31.7.14

Clătite cu ciuperci



Pe reteteretetareafan.blogspot.com urmariti cum se prepara clatitele cu ciuperci.
Pentru a le prepara se folosesc ciuperci, faina, oua, lapte.
Retete pot  fi folosite atat in gospodarii, cat si pentru preparatele din restaurante, sau alte unităţi de alimentaţie publică. Aceste retete sunt omologate si au fost folosit zeci de ani in restaurantele din tara. In ele gasiti operatiuni pregatitoare si tehnicile de preparare.

30.7.14

Sufleu din şvaiţer



Pe reteteretetareafan.blogspot.com urmariti cum se prepara sufleu din svaiter.
Pentru a le prepara se folosesc svaiter, margarina, ou, piper, sare.
Retete pot  fi folosite atat in gospodarii, cat si pentru preparatele din restaurante, sau alte unităţi de alimentaţie publică. Aceste retete sunt omologate si au fost folosit zeci de ani in restaurantele din tara. In ele gasiti operatiuni pregatitoare si tehnicile de preparare.

29.7.14

Găluşte din brânză de vaci



Pe reteteretetareafan.blogspot.com urmariti cum se prepara galuste din branza de vaci.
Pentru a le prepara se folosesc branza vaci, faina, griș, avaiter.
Retete pot  fi folosite atat in gospodarii, cat si pentru preparatele din restaurante, sau alte unităţi de alimentaţie publică. Aceste retete sunt omologate si au fost folosit zeci de ani in restaurantele din tara. In ele gasiti operatiuni pregatitoare si tehnicile de preparare.

28.7.14

Caşcaval sufle



Pe reteteretetareafan.blogspot.com urmariti cum se prepara cascaval sufle.
Pentru a le prepara se folosesc cascaval, faina, oua, ulei, unt.

Budincă din caşcaval



Pe reteteretetareafan.blogspot.com urmariti cum se prepara budinca cu cascaval.
Pentru a le prepara se folosesc cascaval, zahar, margarina, smantana.

26.7.14

Piure din mere



Pe reteteretetareafan.blogspot.com urmariti cum se prepara pireul din mere.
Pentru a le prepara se folosesc mere, zahar.
Retete pot  fi folosite atat in gospodarii, cat si pentru preparatele din restaurante, sau alte unităţi de alimentaţie publică. Aceste retete sunt omologate si au fost folosit zeci de ani in restaurantele din tara. In ele gasiti operatiuni pregatitoare si tehnicile de preparare.

Perişoare din cartofi cu sos tomat



Pe reteteretetareafan.blogspot.com urmariti cum se prepara perisoarele din cartofi cu sos tomat.
Pentru a le prepara se folosesc tomate, cartofi, faina, oua, cascaval, patrunjel.
Retete pot  fi folosite atat in gospodarii, cat si pentru preparatele din restaurante, sau alte unităţi de alimentaţie publică. Aceste retete sunt omologate si au fost folosit zeci de ani in restaurantele din tara. In ele gasiti operatiuni pregatitoare si tehnicile de preparare.

24.7.14

Morcovi sote



Pe reteteretetareafan.blogspot.com urmariti cum se prepara morcovii sote.
Pentru a le prepara se folosesc morcovi, unt, zahar, sare.
Retete pot  fi folosite atat in gospodarii, cat si pentru preparatele din restaurante, sau alte unităţi de alimentaţie publică. Aceste retete sunt omologate si au fost folosit zeci de ani in restaurantele din tara. In ele gasiti operatiuni pregatitoare si tehnicile de preparare.

23.7.14

Mâncare din morcovi



Pe reteteretetareafan.blogspot.com urmariti cum se prepara mancarea din morcovi.
Pentru a le prepara se folosesc morcovi, faina, ulei, zahar, patrunjel.
Retete pot  fi folosite atat in gospodarii, cat si pentru preparatele din restaurante, sau alte unităţi de alimentaţie publică. Aceste retete sunt omologate si au fost folosit zeci de ani in restaurantele din tara. In ele gasiti operatiuni pregatitoare si tehnicile de preparare.

Mazăre verde cu smântână



Pe reteteretetareafan.blogspot.com urmariti cum se prepara mazarea verde cu smantana.
Pentru a le prepara se folosesc mazare verde, smantana, faina, ulei, ceapa, zahar
Retete pot  fi folosite atat in gospodarii, cat si pentru preparatele din restaurante, sau alte unităţi de alimentaţie publică. Aceste retete sunt omologate si au fost folosit zeci de ani in restaurantele din tara. In ele gasiti operatiuni pregatitoare si tehnicile de preparare.

21.7.14

Iahnie de fasole boabe



Pe reteteretetareafan.blogspot.com urmariti cum se prepara iahnia de fasole.
Pentru a le prepara se folosesc fasole boabe, ceapa, ulei, rosii, usturoi.
Retete pot  fi folosite atat in gospodarii, cat si pentru preparatele din restaurante, sau alte unităţi de alimentaţie publică. Aceste retete sunt omologate si au fost folosit zeci de ani in restaurantele din tara. In ele gasiti operatiuni pregatitoare si tehnicile de preparare.

20.7.14

Ghiveci din legume



Pe reteteretetareafan.blogspot.com urmariti cum se prepara ghiveciul din legume.
Pentru a le prepara se folosesc cartofi, morcovi, ceapa, telina, conopida, varza, vinete.
Retete pot  fi folosite atat in gospodarii, cat si pentru preparatele din restaurante, sau alte unităţi de alimentaţie publică. Aceste retete sunt omologate si au fost folosit zeci de ani in restaurantele din tara. In ele gasiti operatiuni pregatitoare si tehnicile de preparare.

19.7.14

Frigănele cu mazăre



Pe reteteretetareafan.blogspot.com urmariti cum se prepara friganelele cu mazare.
Pentru a le prepara se folosesc mazare, unt, zahar, lapte, oua.
Retete pot  fi folosite atat in gospodarii, cat si pentru preparatele din restaurante, sau alte unităţi de alimentaţie publică. Aceste retete sunt omologate si au fost folosit zeci de ani in restaurantele din tara. In ele gasiti operatiuni pregatitoare si tehnicile de preparare.

18.7.14

Fasole verde cu smântână ardelenească



Pe reteteretetareafan.blogspot.com urmariti cum se prepara fasolea verde cu smantana.
Pentru a le prepara se folosesc fasole verde, smantana, ceapa, faina, zahar, boia.
Retete pot  fi folosite atat in gospodarii, cat si pentru preparatele din restaurante, sau alte unităţi de alimentaţie publică. Aceste retete sunt omologate si au fost folosit zeci de ani in restaurantele din tara. In ele gasiti operatiuni pregatitoare si tehnicile de preparare.

17.7.14

Dovlecei cu unt şi smântână



Pe reteteretetareafan.blogspot.com urmariti cum se prepara dovleceii cu unt si smantana.
Pentru a le prepara se folosesc dovlecel, smantana, unt, ceapa, faina, marar, sare.

16.7.14

Dovlecei cu smântână ardeleneşti



Pe reteteretetareafan.blogspot.com urmariti cum se prepara dovleceii cu smantana.
Pentru a le prepara se folosesc dovlecel, smantana, ceapa, faina, marar, sare.
Retete pot  fi folosite atat in gospodarii, cat si pentru preparatele din restaurante, sau alte unităţi de alimentaţie publică. Aceste retete sunt omologate si au fost folosit zeci de ani in restaurantele din tara. In ele gasiti operatiuni pregatitoare si tehnicile de preparare.

14.7.14

Găluşte din brânză de vaci şi smântână



Pe reteteretetareafan.blogspot.com urmariti cum se prepara galustele din branza de vaci si smantana.
Pentru a le prepara se folosesc branza vaci, smantana, faina, oua, gris.
Retete pot  fi folosite atat in gospodarii, cat si pentru preparatele din restaurante, sau alte unităţi de alimentaţie publică. Aceste retete sunt omologate si au fost folosit zeci de ani in restaurantele din tara. In ele gasiti operatiuni pregatitoare si tehnicile de preparare.

13.7.14

Ochiuri cu parizer la capac



Pe reteteretetareafan.blogspot.com urmariti cum se prepara ochiurile cu parizer la capac.
Pentru a le prepara se folosesc oua, parizer, sare.
Retete pot  fi folosite atat in gospodarii, cat si pentru preparatele din restaurante, sau alte unităţi de alimentaţie publică. Aceste retete sunt omologate si au fost folosit zeci de ani in restaurantele din tara. In ele gasiti operatiuni pregatitoare si tehnicile de preparare.

12.7.14

Caşcaval la capac



Pe reteteretetareafan.blogspot.com urmariti cum se prepara cascavalul la capac.
Pentru a le prepara se folosesc cascaval, oua.
Retete pot  fi folosite atat in gospodarii, cat si pentru preparatele din restaurante, sau alte unităţi de alimentaţie publică. Aceste retete sunt omologate si au fost folosit zeci de ani in restaurantele din tara. In ele gasiti operatiuni pregatitoare si tehnicile de preparare.

11.7.14

Crochete din caşcaval



Pe reteteretetareafan.blogspot.com urmariti cum se prepara crochetele din cascaval.
Pentru a le prepara se folosesc cascaval, margarina, oua, faina, lapte, piper, pesmet.
Retete pot  fi folosite atat in gospodarii, cat si pentru preparatele din restaurante, sau alte unităţi de alimentaţie publică. Aceste retete sunt omologate si au fost folosit zeci de ani in restaurantele din tara. In ele gasiti operatiuni pregatitoare si tehnicile de preparare.

Bulz (cocoloş) ciobănesc cu brânză



Pe reteteretetareafan.blogspot.com urmariti cum se prepara cocolosul ciobanesc cu branza.
Pentru a le prepara se folosesc branza oi, mamaliga, margarina.
Retete pot  fi folosite atat in gospodarii, cat si pentru preparatele din restaurante, sau alte unităţi de alimentaţie publică. Aceste retete sunt omologate si au fost folosit zeci de ani in restaurantele din tara. In ele gasiti operatiuni pregatitoare si tehnicile de preparare.

9.7.14

Crochete din griş



Pe reteteretetareafan.blogspot.com urmariti cum se prepara crochetle din gris.
Pentru a le prepara se folosesc griș, oua, faina, pesmet, cascaval, unt, piper.
Retete pot  fi folosite atat in gospodarii, cat si pentru preparatele din restaurante, sau alte unităţi de alimentaţie publică. Aceste retete sunt omologate si au fost folosit zeci de ani in restaurantele din tara. In ele gasiti operatiuni pregatitoare si tehnicile de preparare.

8.7.14

Găluşte ungureşti



Pe reteteretetareafan.blogspot.com urmariti cum se prepara galustele unguresti.
Pentru a le prepara se folosesc faina, sare, oua.

7.7.14

Gogoşi pripite cu caşcaval



Pe reteteretetareafan.blogspot.com urmariti cum se prepara gogosile pripite cu cascaval.
Pentru a le prepara se folosesc faina, sare, lapte, cascaval, oua, piper.

6.7.14

Mămăligă cu unt şi brânză



Pe reteteretetareafan.blogspot.com urmariti cum se prepara mamaliga cu unt si branza.
Pentru a le prepara se folosesc malai, unt, branza, sare.
Retete pot  fi folosite atat in gospodarii, cat si pentru preparatele din restaurante, sau alte unităţi de alimentaţie publică. Aceste retete sunt omologate si au fost folosit zeci de ani in restaurantele din tara. In ele gasiti operatiuni pregatitoare si tehnicile de preparare.

5.7.14

Ruladă cu pâine albă şi şuncă



Pe reteteretetareafan.blogspot.com urmariti cum se prepara rulada cu paine alba si sunca.
Pentru a le prepara se folosesc paine, sunca, tomate, ceapa, griș, lapte, morcovi.
Retete pot  fi folosite atat in gospodarii, cat si pentru preparatele din restaurante, sau alte unităţi de alimentaţie publică. Aceste retete sunt omologate si au fost folosit zeci de ani in restaurantele din tara. In ele gasiti operatiuni pregatitoare si tehnicile de preparare.

Jumări cu costiţă afumată



Pe reteteretetareafan.blogspot.com urmariti cum se prepara jumarile cu costita afumata.
Pentru a le prepara se folosesc jumari, costita, untura, sare.
Retete pot  fi folosite atat in gospodarii, cat si pentru preparatele din restaurante, sau alte unităţi de alimentaţie publică. Aceste retete sunt omologate si au fost folosit zeci de ani in restaurantele din tara. In ele gasiti operatiuni pregatitoare si tehnicile de preparare.

4.7.14

Ochiuri cu caşcaval la capac



Pe reteteretetareafan.blogspot.com urmariti cum se prepara ochiurile cu caşcaval la capac.
Pentru a le prepara se folosesc oua, cascaval, ulei, sare.
Retete pot  fi folosite atat in gospodarii, cat si pentru preparatele din restaurante, sau alte unităţi de alimentaţie publică. Aceste retete sunt omologate si au fost folosit zeci de ani in restaurantele din tara. In ele gasiti operatiuni pregatitoare si tehnicile de preparare.