31.5.14

Dovlecei cu unt şi smântână



Pe reteteretetareafan.blogspot.com urmariti cum se prepara dovlecei cu unt si smantana.
Pentru a le prepara se folosesc devlecel, smantana, unt, sare.
Retete pot  fi folosite atat in gospodarii, cat si pentru preparatele din restaurante, sau alte unităţi de alimentaţie publică. Aceste retete sunt omologate si au fost folosit zeci de ani in restaurantele din tara. In ele gasiti operatiuni pregatitoare si tehnicile de preparare.

29.5.14

Dovlecei cu smântână



Pe reteteretetareafan.blogspot.com urmariti cum se prepara dovlecei cu smantana.
Pentru a le prepara se folosesc devlecel, smantana, ceapa, faina, marar.
Retete pot  fi folosite atat in gospodarii, cat si pentru preparatele din restaurante, sau alte unităţi de alimentaţie publică. Aceste retete sunt omologate si au fost folosit zeci de ani in restaurantele din tara. In ele gasiti operatiuni pregatitoare si tehnicile de preparare.

27.5.14

Cremă din spanac



Pe reteteretetareafan.blogspot.com urmariti cum se prepara crema din spanac.
Pentru a le prepara se folosesc spanac, ceapa, margarina, lapte, paine.
Retete pot  fi folosite atat in gospodarii, cat si pentru preparatele din restaurante, sau alte unităţi de alimentaţie publică. Aceste retete sunt omologate si au fost folosit zeci de ani in restaurantele din tara. In ele gasiti operatiuni pregatitoare si tehnicile de preparare.

Cremă din orez



Pe reteteretetareafan.blogspot.com urmariti cum se prepara crema din orez.
Pentru a le prepara se folosesc orez, oua, margarina, lapte, paine.
Retete pot  fi folosite atat in gospodarii, cat si pentru preparatele din restaurante, sau alte unităţi de alimentaţie publică. Aceste retete sunt omologate si au fost folosit zeci de ani in restaurantele din tara. In ele gasiti operatiuni pregatitoare si tehnicile de preparare.

26.5.14

Crema din mazăre



Pe reteteretetareafan.blogspot.com urmariti cum se prepara crema din mazare.
Pentru a le prepara se folosesc mazare, ceapa, margarină, oua, lapte, paine.
Retete pot  fi folosite atat in gospodarii, cat si pentru preparatele din restaurante, sau alte unităţi de alimentaţie publică. Aceste retete sunt omologate si au fost folosit zeci de ani in restaurantele din tara. In ele gasiti operatiuni pregatitoare si tehnicile de preparare.

25.5.14

Crema din legume



Pe reteteretetareafan.blogspot.com urmariti cum se prepara crema din legume.
Pentru a le prepara se folosesc morcovi, ceapa, cartofi, telina, mazare, oua.
Retete pot  fi folosite atat in gospodarii, cat si pentru preparatele din restaurante, sau alte unităţi de alimentaţie publică. Aceste retete sunt omologate si au fost folosit zeci de ani in restaurantele din tara. In ele gasiti operatiuni pregatitoare si tehnicile de preparare.

24.5.14

Crema din fasole boabe



Pe reteteretetareafan.blogspot.com urmariti cum se prepara crema din fasole boabe.
Pentru a le prepara se folosesc fasole boabe, patrunjel, morcovi, ceapa, faina.
Retete pot  fi folosite atat in gospodarii, cat si pentru preparatele din restaurante, sau alte unităţi de alimentaţie publică. Aceste retete sunt omologate si au fost folosit zeci de ani in restaurantele din tara. In ele gasiti operatiuni pregatitoare si tehnicile de preparare.

23.5.14

Salată din ţelină



Pe reteteretetareafan.blogspot.com urmariti cum se prepara salata din telina.
Pentru a le prepara se folosesc telina, maioneza, iurt, lamaie, sare.
Retete pot  fi folosite atat in gospodarii, cat si pentru preparatele din restaurante, sau alte unităţi de alimentaţie publică. Aceste retete sunt omologate si au fost folosit zeci de ani in restaurantele din tara. In ele gasiti operatiuni pregatitoare si tehnicile de preparare.

21.5.14

Cremă din conopidă



Pe reteteretetareafan.blogspot.com urmariti cum se prepara crema din conopida.
Pentru a le prepara se folosesc conopida, ceapa, faina, lpate, margarina.
Retete pot  fi folosite atat in gospodarii, cat si pentru preparatele din restaurante, sau alte unităţi de alimentaţie publică. Aceste retete sunt omologate si au fost folosit zeci de ani in restaurantele din tara. In ele gasiti operatiuni pregatitoare si tehnicile de preparare.

17.5.14

Salată de pasăre



Pe reteteretetareafan.blogspot.com urmariti cum se prepara salata de pasare.
Pentru a le prepara se folosesc carne, pui, cartofi, telina, mere, mustar, mere.
Retete pot  fi folosite atat in gospodarii, cat si pentru preparatele din restaurante, sau alte unităţi de alimentaţie publică. Aceste retete sunt omologate si au fost folosit zeci de ani in restaurantele din tara. In ele gasiti operatiuni pregatitoare si tehnicile de preparare.

15.5.14

Salată din crudităţi cu sos kecthup


Pe reteteretetareafan.blogspot.com urmariti cum se prepara salata din cruditati cu sos keckhup. 
Pentru a le prepara se folosesc morcovi, telina, sfecla rosie, varza alba, rosii, ardei gras, smantana. 
Retete pot  fi folosite atat in gospodarii, cat si pentru preparatele din restaurante, sau alte unităţi de alimentaţie publică. Aceste retete sunt omologate si au fost folosit zeci de ani in restaurantele din tara. In ele gasiti operatiuni pregatitoare si tehnicile de preparare. 

14.5.14

Salată din crudităţi



Pe reteteretetareafan.blogspot.com urmariti cum se prepara salata din cruditati.
Pentru a le prepara se folosesc morcovi, telina, lamaie, sare, mere, salata verde.
Retete pot  fi folosite atat in gospodarii, cat si pentru preparatele din restaurante, sau alte unităţi de alimentaţie publică. Aceste retete sunt omologate si au fost folosit zeci de ani in restaurantele din tara. In ele gasiti operatiuni pregatitoare si tehnicile de preparare.

13.5.14

Rulou din parizer cu branza



Pe reteteretetareafan.blogspot.com urmariti cum se prepara rulou din parizer cu branza.
Pentru a le prepara se folosesc parizer, branza telemea, unt, boia ardei. chimen.
Retete pot  fi folosite atat in gospodarii, cat si pentru preparatele din restaurante, sau alte unităţi de alimentaţie publică. Aceste retete sunt omologate si au fost folosit zeci de ani in restaurantele din tara. In ele gasiti operatiuni pregatitoare si tehnicile de preparare.

Rulou cu pateu de ficat



Pe reteteretetareafan.blogspot.com urmariti cum se prepara rulou cu pateu de ficat.
Pentru a le prepara se folosesc pateu ficat, foietaj.

11.5.14

Ruladă din omletă cu spanac



Pe reteteretetareafan.blogspot.com urmariti cum se prepara rulada din omleta cu spanac.
Pentru a le prepara se folosesc oua, spanac, sunca presata, smantana, piper, ulei.
Retete pot  fi folosite atat in gospodarii, cat si pentru preparatele din restaurante, sau alte unităţi de alimentaţie publică. Aceste retete sunt omologate si au fost folosit zeci de ani in restaurantele din tara. In ele gasiti operatiuni pregatitoare si tehnicile de preparare.

10.5.14

Mule de şuncă în aspic



Pe reteteretetareafan.blogspot.com urmariti cum se prepara mule de sunca in aspic
Pentru a le prepara se folosesc sunca presata, oua, gogosari, patrunjel.
Retete pot  fi folosite atat in gospodarii, cat si pentru preparatele din restaurante, sau alte unităţi de alimentaţie publică. Aceste retete sunt omologate si au fost folosit zeci de ani in restaurantele din tara. In ele gasiti operatiuni pregatitoare si tehnicile de preparare.

9.5.14

Muşchi de vită în aspic


Pe reteteretetareafan.blogspot.com urmariti cum se prepara muschiul de vita in aspic.
Pentru a le prepara se folosesc carne, vita, morcovi, salata verde, castraveti.
Retete pot  fi folosite atat in gospodarii, cat si pentru preparatele din restaurante, sau alte unităţi de alimentaţie publică. Aceste retete sunt omologate si au fost folosit zeci de ani in restaurantele din tara. In ele gasiti operatiuni pregatitoare si tehnicile de preparare.

7.5.14

Salată orientală cu maioneză



Pe reteteretetareafan.blogspot.com urmariti cum se prepara salata orientala cu maioneza.
Pentru a le prepara se folosesc cartofi, maioneza, ceapa, mustar, patrunjel, piper.
Retete pot  fi folosite atat in gospodarii, cat si pentru preparatele din restaurante, sau alte unităţi de alimentaţie publică. Aceste retete sunt omologate si au fost folosit zeci de ani in restaurantele din tara. In ele gasiti operatiuni pregatitoare si tehnicile de preparare.

5.5.14

Salată de vară



Pe reteteretetareafan.blogspot.com urmariti cum se prepara salata orientala de vara.
Pentru a le prepara se folosesc cartofi, ceapa, castraveti, ardei, masline.

4.5.14

Salată din crudităţi cu şuncă şi brânză telemea



Pe reteteretetareafan.blogspot.com urmariti cum se prepara salata din cruditati cu sunca si branza telemea.
Pentru a le prepara se folosesc sunca,presta, branza telemea, telina, morcovi, erdei, ceapa, ardei, patrunjel.
Retete pot  fi folosite atat in gospodarii, cat si pentru preparatele din restaurante, sau alte unităţi de alimentaţie publică. Aceste retete sunt omologate si au fost folosit zeci de ani in restaurantele din tara. In ele gasiti operatiuni pregatitoare si tehnicile de preparare.

3.5.14

Salată de crudităţi cu limbă de vita sau porc



Pe reteteretetareafan.blogspot.com urmariti cum se prepara rulou cu salata de cruditati cu limba de vita sau porc.
Pentru a le prepara se folosesc limba, vita, porc, rosii, ardei, ceapa, oua, lamaie.
Retete pot  fi folosite atat in gospodarii, cat si pentru preparatele din restaurante, sau alte unităţi de alimentaţie publică. Aceste retete sunt omologate si au fost folosit zeci de ani in restaurantele din tara. In ele gasiti operatiuni pregatitoare si tehnicile de preparare.

Salată franceză



Pe reteteretetareafan.blogspot.com urmariti cum se prepara salta franceza.
Pentru a le prepara se folosesc cascaval, mazare, morcovi, smantana, gogonele, oua.
Retete pot  fi folosite atat in gospodarii, cat si pentru preparatele din restaurante, sau alte unităţi de alimentaţie publică. Aceste retete sunt omologate si au fost folosit zeci de ani in restaurantele din tara. In ele gasiti operatiuni pregatitoare si tehnicile de preparare.

1.5.14

Rulou din şuncă cu salată a la rus în aspic



Pe reteteretetareafan.blogspot.com urmariti cum se prepara rulou cu pasta din sunca cu salata a la rus in aspic.
Pentru a le prepara se folosesc sunca,presta, aspic, maioneza, gogosari, salata verde.