27.11.11

REŢETĂ DE POST: Ciuperci la grătar

REŢETĂ DE POST: Ciuperci la grătar 



Reteta de post. Retete pentru a prepara siupercile la gratar
Se mai folosesc ca materii prime pentru preparare ciuperci, ulei, unt, piper, patrunjel, sare.



Iarna se poate spune că începe Postul Crăciunului, o perioadă care curăţă organismul înainte de mâncărurile grese ce vor veni de Sărbătorile de iarnă. Fructele nu mai sunt proaspete, ele fiind ori conservate, ori uscate. Salatele trec incet pe varza, castraveti de sera sau cam tot ce se tine in camara. În perioada de posrt se evită orice alimane de origine animală, deci şi lactatele, fiind acceptate doar legume, fructe, cereale, ciuparci doar vegetale.
Succes in aplicarea lor.
Acesata reteta o puteti vedea in format jpg.






Pentru a vedea reteta apăsaţi foto. 




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu