25.11.11

REŢETĂ DE POST: Salată de chilcă

REŢETĂ DE POST: Salată de chilcă 


Reteta de post. Retete pentru a prepara salata dechilca
Se mai folosesc ca materii prime pentru preparare chilca,cartofi, ceapa, morcovi, ceapa verde, catstraveti murati, masline, marar, ulei, otat, piper, sare.

Iarna se poate spune că începe Postul Crăciunului, o perioadă care curăţă organismul înainte de mâncărurile grese ce vor veni de Sărbătorile de iarnă. Fructele nu mai sunt proaspete, ele fiind ori conservate, ori uscate. Salatele trec incet pe varza, castraveti de sera sau cam tot ce se tine in camara. În perioada de posrt se evită orice alimane de origine animală, deci şi lactatele, fiind acceptate doar legume, fructe, cereale, ciuparci doar vegetale.
Succes in aplicarea lor.
Acesata reteta o puteti vedea in format jpg.



Pentru a vedea reteta apăsaţi foto. 


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu