29.9.14

Legume asortate gratinate



Pe reteteretetareafan.blogspot.com urmariti cum se prepara legumele asortate gratinate.
Pentru a le prepara se folosesc cartofi, morcovi, mazare, fasole.  
Retete pot  fi folosite atat in gospodarii, cat si pentru preparatele din restaurante, sau alte unităţi de alimentaţie publică. Aceste retete sunt omologate si au fost folosit zeci de ani in restaurantele din tara. In ele gasiti operatiuni pregatitoare si tehnicile de preparare.

28.9.14

Ghiveci din legume proaspete



Pe reteteretetareafan.blogspot.com urmariti cum se prepara ghiveciul de legume proaspete.
Pentru a le prepara se folosesc cartofi, morcovi, varza, telina, ardei, mazare, fasole, dovleci.  
Retete pot  fi folosite atat in gospodarii, cat si pentru preparatele din restaurante, sau alte unităţi de alimentaţie publică. Aceste retete sunt omologate si au fost folosit zeci de ani in restaurantele din tara. In ele gasiti operatiuni pregatitoare si tehnicile de preparare.

Cartofi umpluţi cu brânză



Pe reteteretetareafan.blogspot.com urmariti cum se prepara cartofi umpluti cu branza.
Pentru a le prepara se folosesc cartofi, branza, oua, patrunjel, smantana.  
Retete pot  fi folosite atat in gospodarii, cat si pentru preparatele din restaurante, sau alte unităţi de alimentaţie publică. Aceste retete sunt omologate si au fost folosit zeci de ani in restaurantele din tara. In ele gasiti operatiuni pregatitoare si tehnicile de preparare.

27.9.14

Pastă din cartofi cu maioneză



Pe reteteretetareafan.blogspot.com urmariti cum se prepara pasta de cartofi cu maioneza
Pentru a le prepara se folosesc cartofi, oua, ceapa, boia, masline.  
Retete pot  fi folosite atat in gospodarii, cat si pentru preparatele din restaurante, sau alte unităţi de alimentaţie publică. Aceste retete sunt omologate si au fost folosit zeci de ani in restaurantele din tara. In ele gasiti operatiuni pregatitoare si tehnicile de preparare.

26.9.14

Iahnie de cartofi



Pe reteteretetareafan.blogspot.com urmariti cum se prepara iahnia de cartofi.
Pentru a le prepara se folosesc cartofi, boia, sare, ceapa, tomate.  

24.9.14

Tăiţei de casă



Pe reteteretetareafan.blogspot.com urmariti cum se prepara taiteii de casa.
Pentru a le prepara se folosesc faina, oua, sare.  

22.9.14

Sos unguresc


Pe reteteretetareafan.blogspot.com urmariti cum se prepara sosul unguresc.
Pentru a le prepara se folosesc ceapa, boia, smantana, vin.  
Retete pot  fi folosite atat in gospodarii, cat si pentru preparatele din restaurante, sau alte unităţi de alimentaţie publică. Aceste retete sunt omologate si au fost folosit zeci de ani in restaurantele din tara. In ele gasiti operatiuni pregatitoare si tehnicile de preparare.

21.9.14

Sos picant cu muştar – Robert



Pe reteteretetareafan.blogspot.com urmariti cum se prepara sosul picant cu mustar.
Pentru a le prepara se folosesc mustar, ceapa, otet, vin.  
Retete pot  fi folosite atat in gospodarii, cat si pentru preparatele din restaurante, sau alte unităţi de alimentaţie publică. Aceste retete sunt omologate si au fost folosit zeci de ani in restaurantele din tara. In ele gasiti operatiuni pregatitoare si tehnicile de preparare.

Sos olandez



Pe reteteretetareafan.blogspot.com urmariti cum se prepara sosul olandez.
Pentru a le prepara se folosesc unt, oua, lamaie, piper.  
Retete pot  fi folosite atat in gospodarii, cat si pentru preparatele din restaurante, sau alte unităţi de alimentaţie publică. Aceste retete sunt omologate si au fost folosit zeci de ani in restaurantele din tara. In ele gasiti operatiuni pregatitoare si tehnicile de preparare.

20.9.14

Pateu din ficat de porc



Pe reteteretetareafan.blogspot.com urmariti cum se prepara pateul din ficat de porc.
Pentru a le prepara se folosesc ficat, porc, margarina, coniac, piper.  
Retete pot  fi folosite atat in gospodarii, cat si pentru preparatele din restaurante, sau alte unităţi de alimentaţie publică. Aceste retete sunt omologate si au fost folosit zeci de ani in restaurantele din tara. In ele gasiti operatiuni pregatitoare si tehnicile de preparare.

18.9.14

Pasta din brânză şi caşcaval



Pe reteteretetareafan.blogspot.com urmariti cum se prepara pasta din branza si cascaval.
Pentru a le prepara se folosesc branza, cascaval, unt, boia.  
Retete pot  fi folosite atat in gospodarii, cat si pentru preparatele din restaurante, sau alte unităţi de alimentaţie publică. Aceste retete sunt omologate si au fost folosit zeci de ani in restaurantele din tara. In ele gasiti operatiuni pregatitoare si tehnicile de preparare.

17.9.14

Esenţa de peşte



Pe reteteretetareafan.blogspot.com urmariti cum se prepara esenta de peste.
Pentru a le prepara se folosesc peste, morcovi, telina, ceapa, dafin.  
Retete pot  fi folosite atat in gospodarii, cat si pentru preparatele din restaurante, sau alte unităţi de alimentaţie publică. Aceste retete sunt omologate si au fost folosit zeci de ani in restaurantele din tara. In ele gasiti operatiuni pregatitoare si tehnicile de preparare.

16.9.14

Găluşte din griş



Pe reteteretetareafan.blogspot.com urmariti cum se prepara galustete din gris.
Pentru a le prepara se folosesc griș, oua, sare.  
Retete pot  fi folosite atat in gospodarii, cat si pentru preparatele din restaurante, sau alte unităţi de alimentaţie publică. Aceste retete sunt omologate si au fost folosit zeci de ani in restaurantele din tara. In ele gasiti operatiuni pregatitoare si tehnicile de preparare.

Bors


Pe reteteretetareafan.blogspot.com urmariti cum se prepara borsul.
Pentru a le prepara se folosesc drojdie de bere, malai, tarate grau, paine neagra.  
Retete pot  fi folosite atat in gospodarii, cat si pentru preparatele din restaurante, sau alte unităţi de alimentaţie publică. Aceste retete sunt omologate si au fost folosit zeci de ani in restaurantele din tara. In ele gasiti operatiuni pregatitoare si tehnicile de preparare.

10.9.14

Chfteluţe cu sos de vin



Pe reteteretetareafan.blogspot.com urmariti cum se prepara chiftelute cu sos vin.
Pentru a le prepara se folosesc carne, vita, porc, ceapa, vin, cartofi, oua, patrunjel.  
Retete pot  fi folosite atat in gospodarii, cat si pentru preparatele din restaurante, sau alte unităţi de alimentaţie publică. Aceste retete sunt omologate si au fost folosit zeci de ani in restaurantele din tara. In ele gasiti operatiuni pregatitoare si tehnicile de preparare.

9.9.14

Chifteluţe cu sos de smântână



Pe reteteretetareafan.blogspot.com urmariti cum se prepara chiftelute cu sos de smantana
Pentru a le prepara se folosesc carne, vita, porc, ceapa, smanatana, cartofi, oua, faina.  
Retete pot  fi folosite atat in gospodarii, cat si pentru preparatele din restaurante, sau alte unităţi de alimentaţie publică. Aceste retete sunt omologate si au fost folosit zeci de ani in restaurantele din tara. In ele gasiti operatiuni pregatitoare si tehnicile de preparare.

8.9.14

Chifteluţe cu tarhon



Pe reteteretetareafan.blogspot.com urmariti cum se prepara chiftelute cu tarhon.
Pentru a le prepara se folosesc carne, vita, porc, ceapa, tarhon, cartofi, oua.  
Retete pot  fi folosite atat in gospodarii, cat si pentru preparatele din restaurante, sau alte unităţi de alimentaţie publică. Aceste retete sunt omologate si au fost folosit zeci de ani in restaurantele din tara. In ele gasiti operatiuni pregatitoare si tehnicile de preparare.

7.9.14

Chifteluţe cu ciuperci şi sos de smântână



Pe reteteretetareafan.blogspot.com urmariti cum se prepara chiftelute cu ciuperci si sos de smantana.
Pentru a le prepara se folosesc ciuperci, smantana, carne, vita, porc, ceapa.  
Retete pot  fi folosite atat in gospodarii, cat si pentru preparatele din restaurante, sau alte unităţi de alimentaţie publică. Aceste retete sunt omologate si au fost folosit zeci de ani in restaurantele din tara. In ele gasiti operatiuni pregatitoare si tehnicile de preparare.

Ciulama de pui cu mămăliguţă



Pe reteteretetareafan.blogspot.com urmariti cum se prepara ciulama de pui cu mamaliguta.
Pentru a le prepara se folosesc carne, pui, malai, morcovi, telina.  
Retete pot  fi folosite atat in gospodarii, cat si pentru preparatele din restaurante, sau alte unităţi de alimentaţie publică. Aceste retete sunt omologate si au fost folosit zeci de ani in restaurantele din tara. In ele gasiti operatiuni pregatitoare si tehnicile de preparare.

6.9.14

Blanchete de pui cu orez



Pe reteteretetareafan.blogspot.com urmariti cum se prepara blanchete de pui cu orez.
Pentru a le prepara se folosesc carne, pui, orez, patrunjle, faina, ceapa.  
Retete pot  fi folosite atat in gospodarii, cat si pentru preparatele din restaurante, sau alte unităţi de alimentaţie publică. Aceste retete sunt omologate si au fost folosit zeci de ani in restaurantele din tara. In ele gasiti operatiuni pregatitoare si tehnicile de preparare.

4.9.14

Sărmăluţe cu sos de ştevie



Pe reteteretetareafan.blogspot.com urmariti cum se prepara sarmalute in foi de stevie.
Pentru a le prepara se folosesc stevie, carne, porc, vita, smantana, piper, marar, ceapa.  
Retete pot  fi folosite atat in gospodarii, cat si pentru preparatele din restaurante, sau alte unităţi de alimentaţie publică. Aceste retete sunt omologate si au fost folosit zeci de ani in restaurantele din tara. In ele gasiti operatiuni pregatitoare si tehnicile de preparare.

Sarmale în foi de varză



Pe reteteretetareafan.blogspot.com urmariti cum se prepara sarmalele in foi de varza.
Pentru a le prepara se folosesc varza, carne, porc, vita, orez, boia, piper.