se folosesc castraveti, carne, vita, porc, orez, rosii, tomate, ceapa, faina, patrunjel, marar.
Retete pot  fi folosite atat in gospodarii, cat si pentru preparatele din restaurante, sau alte unităţi de alimentaţie publică. Aceste retete sunt omologate si au fost folosit zeci de ani in restaurantele din tara. In ele gasiti operatiuni pregatitoare si tehnicile de preparare.

29.3.14

Varză umplută cu carne de vită



Pe reteteretetareafan.blogspot.com urmariti cum se prepara varza umpluta cu carne de vita.  
Pentru a le prepara se folosesc carne, vita, varza, orez, ceapa, smantana, oraz.
Retete pot  fi folosite atat in gospodarii, cat si pentru preparatele din restaurante, sau alte unităţi de alimentaţie publică. Aceste retete sunt omologate si au fost folosit zeci de ani in restaurantele din tara. In ele gasiti operatiuni pregatitoare si tehnicile de preparare.

Ruladă din carne de vită cu ficăţei de pasăre



Pe reteteretetareafan.blogspot.com urmariti cum se prepara rulada din carne de vita cu ficatei de pasare.  
Pentru a le prepara se folosesc carne, vita, pasare, ficatei, slanina, oua, lapte.
Retete pot  fi folosite atat in gospodarii, cat si pentru preparatele din restaurante, sau alte unităţi de alimentaţie publică. Aceste retete sunt omologate si au fost folosit zeci de ani in restaurantele din tara. In ele gasiti operatiuni pregatitoare si tehnicile de preparare.

27.3.14

Macaroane cu carne de vită


Pe reteteretetareafan.blogspot.com urmariti cum se prepara macaroanele cu carne de vita.  
Pentru a le prepara se folosesc carne, vita, maracroane, unt, cascaval, ulei, ceapa. 
Retete pot  fi folosite atat in gospodarii, cat si pentru preparatele din restaurante, sau alte unităţi de alimentaţie publică. Aceste retete sunt omologate si au fost folosit zeci de ani in restaurantele din tara. In ele gasiti operatiuni pregatitoare si tehnicile de preparare. 

26.3.14

Sărmăluţe în foi de ştevie



Pe reteteretetareafan.blogspot.com urmariti cum se prepara sarmalutele in foi de stevie.  
Pentru a le prepara se folosesc stevie, carne, orez, porc, vita, marar, piper.
Retete pot  fi folosite atat in gospodarii, cat si pentru preparatele din restaurante, sau alte unităţi de alimentaţie publică. Aceste retete sunt omologate si au fost folosit zeci de ani in restaurantele din tara. In ele gasiti operatiuni pregatitoare si tehnicile de preparare.

24.3.14

Chifteluţe cu tarhon


Pe reteteretetareafan.blogspot.com urmariti cum se prepara chiftelutele tarhon.  
Pentru a le prepara se folosesc tarhon, carne, vita, porc, ceapa, cartofi, oua.
Retete pot  fi folosite atat in gospodarii, cat si pentru preparatele din restaurante, sau alte unităţi de alimentaţie publică. Aceste retete sunt omologate si au fost folosit zeci de ani in restaurantele din tara. In ele gasiti operatiuni pregatitoare si tehnicile de preparare.

Chifteluţe cu ciuperci şi sos de smântână


Pe reteteretetareafan.blogspot.com urmariti cum se prepara chiftelutele cu ciuperci si sos de smantana.  
Pentru a le prepara se folosesc ciuperci, smantana, carne, vita, porc, ceapa, paine.
Retete pot  fi folosite atat in gospodarii, cat si pentru preparatele din restaurante, sau alte unităţi de alimentaţie publică. Aceste retete sunt omologate si au fost folosit zeci de ani in restaurantele din tara. In ele gasiti operatiuni pregatitoare si tehnicile de preparare.

23.3.14

Creier de vită cu salată a la rus în aspic



Pe reteteretetareafan.blogspot.com urmariti cum se prepara creier de vita cu salta a la rus in aspic.  
Pentru a le prepara se folosesc creier, vita, salata, aspic, ceapa, piper, dafin, otat, maioneza.
Retete pot  fi folosite atat in gospodarii, cat si pentru preparatele din restaurante, sau alte unităţi de alimentaţie publică. Aceste retete sunt omologate si au fost folosit zeci de ani in restaurantele din tara. In ele gasiti operatiuni pregatitoare si tehnicile de preparare.

Pateu din ficat de porc în aspic



Pe reteteretetareafan.blogspot.com urmariti cum se prepara pateu din ficat de porc in aspic.  
Pentru a le prepara se folosesc pateu, ficat, porc, aspic, unt, smantana, ceapa, oua, piper.
Retete pot  fi folosite atat in gospodarii, cat si pentru preparatele din restaurante, sau alte unităţi de alimentaţie publică. Aceste retete sunt omologate si au fost folosit zeci de ani in restaurantele din tara. In ele gasiti operatiuni pregatitoare si tehnicile de preparare.

22.3.14

Piftie din carne de curcan



Pe reteteretetareafan.blogspot.com urmariti cum se prepara piftia din carne de curcan.  
Pentru a le prepara se folosesc carne, curcan, morcovi, patrunjel, ceapa, oua, gelatina, telina, usturoi.
Retete pot  fi folosite atat in gospodarii, cat si pentru preparatele din restaurante, sau alte unităţi de alimentaţie publică. Aceste retete sunt omologate si au fost folosit zeci de ani in restaurantele din tara. In ele gasiti operatiuni pregatitoare si tehnicile de preparare.

20.3.14

Ouă umplute cu pateu de ficat



Pe reteteretetareafan.blogspot.com urmariti cum se prepara ouale umplute cu pateu de ficat.  
Pentru a le prepara se folosesc oua, pateu ficat, salata verde.
Retete pot  fi folosite atat in gospodarii, cat si pentru preparatele din restaurante, sau alte unităţi de alimentaţie publică. Aceste retete sunt omologate si au fost folosit zeci de ani in restaurantele din tara. In ele gasiti operatiuni pregatitoare si tehnicile de preparare.

19.3.14

Ouă cu roşii şi ceapă



Pe reteteretetareafan.blogspot.com urmariti cum se prepara ouale cu rosii si ceapa.  
Pentru a le prepara se folosesc oua, rosii, ceapa, smantana, mustar, patrunjel.
Retete pot  fi folosite atat in gospodarii, cat si pentru preparatele din restaurante, sau alte unităţi de alimentaţie publică. Aceste retete sunt omologate si au fost folosit zeci de ani in restaurantele din tara. In ele gasiti operatiuni pregatitoare si tehnicile de preparare.

17.3.14

Ouă Cazino



Pe reteteretetareafan.blogspot.com urmariti cum se prepara ouale Cazino.  
Pentru a le prepara se folosesc oua, mustar, maioneza, salata verde, piper.
Retete pot  fi folosite atat in gospodarii, cat si pentru preparatele din restaurante, sau alte unităţi de alimentaţie publică. Aceste retete sunt omologate si au fost folosit zeci de ani in restaurantele din tara. In ele gasiti operatiuni pregatitoare si tehnicile de preparare.

16.3.14

Roşii umplute cu salată a la rus



Pe reteteretetareafan.blogspot.com urmariti cum se prepara rosiile umplute cu salata a la rus.  
Pentru a le prepara se folosesc rosii, salata, patrunjel, oua, maioneza.
Retete pot  fi folosite atat in gospodarii, cat si pentru preparatele din restaurante, sau alte unităţi de alimentaţie publică. Aceste retete sunt omologate si au fost folosit zeci de ani in restaurantele din tara. In ele gasiti operatiuni pregatitoare si tehnicile de preparare.

Ardei umpluţi cu salată de vinete şi roşii



Pe reteteretetareafan.blogspot.com urmariti cum se prepara ardeii umpluti cu salata de vinete si rosii.  

15.3.14

Icre din brânză cu roşii



Pe reteteretetareafan.blogspot.com urmariti cum se prepara icrele din branza cu rosii.  
Pentru a le prepara se folosesc icre, branza, rosii, branza, cepa, lamaie, boia.
Retete pot  fi folosite atat in gospodarii, cat si pentru preparatele din restaurante, sau alte unităţi de alimentaţie publică. Aceste retete sunt omologate si au fost folosit zeci de ani in restaurantele din tara. In ele gasiti operatiuni pregatitoare si tehnicile de preparare.

13.3.14

Creier de vită îb aspic



Pe reteteretetareafan.blogspot.com urmariti cum se prepara creierul de vita in aspic.  
Pentru a le prepara se folosesc creier, vita, moercovi, ceapa, dafin, piper, gososari.
Retete pot  fi folosite atat in gospodarii, cat si pentru preparatele din restaurante, sau alte unităţi de alimentaţie publică. Aceste retete sunt omologate si au fost folosit zeci de ani in restaurantele din tara. In ele gasiti operatiuni pregatitoare si tehnicile de preparare.

12.3.14

Crochete din şuncă cu sos tartar



Pe reteteretetareafan.blogspot.com urmariti cum se prepara crochetele din sunca cu sos tartar.  
Pentru a le prepara se folosesc sunca presata, lapte, oua, faina, pesmet, margarina.
Retete pot  fi folosite atat in gospodarii, cat si pentru preparatele din restaurante, sau alte unităţi de alimentaţie publică. Aceste retete sunt omologate si au fost folosit zeci de ani in restaurantele din tara. In ele gasiti operatiuni pregatitoare si tehnicile de preparare.

10.3.14

Limbă de vită cu sos tartar



Pe reteteretetareafan.blogspot.com urmariti cum se prepara limba de vita cu sos tartar.  
Pentru a le prepara se folosesc limba, vita, ceapa, morcovi, salata verde.
Retete pot  fi folosite atat in gospodarii, cat si pentru preparatele din restaurante, sau alte unităţi de alimentaţie publică. Aceste retete sunt omologate si au fost folosit zeci de ani in restaurantele din tara. In ele gasiti operatiuni pregatitoare si tehnicile de preparare.

9.3.14

Pateu din ficat de porc în aspic



Pe reteteretetareafan.blogspot.com urmariti cum se prepara pateul din ficat de porc in aspic.  
Pentru a le prepara se folosesc ficat, porc, smantana, ceapa, piper, oua, coniac.
Retete pot  fi folosite atat in gospodarii, cat si pentru preparatele din restaurante, sau alte unităţi de alimentaţie publică. Aceste retete sunt omologate si au fost folosit zeci de ani in restaurantele din tara. In ele gasiti operatiuni pregatitoare si tehnicile de preparare.

8.3.14

Liptauer



Pe reteteretetareafan.blogspot.com urmariti cum se prepara Liptauer.
Pentru a le prepara se branza telemea, branza vaca, smantana, unt, piper, salata verde. 
Retete pot  fi folosite atat in gospodarii, cat si pentru preparatele din restaurante, sau alte unităţi de alimentaţie publică. 

6.3.14

Tarte pentru umplut



Pe reteteretetareafan.blogspot.com urmariti cum se prepara tartele pentru umplut.
Pentru a le prepara se faina, oua, sare, unt,
Retete pot  fi folosite atat in gospodarii, cat si pentru preparatele din restaurante, sau alte unităţi de alimentaţie publică. Aceste retete sunt omologate si au fost folosit zeci de ani in restaurantele din tara. In ele gasiti operatiuni pregatitoare si tehnicile de preparare.

5.3.14

Piftie din carne de curcan



Pe reteteretetareafan.blogspot.com urmariti cum se prepara piftia cu carne de curcan.  
Pentru a le prepara se folosesc carne, curcan, morcovi, patrunjel, ceapa, gelatina, telina.
Retete pot  fi folosite atat in gospodarii, cat si pentru preparatele din restaurante, sau alte unităţi de alimentaţie publică. Aceste retete sunt omologate si au fost folosit zeci de ani in restaurantele din tara. In ele gasiti operatiuni pregatitoare si tehnicile de preparare.

4.3.14

Ouă umplute cu pateu de ficat



Pe reteteretetareafan.blogspot.com urmariti cum se prepara ouăle umplute cu pateu de ficat.  
Pentru a le prepara se folosesc oua, ficat, salata.
Retete pot  fi folosite atat in gospodarii, cat si pentru preparatele din restaurante, sau alte unităţi de alimentaţie publică. Aceste retete sunt omologate si au fost folosit zeci de ani in restaurantele din tara. In ele gasiti operatiuni pregatitoare si tehnicile de preparare.

3.3.14

Ouă cu roşii şi ceapă verde


Pe reteteretetareafan.blogspot.com urmariti cum se prepara ouăle rosii si ceapa verde.  
Pentru a le prepara se folosesc oua, ceapa verde, smantana, mustar, sare.
Retete pot  fi folosite atat in gospodarii, cat si pentru preparatele din restaurante, sau alte unităţi de alimentaţie publică. Aceste retete sunt omologate si au fost folosit zeci de ani in restaurantele din tara. In ele gasiti operatiuni pregatitoare si tehnicile de preparare.