31.10.14
23.10.14
Cremă din fasole boabe
Pe reteteretetareafan.blogspot.com urmariti cum se prepara crema de fasole
boabe
Pentru a le prepara se folosesc fasole, patrunjel, morcovi, ceapa, lapte.
Retete pot fi folosite atat in
gospodarii, cat si pentru preparatele din restaurante, sau alte unităţi de
alimentaţie publică. Aceste retete sunt omologate si au fost folosit zeci de
ani in restaurantele din tara. In ele gasiti operatiuni pregatitoare si
tehnicile de preparare.
22.10.14
Cremă din conopidă
Pe reteteretetareafan.blogspot.com urmariti cum se prepara crema de
conopida
Pentru a le prepara se folosesc conopida, ceapa, foina, lapte, oua.
Retete pot fi folosite atat in
gospodarii, cat si pentru preparatele din restaurante, sau alte unităţi de
alimentaţie publică. Aceste retete sunt omologate si au fost folosit zeci de
ani in restaurantele din tara. In ele gasiti operatiuni pregatitoare si
tehnicile de preparare.
21.10.14
Consome
Pe reteteretetareafan.blogspot.com urmariti cum se prepara consome.
Pentru a le prepara se folosesc carne, vita, oase, pastarnac, patrunjel,
telina.
Retete pot fi folosite atat in
gospodarii, cat si pentru preparatele din restaurante, sau alte unităţi de
alimentaţie publică. Aceste retete sunt omologate si au fost folosit zeci de
ani in restaurantele din tara. In ele gasiti operatiuni pregatitoare si
tehnicile de preparare.
Supă cu varză
Pe reteteretetareafan.blogspot.com urmariti cum se prepara supa de varza.
Pentru a le prepara se folosesc varza, ceapa, morcovi, telina, fidea.
Retete pot fi folosite atat in
gospodarii, cat si pentru preparatele din restaurante, sau alte unităţi de
alimentaţie publică. Aceste retete sunt omologate si au fost folosit zeci de
ani in restaurantele din tara. In ele gasiti operatiuni pregatitoare si
tehnicile de preparare.
19.10.14
Sandvis cu friptura de pasare
Pe reteteretetareafan.blogspot.com urmariti cum se prepara sdnvisul cu friptura
de pasare,.
Pentru a le prepara se folosesc carne, pasare, piept, paine, gogosari,
salata.
Retete pot fi folosite atat in
gospodarii, cat si pentru preparatele din restaurante, sau alte unităţi de
alimentaţie publică. Aceste retete sunt omologate si au fost folosit zeci de
ani in restaurantele din tara. In ele gasiti operatiuni pregatitoare si
tehnicile de preparare.
16.10.14
Sandvis cu pastă de şuncă
Pe reteteretetareafan.blogspot.com urmariti cum se prepara sdnvisul cu
pasta de sunca.
Pentru a le prepara se folosesc sunca, unt, rom, paine, gogosari.
Retete pot fi folosite atat in
gospodarii, cat si pentru preparatele din restaurante, sau alte unităţi de
alimentaţie publică. Aceste retete sunt omologate si au fost folosit zeci de
ani in restaurantele din tara. In ele gasiti operatiuni pregatitoare si
tehnicile de preparare.
Chiftele din cartofi
Pe reteteretetareafan.blogspot.com urmariti cum se prepara chiftele din
cartofi.
Pentru a le prepara se folosesc cartofi, oua, faina, piper, ulei.
Retete pot fi folosite atat in
gospodarii, cat si pentru preparatele din restaurante, sau alte unităţi de
alimentaţie publică. Aceste retete sunt omologate si au fost folosit zeci de
ani in restaurantele din tara. In ele gasiti operatiuni pregatitoare si
tehnicile de preparare.
15.10.14
Supă de pasăre
Pe reteteretetareafan.blogspot.com urmariti cum se prepara supa de
pasare.
Pentru a le prepara se folosesc fasole carne, pasare, morcovi,
pastrarnac, telina.
Retete pot fi folosite atat in
gospodarii, cat si pentru preparatele din restaurante, sau alte unităţi de
alimentaţie publică. Aceste retete sunt omologate si au fost folosit zeci de
ani in restaurantele din tara. In ele gasiti operatiuni pregatitoare si
tehnicile de preparare.
14.10.14
Salată din fasole boabe
Pe reteteretetareafan.blogspot.com urmariti cum se prepara salata din
fasole boabe.
Pentru a le prepara se folosesc fasole boabe, ceapa, otet, ulei, marar.
Retete pot fi folosite atat in
gospodarii, cat si pentru preparatele din restaurante, sau alte unităţi de
alimentaţie publică. Aceste retete sunt omologate si au fost folosit zeci de
ani in restaurantele din tara. In ele gasiti operatiuni pregatitoare si
tehnicile de preparare.
13.10.14
Salată Boeuf
Pe reteteretetareafan.blogspot.com urmariti cum se prepara salata Boueuf.
Pentru a le prepara se folosesc cartofi, carne, vita, mustar, maioneza,
patrunjel.
Retete pot fi folosite atat in
gospodarii, cat si pentru preparatele din restaurante, sau alte unităţi de
alimentaţie publică. Aceste retete sunt omologate si au fost folosit zeci de
ani in restaurantele din tara. In ele gasiti operatiuni pregatitoare si
tehnicile de preparare.
12.10.14
Rulou din carne de porc cu ouă în aspic
Pe reteteretetareafan.blogspot.com urmariti cum se prepara ruloul din
carne de porc cu oua in aspic.
Pentru a le prepara se folosesc carne, porc, oua, pulpa, salata,
gogosari.
Retete pot fi folosite atat in
gospodarii, cat si pentru preparatele din restaurante, sau alte unităţi de
alimentaţie publică. Aceste retete sunt omologate si au fost folosit zeci de
ani in restaurantele din tara. In ele gasiti operatiuni pregatitoare si
tehnicile de preparare.
10.10.14
Tarte pentru umplut
Pe reteteretetareafan.blogspot.com urmariti cum se prepara tartele
pentru umplut
Pentru a le prepara se folosesc faina, unt, oua, sare.
Retete pot fi folosite atat in
gospodarii, cat si pentru preparatele din restaurante, sau alte unităţi de
alimentaţie publică. Aceste retete sunt omologate si au fost folosit zeci de
ani in restaurantele din tara. In ele gasiti operatiuni pregatitoare si
tehnicile de preparare.
9.10.14
Limba de vită cu sos tartar
Pe reteteretetareafan.blogspot.com urmariti cum se prepara limba de cita
cu sos tartar.
Pentru a le prepara se folosesc carne, vita, limba, morcovi, telina,
salata.
Retete pot fi folosite atat in
gospodarii, cat si pentru preparatele din restaurante, sau alte unităţi de
alimentaţie publică. Aceste retete sunt omologate si au fost folosit zeci de
ani in restaurantele din tara. In ele gasiti operatiuni pregatitoare si
tehnicile de preparare.
6.10.14
Pateu din ficat de porc în aspic
Pe reteteretetareafan.blogspot.com urmariti cum se prepara pateul de
ficat cu porc in aspic.
Pentru a le prepara se folosesc carne, porc, pateu, unt, smantana,
ceapa, piper, oua.
Retete pot fi folosite atat in
gospodarii, cat si pentru preparatele din restaurante, sau alte unităţi de
alimentaţie publică. Aceste retete sunt omologate si au fost folosit zeci de
ani in restaurantele din tara. In ele gasiti operatiuni pregatitoare si
tehnicile de preparare.
5.10.14
Piftie din carne de curcan
Pe reteteretetareafan.blogspot.com urmariti cum se prepara piftie cu
carne de curcan
Pentru a le prepara se folosesc carne, curcan, morcovi, patrunjel, ceapa,
oua.
Retete pot fi folosite atat in
gospodarii, cat si pentru preparatele din restaurante, sau alte unităţi de
alimentaţie publică. Aceste retete sunt omologate si au fost folosit zeci de
ani in restaurantele din tara. In ele gasiti operatiuni pregatitoare si
tehnicile de preparare.
4.10.14
Ouă umplute cu pateu de ficat
Pe reteteretetareafan.blogspot.com urmariti cum se prepara oua umplute cu pateu de ficat.
Pentru a le prepara se folosesc oua, pateu, salata verde.
Retete pot fi folosite atat in gospodarii, cat si pentru preparatele din restaurante, sau alte unităţi de alimentaţie publică. Aceste retete sunt omologate si au fost folosit zeci de ani in restaurantele din tara. In ele gasiti operatiuni pregatitoare si tehnicile de preparare.
2.10.14
Ouă cu roşii şi ceapă verde
Pe reteteretetareafan.blogspot.com urmariti cum se prepara oua cu rorsii
si ceapa verde.
Pentru a le prepara se folosesc oua, rosii, ceapa verde, smantana,
mustar.
Retete pot fi folosite atat in
gospodarii, cat si pentru preparatele din restaurante, sau alte unităţi de
alimentaţie publică. Aceste retete sunt omologate si au fost folosit zeci de
ani in restaurantele din tara. In ele gasiti operatiuni pregatitoare si
tehnicile de preparare.
1.10.14
Mâncare de salată verde
Pe reteteretetareafan.blogspot.com urmariti cum se prepara mancarea din
salata verde.
Pentru a le prepara se folosesc salata verde, faina, usturoi, lapte, costita.
Retete pot fi folosite atat in
gospodarii, cat si pentru preparatele din restaurante, sau alte unităţi de
alimentaţie publică. Aceste retete sunt omologate si au fost folosit zeci de
ani in restaurantele din tara. In ele gasiti operatiuni pregatitoare si
tehnicile de preparare.
Musaca din legume cu sos tomat
Pe reteteretetareafan.blogspot.com urmariti cum se prepara musaca din
legume cu sos tomat.
Pentru a le prepara se folosesc cartofi, morcovi, spanac, mazare, ceapa,
patrunjel.
Retete pot fi folosite atat in
gospodarii, cat si pentru preparatele din restaurante, sau alte unităţi de
alimentaţie publică. Aceste retete sunt omologate si au fost folosit zeci de
ani in restaurantele din tara. In ele gasiti operatiuni pregatitoare si
tehnicile de preparare.
Abonați-vă la:
Postări (Atom)