31.10.14

Ciorbă cu lobodă



Pe reteteretetareafan.blogspot.com urmariti cum se prepara Ciorbă cu lobodă.
Pentru a le prepara se folosesc loboda, ceapa, morcovi, telina, orez.  

23.10.14

Cremă din fasole boabe



Pe reteteretetareafan.blogspot.com urmariti cum se prepara crema de fasole boabe
Pentru a le prepara se folosesc fasole, patrunjel, morcovi, ceapa, lapte.  
Retete pot  fi folosite atat in gospodarii, cat si pentru preparatele din restaurante, sau alte unităţi de alimentaţie publică. Aceste retete sunt omologate si au fost folosit zeci de ani in restaurantele din tara. In ele gasiti operatiuni pregatitoare si tehnicile de preparare.

22.10.14

Cremă din conopidă



Pe reteteretetareafan.blogspot.com urmariti cum se prepara crema de conopida
Pentru a le prepara se folosesc conopida, ceapa, foina, lapte, oua.  
Retete pot  fi folosite atat in gospodarii, cat si pentru preparatele din restaurante, sau alte unităţi de alimentaţie publică. Aceste retete sunt omologate si au fost folosit zeci de ani in restaurantele din tara. In ele gasiti operatiuni pregatitoare si tehnicile de preparare.

21.10.14

Consome



Pe reteteretetareafan.blogspot.com urmariti cum se prepara consome.
Pentru a le prepara se folosesc carne, vita, oase, pastarnac, patrunjel, telina.  
Retete pot  fi folosite atat in gospodarii, cat si pentru preparatele din restaurante, sau alte unităţi de alimentaţie publică. Aceste retete sunt omologate si au fost folosit zeci de ani in restaurantele din tara. In ele gasiti operatiuni pregatitoare si tehnicile de preparare.

Supă cu varză



Pe reteteretetareafan.blogspot.com urmariti cum se prepara supa de varza.
Pentru a le prepara se folosesc varza, ceapa, morcovi, telina, fidea.  
Retete pot  fi folosite atat in gospodarii, cat si pentru preparatele din restaurante, sau alte unităţi de alimentaţie publică. Aceste retete sunt omologate si au fost folosit zeci de ani in restaurantele din tara. In ele gasiti operatiuni pregatitoare si tehnicile de preparare.

19.10.14

Budică din ciuperci




Pe reteteretetareafan.blogspot.com urmariti cum se prepara budinca din ciuperci.
Pentru a le prepara se folosesc ciuperci, ceapa, margarina, faina, cascaval.  

Sandvis cu friptura de pasare



Pe reteteretetareafan.blogspot.com urmariti cum se prepara sdnvisul cu friptura de pasare,.
Pentru a le prepara se folosesc carne, pasare, piept, paine, gogosari, salata.  
Retete pot  fi folosite atat in gospodarii, cat si pentru preparatele din restaurante, sau alte unităţi de alimentaţie publică. Aceste retete sunt omologate si au fost folosit zeci de ani in restaurantele din tara. In ele gasiti operatiuni pregatitoare si tehnicile de preparare.

16.10.14

Sandvis cu pastă de şuncă



Pe reteteretetareafan.blogspot.com urmariti cum se prepara sdnvisul cu pasta de sunca.
Pentru a le prepara se folosesc sunca, unt, rom, paine, gogosari.  
Retete pot  fi folosite atat in gospodarii, cat si pentru preparatele din restaurante, sau alte unităţi de alimentaţie publică. Aceste retete sunt omologate si au fost folosit zeci de ani in restaurantele din tara. In ele gasiti operatiuni pregatitoare si tehnicile de preparare.

Chiftele din cartofi


Pe reteteretetareafan.blogspot.com urmariti cum se prepara chiftele din cartofi.
Pentru a le prepara se folosesc cartofi, oua, faina, piper, ulei.  
Retete pot  fi folosite atat in gospodarii, cat si pentru preparatele din restaurante, sau alte unităţi de alimentaţie publică. Aceste retete sunt omologate si au fost folosit zeci de ani in restaurantele din tara. In ele gasiti operatiuni pregatitoare si tehnicile de preparare.

15.10.14

Supă de pasăre



Pe reteteretetareafan.blogspot.com urmariti cum se prepara supa de pasare.
Pentru a le prepara se folosesc fasole carne, pasare, morcovi, pastrarnac, telina.  
Retete pot  fi folosite atat in gospodarii, cat si pentru preparatele din restaurante, sau alte unităţi de alimentaţie publică. Aceste retete sunt omologate si au fost folosit zeci de ani in restaurantele din tara. In ele gasiti operatiuni pregatitoare si tehnicile de preparare.

14.10.14

Salată din fasole boabe



Pe reteteretetareafan.blogspot.com urmariti cum se prepara salata din fasole boabe.
Pentru a le prepara se folosesc fasole boabe, ceapa, otet, ulei, marar.  
Retete pot  fi folosite atat in gospodarii, cat si pentru preparatele din restaurante, sau alte unităţi de alimentaţie publică. Aceste retete sunt omologate si au fost folosit zeci de ani in restaurantele din tara. In ele gasiti operatiuni pregatitoare si tehnicile de preparare.

13.10.14

Salată Boeuf



Pe reteteretetareafan.blogspot.com urmariti cum se prepara salata Boueuf.
Pentru a le prepara se folosesc cartofi, carne, vita, mustar, maioneza, patrunjel.  
Retete pot  fi folosite atat in gospodarii, cat si pentru preparatele din restaurante, sau alte unităţi de alimentaţie publică. Aceste retete sunt omologate si au fost folosit zeci de ani in restaurantele din tara. In ele gasiti operatiuni pregatitoare si tehnicile de preparare.

12.10.14

Rulou din carne de porc cu ouă în aspic



Pe reteteretetareafan.blogspot.com urmariti cum se prepara ruloul din carne de porc cu oua in aspic.
Pentru a le prepara se folosesc carne, porc, oua, pulpa, salata, gogosari.  
Retete pot  fi folosite atat in gospodarii, cat si pentru preparatele din restaurante, sau alte unităţi de alimentaţie publică. Aceste retete sunt omologate si au fost folosit zeci de ani in restaurantele din tara. In ele gasiti operatiuni pregatitoare si tehnicile de preparare.

10.10.14

Tarte pentru umplut



Pe reteteretetareafan.blogspot.com urmariti cum se prepara tartele pentru umplut
Pentru a le prepara se folosesc faina, unt, oua, sare.  
Retete pot  fi folosite atat in gospodarii, cat si pentru preparatele din restaurante, sau alte unităţi de alimentaţie publică. Aceste retete sunt omologate si au fost folosit zeci de ani in restaurantele din tara. In ele gasiti operatiuni pregatitoare si tehnicile de preparare.

9.10.14

Limba de vită cu sos tartar



Pe reteteretetareafan.blogspot.com urmariti cum se prepara limba de cita cu sos tartar.
Pentru a le prepara se folosesc carne, vita, limba, morcovi, telina, salata.  
Retete pot  fi folosite atat in gospodarii, cat si pentru preparatele din restaurante, sau alte unităţi de alimentaţie publică. Aceste retete sunt omologate si au fost folosit zeci de ani in restaurantele din tara. In ele gasiti operatiuni pregatitoare si tehnicile de preparare.

6.10.14

Pateu din ficat de porc în aspic



Pe reteteretetareafan.blogspot.com urmariti cum se prepara pateul de ficat cu porc in aspic.  
Pentru a le prepara se folosesc carne, porc, pateu, unt, smantana, ceapa, piper, oua.  
Retete pot  fi folosite atat in gospodarii, cat si pentru preparatele din restaurante, sau alte unităţi de alimentaţie publică. Aceste retete sunt omologate si au fost folosit zeci de ani in restaurantele din tara. In ele gasiti operatiuni pregatitoare si tehnicile de preparare.

5.10.14

Piftie din carne de curcan



Pe reteteretetareafan.blogspot.com urmariti cum se prepara piftie cu carne de curcan
Pentru a le prepara se folosesc carne, curcan, morcovi, patrunjel, ceapa, oua.  
Retete pot  fi folosite atat in gospodarii, cat si pentru preparatele din restaurante, sau alte unităţi de alimentaţie publică. Aceste retete sunt omologate si au fost folosit zeci de ani in restaurantele din tara. In ele gasiti operatiuni pregatitoare si tehnicile de preparare.

4.10.14

Ouă umplute cu pateu de ficat


Pe reteteretetareafan.blogspot.com urmariti cum se prepara oua umplute cu pateu de ficat. 
Pentru a le prepara se folosesc oua, pateu, salata verde.  
Retete pot  fi folosite atat in gospodarii, cat si pentru preparatele din restaurante, sau alte unităţi de alimentaţie publică. Aceste retete sunt omologate si au fost folosit zeci de ani in restaurantele din tara. In ele gasiti operatiuni pregatitoare si tehnicile de preparare.

2.10.14

Ouă cu roşii şi ceapă verde



Pe reteteretetareafan.blogspot.com urmariti cum se prepara oua cu rorsii si ceapa verde.
Pentru a le prepara se folosesc oua, rosii, ceapa verde, smantana, mustar.  
Retete pot  fi folosite atat in gospodarii, cat si pentru preparatele din restaurante, sau alte unităţi de alimentaţie publică. Aceste retete sunt omologate si au fost folosit zeci de ani in restaurantele din tara. In ele gasiti operatiuni pregatitoare si tehnicile de preparare.

1.10.14

Mâncare de salată verde



Pe reteteretetareafan.blogspot.com urmariti cum se prepara mancarea din salata verde.
Pentru a le prepara se folosesc salata verde, faina, usturoi, lapte, costita.  
Retete pot  fi folosite atat in gospodarii, cat si pentru preparatele din restaurante, sau alte unităţi de alimentaţie publică. Aceste retete sunt omologate si au fost folosit zeci de ani in restaurantele din tara. In ele gasiti operatiuni pregatitoare si tehnicile de preparare.

Musaca din legume cu sos tomat



Pe reteteretetareafan.blogspot.com urmariti cum se prepara musaca din legume cu sos tomat.
Pentru a le prepara se folosesc cartofi, morcovi, spanac, mazare, ceapa, patrunjel.  
Retete pot  fi folosite atat in gospodarii, cat si pentru preparatele din restaurante, sau alte unităţi de alimentaţie publică. Aceste retete sunt omologate si au fost folosit zeci de ani in restaurantele din tara. In ele gasiti operatiuni pregatitoare si tehnicile de preparare.