27.1.15

Caltaboşi cu orez






Pe reteteretetareafan.blogspot.com urmariti cum se prepara caltabosi cu orez.
Pentru a le prepara se folosesc orez, ceapa, piper, morcovi, hrean.

Cap de miel la tavă



Pe reteteretetareafan.blogspot.com urmariti cum se prepara cap de miel la tava.
Pentru a le prepara se folosesc carne, miel, sare.
Retete pot  fi folosite atat in gospodarii, cat si pentru preparatele din restaurante, sau alte unităţi de alimentaţie publică. Aceste retete sunt omologate si au fost folosit zeci de ani in restaurantele din tara. In ele gasiti operatiuni pregatitoare si tehnicile de preparare.

26.1.15

Cârnaţi a la Mueş




Pe reteteretetareafan.blogspot.com urmariti cum se prepara carnati a la Mures.
Pentru a le prepara se folosesc carne, porc, vita, usturoi, boia, sare.

24.1.15

Cap şi picioare de viţel rasol



Pe reteteretetareafan.blogspot.com urmariti cum se cap si păicioare de vitel rasol.
Pentru a le prepara se folosesc carne, vitel, ceapa, ceapa, cartodi, hrean, otet.
Retete pot  fi folosite atat in gospodarii, cat si pentru preparatele din restaurante, sau alte unităţi de alimentaţie publică. Aceste retete sunt omologate si au fost folosit zeci de ani in restaurantele din tara. In ele gasiti operatiuni pregatitoare si tehnicile de preparare.

22.1.15

Carne de viţel sau porc vânătoresc



Pe reteteretetareafan.blogspot.com urmariti cum se prepara carnea de vitel sau porc vanatoresc .
Pentru a le prepara se folosesc carne, porc, vitel, ceapa, ciuperci, bulion, cartofi.  
Retete pot  fi folosite atat in gospodarii, cat si pentru preparatele din restaurante, sau alte unităţi de alimentaţie publică. Aceste retete sunt omologate si au fost folosit zeci de ani in restaurantele din tara. In ele gasiti operatiuni pregatitoare si tehnicile de preparare.

Cârnaţi Borsec


Pe reteteretetareafan.blogspot.com urmariti cum se prepara carnatul Borsec .
Pentru a le prepara se folosesc carne, porc, vita, usturoi.  
Retete pot  fi folosite atat in gospodarii, cat si pentru preparatele din restaurante, sau alte unităţi de alimentaţie publică. Aceste retete sunt omologate si au fost folosit zeci de ani in restaurantele din tara. In ele gasiti operatiuni pregatitoare si tehnicile de preparare.

19.1.15

Bastonaşe din cartofi



Pe reteteretetareafan.blogspot.com urmariti cum se prepara bastonaşe din cartofi .
Pentru a le prepara se folosesc cartofi, faina, oua, pesmet, ulei.  
Retete pot  fi folosite atat in gospodarii, cat si pentru preparatele din restaurante, sau alte unităţi de alimentaţie publică. Aceste retete sunt omologate si au fost folosit zeci de ani in restaurantele din tara. In ele gasiti operatiuni pregatitoare si tehnicile de preparare.

18.1.15

Sandvis cu şuncă



Pe reteteretetareafan.blogspot.com urmariti cum se prepara sanadvis cu şuncă.
Pentru a le prepara se folosesc sunca, unt, paine, sare.
Retete pot  fi folosite atat in gospodarii, cat si pentru preparatele din restaurante, sau alte unităţi de alimentaţie publică. Aceste retete sunt omologate si au fost folosit zeci de ani in restaurantele din tara. In ele gasiti operatiuni pregatitoare si tehnicile de preparare.

17.1.15

Salată din vinete cu roşii



Pe reteteretetareafan.blogspot.com urmariti cum se prepara salata din vinete cu roşii.
Pentru a le prepara se folosesc vinete, rosii, ulei, ceapa, sare.

15.1.15

Cartofi umpluţi cu legume



Pe reteteretetareafan.blogspot.com urmariti cum se prepara cartofi umpluţi cu legume.
Pentru a le prepara se folosesc cartofi, mazare, fasole, ciuperci, costita, morcovi, oua.
Retete pot  fi folosite atat in gospodarii, cat si pentru preparatele din restaurante, sau alte unităţi de alimentaţie publică. Aceste retete sunt omologate si au fost folosit zeci de ani in restaurantele din tara. In ele gasiti operatiuni pregatitoare si tehnicile de preparare.

14.1.15

Varză acră cu smântână



Pe reteteretetareafan.blogspot.com urmariti cum se prepara varza acra cu smantana.
Pentru a le prepara se folosesc varza, smantana, ulei, ceapa, faina, boia.
Retete pot  fi folosite atat in gospodarii, cat si pentru preparatele din restaurante, sau alte unităţi de alimentaţie publică. Aceste retete sunt omologate si au fost folosit zeci de ani in restaurantele din tara. In ele gasiti operatiuni pregatitoare si tehnicile de preparare.

13.1.15

Chifteluţe din cartofi cu mazăre sote



Pe reteteretetareafan.blogspot.com urmariti cum se prepara chifteluţe din cartofi cu mazăre sote.
Pentru a le prepara se folosesc cartofi, mazare, oua, faina, unt, zahar.
Retete pot  fi folosite atat in gospodarii, cat si pentru preparatele din restaurante, sau alte unităţi de alimentaţie publică. Aceste retete sunt omologate si au fost folosit zeci de ani in restaurantele din tara. In ele gasiti operatiuni pregatitoare si tehnicile de preparare.

Varză creaţă pane


Pe reteteretetareafan.blogspot.com urmariti cum se prepara varză creaţă pane.
Pentru a le prepara se folosesc varza, pesmet, oua, faina, piper, unt, lamaie, sare.
Retete pot  fi folosite atat in gospodarii, cat si pentru preparatele din restaurante, sau alte unităţi de alimentaţie publică. Aceste retete sunt omologate si au fost folosit zeci de ani in restaurantele din tara. In ele gasiti operatiuni pregatitoare si tehnicile de preparare.

11.1.15

Jumări cu roşii (portugheze)



Pe reteteretetareafan.blogspot.com urmariti cum se prepara jumarile cu rosii, portugheze.
Pentru a le prepara se folosesc rosii, ceapa, patrunjel, sare, piper.
Retete pot  fi folosite atat in gospodarii, cat si pentru preparatele din restaurante, sau alte unităţi de alimentaţie publică. Aceste retete sunt omologate si au fost folosit zeci de ani in restaurantele din tara. In ele gasiti operatiuni pregatitoare si tehnicile de preparare.

Tarte cu macaroane şi ciuperci



Pe reteteretetareafan.blogspot.com urmariti cum se prepara tarte cu macaroane şi ciuperci.
Pentru a le prepara se folosesc macaroane, ciuperci, faina, tomate, cascaval, piper.
Retete pot  fi folosite atat in gospodarii, cat si pentru preparatele din restaurante, sau alte unităţi de alimentaţie publică. Aceste retete sunt omologate si au fost folosit zeci de ani in restaurantele din tara. In ele gasiti operatiuni pregatitoare si tehnicile de preparare.

10.1.15

Pogăci cu jumări



Pe reteteretetareafan.blogspot.com urmariti cum se prepara pagacele cu jumari.  
Pentru a le prepara se folosesc oua, rosii, ceapa, patrunjel, sare.
Retete pot  fi folosite atat in gospodarii, cat si pentru preparatele din restaurante, sau alte unităţi de alimentaţie publică. Aceste retete sunt omologate si au fost folosit zeci de ani in restaurantele din tara. In ele gasiti operatiuni pregatitoare si tehnicile de preparare.

8.1.15

Mămăligă din brânză de vaci şi unt



Pe reteteretetareafan.blogspot.com urmariti cum se prepara mămăliga din brânză de vaci şi unt.
Pentru a le prepara se folosesc unt, malai, branza, vaci, sare.
Retete pot  fi folosite atat in gospodarii, cat si pentru preparatele din restaurante, sau alte unităţi de alimentaţie publică. Aceste retete sunt omologate si au fost folosit zeci de ani in restaurantele din tara. In ele gasiti operatiuni pregatitoare si tehnicile de preparare.

Gogoşi din cartofi



Pe reteteretetareafan.blogspot.com urmariti cum se prepara gogoşi din cartofi.
Pentru a le prepara se folosesc cartofi, faina, lapte, oua, ulei, sare.

6.1.15

Crochete din griş cu mazăre



Pe reteteretetareafan.blogspot.com urmariti cum se prepara crochetele din griş cu mazăre.
Pentru a le prepara se folosesc griș, mazare, lapte, oua, zahar, faina, pesmet, unt, marar.
Retete pot  fi folosite atat in gospodarii, cat si pentru preparatele din restaurante, sau alte unităţi de alimentaţie publică. Aceste retete sunt omologate si au fost folosit zeci de ani in restaurantele din tara. In ele gasiti operatiuni pregatitoare si tehnicile de preparare.

Sandvis special cu friptură de porc



Pe reteteretetareafan.blogspot.com urmariti cum se prepara sandvisul special cu friptură de porc.
Pentru a le prepara se folosesc carne, porc, unt, paine, castraveti, mustar.
Retete pot  fi folosite atat in gospodarii, cat si pentru preparatele din restaurante, sau alte unităţi de alimentaţie publică. Aceste retete sunt omologate si au fost folosit zeci de ani in restaurantele din tara. In ele gasiti operatiuni pregatitoare si tehnicile de preparare.

5.1.15

Salată din vinete


Pe reteteretetareafan.blogspot.com urmariti cum se prepara salata din vinete.
Pentru a le prepara se folosesc vinete, ulei, ceapa, rosii, sare.
Retete pot  fi folosite atat in gospodarii, cat si pentru preparatele din restaurante, sau alte unităţi de alimentaţie publică. Aceste retete sunt omologate si au fost folosit zeci de ani in restaurantele din tara. In ele gasiti operatiuni pregatitoare si tehnicile de preparare.