19.8.14

Maioneză



Pe reteteretetareafan.blogspot.com urmariti cum se prepara maioneza.
Pentru a le prepara se folosesc oua, margarina, mustar, sare.  
Retete pot  fi folosite atat in gospodarii, cat si pentru preparatele din restaurante, sau alte unităţi de alimentaţie publică. Aceste retete sunt omologate si au fost folosit zeci de ani in restaurantele din tara. In ele gasiti operatiuni pregatitoare si tehnicile de preparare.

18.8.14

Aspic cu gelatină



Pe reteteretetareafan.blogspot.com urmariti cum se prepara aspic cu gelatina.
Pentru a le prepara se folosesc  oase, carne, vita, morcovi, telina, patrunjel, oua, ceapa.  
Retete pot  fi folosite atat in gospodarii, cat si pentru preparatele din restaurante, sau alte unităţi de alimentaţie publică. Aceste retete sunt omologate si au fost folosit zeci de ani in restaurantele din tara. In ele gasiti operatiuni pregatitoare si tehnicile de preparare.

17.8.14

Sos din ciuperci



Pe reteteretetareafan.blogspot.com urmariti cum se prepara sos cu cimbru.
Pentru a le prepara se folosesc cimbru, unt, piper, ciuperci.  
Retete pot  fi folosite atat in gospodarii, cat si pentru preparatele din restaurante, sau alte unităţi de alimentaţie publică. Aceste retete sunt omologate si au fost folosit zeci de ani in restaurantele din tara. In ele gasiti operatiuni pregatitoare si tehnicile de preparare.

16.8.14

Sos brun cu măduvă



Pe reteteretetareafan.blogspot.com urmariti cum se prepara sos brun cu măduvă.
Pentru a le prepara se folosesc maduva, vita, ceapa, usturoi, cimbru.  
Retete pot  fi folosite atat in gospodarii, cat si pentru preparatele din restaurante, sau alte unităţi de alimentaţie publică. Aceste retete sunt omologate si au fost folosit zeci de ani in restaurantele din tara. In ele gasiti operatiuni pregatitoare si tehnicile de preparare.

Sos alb cu vin



Pe reteteretetareafan.blogspot.com urmariti cum se prepara sos alb cu vin.
Pentru a le prepara se folosesc vin, unt, faina, oua, lamaie.  
Retete pot  fi folosite atat in gospodarii, cat si pentru preparatele din restaurante, sau alte unităţi de alimentaţie publică. Aceste retete sunt omologate si au fost folosit zeci de ani in restaurantele din tara. In ele gasiti operatiuni pregatitoare si tehnicile de preparare.

14.8.14

Sos alb, picant



Pe reteteretetareafan.blogspot.com urmariti cum se prepara sos alb, picant.
Pentru a le prepara se folosesc margarina, lapte, telina, morcovi, ceapa, castraveti.  
Retete pot  fi folosite atat in gospodarii, cat si pentru preparatele din restaurante, sau alte unităţi de alimentaţie publică. Aceste retete sunt omologate si au fost folosit zeci de ani in restaurantele din tara. In ele gasiti operatiuni pregatitoare si tehnicile de preparare.

13.8.14

Sos verde pentru peşte



Pe reteteretetareafan.blogspot.com urmariti cum se prepara sos verde pentru peşte.
Pentru a le prepara se folosesc maioneza, patrunjel, ceapa, spanac.  
Retete pot  fi folosite atat in gospodarii, cat si pentru preparatele din restaurante, sau alte unităţi de alimentaţie publică. Aceste retete sunt omologate si au fost folosit zeci de ani in restaurantele din tara. In ele gasiti operatiuni pregatitoare si tehnicile de preparare.

12.8.14

Sos tartar



Pe reteteretetareafan.blogspot.com urmariti cum se prepara sos tartar .
Pentru a le prepara se folosesc oua, ceapa, mustar, patrunjel.  
Retete pot  fi folosite atat in gospodarii, cat si pentru preparatele din restaurante, sau alte unităţi de alimentaţie publică. Aceste retete sunt omologate si au fost folosit zeci de ani in restaurantele din tara. In ele gasiti operatiuni pregatitoare si tehnicile de preparare.

11.8.14

Sos de oţet cu verdeaţă



Pe reteteretetareafan.blogspot.com urmariti cum se prepara sos de oţet cu verdeaţă .
Pentru a le prepara se folosesc otet, tarhon, patrunjel, piper.  
Retete pot  fi folosite atat in gospodarii, cat si pentru preparatele din restaurante, sau alte unităţi de alimentaţie publică. Aceste retete sunt omologate si au fost folosit zeci de ani in restaurantele din tara. In ele gasiti operatiuni pregatitoare si tehnicile de preparare.

10.8.14

Ciorba cu dovlecei, a la grec



Pe reteteretetareafan.blogspot.com urmariti cum se prepara ciorba cu dovlecei.
Pentru a le prepara se folosesc dovlecei, ceapa, morcovi, telina, marar, patrunjel.  
Retete pot  fi folosite atat in gospodarii, cat si pentru preparatele din restaurante, sau alte unităţi de alimentaţie publică. Aceste retete sunt omologate si au fost folosit zeci de ani in restaurantele din tara. In ele gasiti operatiuni pregatitoare si tehnicile de preparare.

Ciorbă cu lobodă, ardelenească



Pe reteteretetareafan.blogspot.com urmariti cum se prepara ciorba cu lobora, ardeleneasca.
Pentru a le prepara se folosesc loboda, ceapa, morcovi, telina, tarhon, iurt, orez

9.8.14

Ciorbă cu salată verde



Pe reteteretetareafan.blogspot.com urmariti cum se prepara ciorba cu salata verde.
Pentru a le prepara se folosesc salata verde, ceapa, faina, smantana, oua.

7.8.14

Ciorbă cu fasole boabe şi costiţă



Pe reteteretetareafan.blogspot.com urmariti cum se prepara ciorba cu fasole boabe si costita.
Pentru a le prepara se folosesc fasole, costita, ceapa, tarhon, morcovi, cimbru.
Retete pot  fi folosite atat in gospodarii, cat si pentru preparatele din restaurante, sau alte unităţi de alimentaţie publică. Aceste retete sunt omologate si au fost folosit zeci de ani in restaurantele din tara. In ele gasiti operatiuni pregatitoare si tehnicile de preparare.

6.8.14

Ciorbă cu cartofi



Pe reteteretetareafan.blogspot.com urmariti cum se prepara ciorba cu cartofi.
Pentru a le prepara se folosesc cartofi, morcovi, cepa, patrunjel, tomate, boia.
Retete pot  fi folosite atat in gospodarii, cat si pentru preparatele din restaurante, sau alte unităţi de alimentaţie publică. Aceste retete sunt omologate si au fost folosit zeci de ani in restaurantele din tara. In ele gasiti operatiuni pregatitoare si tehnicile de preparare.

5.8.14

Ciorbă din legume proaspete



Pe reteteretetareafan.blogspot.com urmariti cum se prepara ciorba din legume proaspete.
Pentru a le prepara se folosesc cartofi, morcovi, ardei, dovleci, telina, patrunjel.
Retete pot  fi folosite atat in gospodarii, cat si pentru preparatele din restaurante, sau alte unităţi de alimentaţie publică. Aceste retete sunt omologate si au fost folosit zeci de ani in restaurantele din tara. In ele gasiti operatiuni pregatitoare si tehnicile de preparare.

4.8.14

Ciorbă cu tarhon



Pe reteteretetareafan.blogspot.com urmariti cum se prepara ciorbă cu tarhon.
Pentru a le prepara se folosesc tarhon, ceapa, cartofi, oua, orez, pastarnac.
Retete pot  fi folosite atat in gospodarii, cat si pentru preparatele din restaurante, sau alte unităţi de alimentaţie publică. Aceste retete sunt omologate si au fost folosit zeci de ani in restaurantele din tara. In ele gasiti operatiuni pregatitoare si tehnicile de preparare.

Ciorbă cu fasole verde



Pe reteteretetareafan.blogspot.com urmariti cum se face ciorba cu fasole verde.
Pentru a le prepara se folosesc fasole verde, ceapa, patrunjel, rosii, marar.

2.8.14

Vinete umplute cu şuncă şi arpacaş



Pe reteteretetareafan.blogspot.com urmariti cum se prepara vinetele pane cu şuncă şi caşcaval.
Pentru a le prepara se folosesc şuncă, cacscaval, faina, ulei, oua.
Retete pot  fi folosite atat in gospodarii, cat si pentru preparatele din restaurante, sau alte unităţi de alimentaţie publică. Aceste retete sunt omologate si au fost folosit zeci de ani in restaurantele din tara. In ele gasiti operatiuni pregatitoare si tehnicile de preparare.

Vinete umplute cu legume şi arpacaş



Pe reteteretetareafan.blogspot.com urmariti cum se prepara vinetele umplute cu legume si arpacas.
Pentru a le prepara se folosesc vinete, arpacas, morcovi, rosii, telina, costita, oua.
Retete pot  fi folosite atat in gospodarii, cat si pentru preparatele din restaurante, sau alte unităţi de alimentaţie publică. Aceste retete sunt omologate si au fost folosit zeci de ani in restaurantele din tara. In ele gasiti operatiuni pregatitoare si tehnicile de preparare.