30.4.14

Rulou cu pastă din şuncă



Pe reteteretetareafan.blogspot.com urmariti cum se prepara rulou cu pasta din sunca.
Pentru a le prepara se folosesc sunca,presta, unt, smantana, piper, foietaj.
Retete pot  fi folosite atat in gospodarii, cat si pentru preparatele din restaurante, sau alte unităţi de alimentaţie publică. Aceste retete sunt omologate si au fost folosit zeci de ani in restaurantele din tara. In ele gasiti operatiuni pregatitoare si tehnicile de preparare.

29.4.14

Rulou cu pastă din brânză



Pe reteteretetareafan.blogspot.com urmariti cum se prepara rulou cu pasta din branza.
Pentru a le prepara se folosesc branza, pasta, foietaj.
Retete pot  fi folosite atat in gospodarii, cat si pentru preparatele din restaurante, sau alte unităţi de alimentaţie publică. Aceste retete sunt omologate si au fost folosit zeci de ani in restaurantele din tara. In ele gasiti operatiuni pregatitoare si tehnicile de preparare.

28.4.14

Salată de pasăre în aspic


Pe reteteretetareafan.blogspot.com urmariti cum se prepara salata de pasare in aspic.
Pentru a le prepara se folosesc carne, pasare, salata verde.
Retete pot  fi folosite atat in gospodarii, cat si pentru preparatele din restaurante, sau alte unităţi de alimentaţie publică. Aceste retete sunt omologate si au fost folosit zeci de ani in restaurantele din tara. In ele gasiti operatiuni pregatitoare si tehnicile de preparare.

27.4.14

Conopidă poloneză



Pe reteteretetareafan.blogspot.com urmariti cum se prepara conopida poloneza.
Pentru a le prepara se folosesc conopida, margarina, pesmet, sare.
Retete pot  fi folosite atat in gospodarii, cat si pentru preparatele din restaurante, sau alte unităţi de alimentaţie publică. Aceste retete sunt omologate si au fost folosit zeci de ani in restaurantele din tara. In ele gasiti operatiuni pregatitoare si tehnicile de preparare.

26.4.14

Conopidă gratinată cu ciuperci



Pe reteteretetareafan.blogspot.com urmariti cum se prepara conopida gratinata cu ciuperci.
Pentru a le prepara se folosesc conopida, ciuperci, margarina, faina, lapte, oua.

24.4.14

Conopidă cu sos de smântână



Pe reteteretetareafan.blogspot.com urmariti cum se prepara conopida cu sos de smantana.
Pentru a le prepara se folosesc conopida, smantana, unt, sare.
Retete pot  fi folosite atat in gospodarii, cat si pentru preparatele din restaurante, sau alte unităţi de alimentaţie publică. Aceste retete sunt omologate si au fost folosit zeci de ani in restaurantele din tara. In ele gasiti operatiuni pregatitoare si tehnicile de preparare.

23.4.14

Chifteluţe de legume cu piure de spanac



Pe reteteretetareafan.blogspot.com urmariti cum se prepara chiftelute de legume cu piure de spanac.
Pentru a le prepara se folosesc spanac, cartofi, morcovi, telina, oua, ceapa, piper.
Retete pot  fi folosite atat in gospodarii, cat si pentru preparatele din restaurante, sau alte unităţi de alimentaţie publică. Aceste retete sunt omologate si au fost folosit zeci de ani in restaurantele din tara. In ele gasiti operatiuni pregatitoare si tehnicile de preparare.

22.4.14

Chifteluţe din cartofi cu mazăre



Pe reteteretetareafan.blogspot.com urmariti cum se prepara chiftelute din cartofi cu mazare.
Pentru a le prepara se folosesc cartofi, mazare, oua, faina, unt, zahar.
Retete pot  fi folosite atat in gospodarii, cat si pentru preparatele din restaurante, sau alte unităţi de alimentaţie publică. Aceste retete sunt omologate si au fost folosit zeci de ani in restaurantele din tara. In ele gasiti operatiuni pregatitoare si tehnicile de preparare.

Cartofi umpluţi cu orez



Pe reteteretetareafan.blogspot.com urmariti cum se prepara cartofi umpluti cu orez.
Pentru a le prepara se folosesc cartofi, orez, ceapa, ulei, patrunjel, smantana, lamaie.

21.4.14

Cartofi fierţi cu unt



Pentru a le prepara se folosesc cartofi, unt, patrunjel, sare.
Retete pot  fi folosite atat in gospodarii, cat si pentru preparatele din restaurante, sau alte unităţi de alimentaţie publică. Aceste retete sunt omologate si au fost folosit zeci de ani in restaurantele din tara. In ele gasiti operatiuni pregatitoare si tehnicile de preparare.

20.4.14

Cartofi cu smântână ardeleneşti



Pe reteteretetareafan.blogspot.com urmariti cum se prepara cartofi cu smantana ardelenesti.
Pentru a le prepara se folosesc cartofi, smantana, faina, dafin, boia, ulei.
Retete pot  fi folosite atat in gospodarii, cat si pentru preparatele din restaurante, sau alte unităţi de alimentaţie publică. Aceste retete sunt omologate si au fost folosit zeci de ani in restaurantele din tara. In ele gasiti operatiuni pregatitoare si tehnicile de preparare.

18.4.14

Ciorbă cu urzici plus



Pe reteteretetareafan.blogspot.com urmariti cum se prepara ciorba cu urzici.
Pentru a le prepara se folosesc urzici, ceapa, morcovi, telina, leustean.
Retete pot  fi folosite atat in gospodarii, cat si pentru preparatele din restaurante, sau alte unităţi de alimentaţie publică. Aceste retete sunt omologate si au fost folosit zeci de ani in restaurantele din tara. In ele gasiti operatiuni pregatitoare si tehnicile de preparare.

17.4.14

Ciorbă cu lobodă plus



Pe reteteretetareafan.blogspot.com urmariti cum se prepara ciorba cu loboda.
Pentru a le prepara se folosesc loboda, ceapa, morcovi, orez, oua, leustean.
Retete pot  fi folosite atat in gospodarii, cat si pentru preparatele din restaurante, sau alte unităţi de alimentaţie publică. Aceste retete sunt omologate si au fost folosit zeci de ani in restaurantele din tara. In ele gasiti operatiuni pregatitoare si tehnicile de preparare.

16.4.14

Ciorbă cu fasole boabe



Pe reteteretetareafan.blogspot.com urmariti cum se prepara ciorba cufasole boabe.
Pentru a le prepara se folosesc fasole, ceapa, morcovi, telina, usturoi.
Retete pot  fi folosite atat in gospodarii, cat si pentru preparatele din restaurante, sau alte unităţi de alimentaţie publică. Aceste retete sunt omologate si au fost folosit zeci de ani in restaurantele din tara. In ele gasiti operatiuni pregatitoare si tehnicile de preparare.

15.4.14

Ciorbă bulgărească



Pe reteteretetareafan.blogspot.com urmariti cum se prepara ciorba bulgaresca.
Pentru a le prepara se folosesc ceapa, rosii, cartifi, fidea.
Retete pot  fi folosite atat in gospodarii, cat si pentru preparatele din restaurante, sau alte unităţi de alimentaţie publică. Aceste retete sunt omologate si au fost folosit zeci de ani in restaurantele din tara. In ele gasiti operatiuni pregatitoare si tehnicile de preparare.

13.4.14

Pastă din şuncă în aspic



Pe reteteretetareafan.blogspot.com urmariti cum se prepara pasta din sunca in aspic.  
Pentru a le prepara se folosesc sunca presata, asmantana, unt, piper, coniac, patrunjel.
Retete pot  fi folosite atat in gospodarii, cat si pentru preparatele din restaurante, sau alte unităţi de alimentaţie publică. Aceste retete sunt omologate si au fost folosit zeci de ani in restaurantele din tara. In ele gasiti operatiuni pregatitoare si tehnicile de preparare.

12.4.14

Ciulama de pui cu mămăliguţă



Pe reteteretetareafan.blogspot.com urmariti cum se prepara ciulamaua de pui cu mamaliguta.
Pentru a le prepara se folosesc carne, pui, malai, margarina, faina, morcovi, telina.
Retete pot  fi folosite atat in gospodarii, cat si pentru preparatele din restaurante, sau alte unităţi de alimentaţie publică. Aceste retete sunt omologate si au fost folosit zeci de ani in restaurantele din tara. In ele gasiti operatiuni pregatitoare si tehnicile de preparare.

10.4.14

Blanchete de pui cu orez



Pe reteteretetareafan.blogspot.com urmariti cum se prepara blanchetele de pui cu orez.
Pentru a le prepara se folosesc carne, pui, orez, margarina, faina, lamaie.
Retete pot  fi folosite atat in gospodarii, cat si pentru preparatele din restaurante, sau alte unităţi de alimentaţie publică. Aceste retete sunt omologate si au fost folosit zeci de ani in restaurantele din tara. In ele gasiti operatiuni pregatitoare si tehnicile de preparare.

8.4.14

Sărmăluţe în foi de ştevie



Pe reteteretetareafan.blogspot.com urmariti cum se prepara sarmalutele in foi de stevie   
Pentru a le prepara se folosesc carne, vita, orez, stevie, marar, ceapa, faina.
Retete pot  fi folosite atat in gospodarii, cat si pentru preparatele din restaurante, sau alte unităţi de alimentaţie publică. Aceste retete sunt omologate si au fost folosit zeci de ani in restaurantele din tara. In ele gasiti operatiuni pregatitoare si tehnicile de preparare.

7.4.14

Perişoare cu verdeaţă



Pe reteteretetareafan.blogspot.com urmariti cum se prepara perisoarele cu verdeata.   
Pentru a le prepara se folosesc carne, pui, vita, porc, ceapa, paine, oua, smantana.
Retete pot  fi folosite atat in gospodarii, cat si pentru preparatele din restaurante, sau alte unităţi de alimentaţie publică. Aceste retete sunt omologate si au fost folosit zeci de ani in restaurantele din tara. In ele gasiti operatiuni pregatitoare si tehnicile de preparare.

6.4.14

Friptură din carne de pui cu sos tomat



Pe reteteretetareafan.blogspot.com urmariti cum se prepara friptura din carne de pui cu sos tomat.   
Pentru a le prepara se folosesc carne, pui, tomate, piper, cimbru, usturoi, vin.
Retete pot  fi folosite atat in gospodarii, cat si pentru preparatele din restaurante, sau alte unităţi de alimentaţie publică. Aceste retete sunt omologate si au fost folosit zeci de ani in restaurantele din tara. In ele gasiti operatiuni pregatitoare si tehnicile de preparare.

Friptură din carne de curcan la tavă cu varză călită



Pe reteteretetareafan.blogspot.com urmariti cum se prepara friptura din carne de curcan la tava cu varza calita.   
Pentru a le prepara se folosesc carne, curcan, varza, ulei, sare.
Retete pot  fi folosite atat in gospodarii, cat si pentru preparatele din restaurante, sau alte unităţi de alimentaţie publică. Aceste retete sunt omologate si au fost folosit zeci de ani in restaurantele din tara. In ele gasiti operatiuni pregatitoare si tehnicile de preparare.

5.4.14

Curcan la tavă cu sos de ciuperci



Pe reteteretetareafan.blogspot.com urmariti cum se prepara curcan la tava cu sos de ciuperci Pentru a le prepara se folosesc carne, curcan, ciuperci, ulei, sos, sare.
Retete pot  fi folosite atat in gospodarii, cat si pentru preparatele din restaurante, sau alte unităţi de alimentaţie publică. Aceste retete sunt omologate si au fost folosit zeci de ani in restaurantele din tara. In ele gasiti operatiuni pregatitoare si tehnicile de preparare.

3.4.14

Crochete din carne de pui cu mazăre



Pe reteteretetareafan.blogspot.com urmariti cum se prepara crochetele de pui cu mazare.   
Pentru a le prepara se folosesc carne, pui, mazare, ceapa, unt, faina, lpate, oua.
Retete pot  fi folosite atat in gospodarii, cat si pentru preparatele din restaurante, sau alte unităţi de alimentaţie publică. Aceste retete sunt omologate si au fost folosit zeci de ani in restaurantele din tara. In ele gasiti operatiuni pregatitoare si tehnicile de preparare.